- 25 Mayıs 2013
- 14.013
- 20.685
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.361
benim bu ara hiç enerjim yok , kız yatar yatmaz bende salondaki koltuğa devriliyorum (saat 8de), bi güç gelse aslında 45 dk spora ayırabilsem 15 dk duş ohh mis ama bu ara yok o güçyazarken elektrik gittimutlaka spora başlamam lazım evde tv izlerken mekik çekiyorum bu arada sadece adım adım başalmak gerek ama demi
sen de katıl işte koltuk kenarına otur mekik çek ayaklarını dairesel çevirbenim bu ara hiç enerjim yok , kız yatar yatmaz bende salondaki koltuğa devriliyorum (saat 8de), bi güç gelse aslında 45 dk spora ayırabilsem 15 dk duş ohh mis ama bu ara yok o güç
bugün mekik çekersin yarın jamping jack eklersin diğer gün sumo squat derken al sana yavaş yavaş
roka mı o afiyet olsunEki Görüntüle 2203558 Eki Görüntüle 2203558 Öğle yemeğim ve yanında iki dilim ekmek
hadi bakalım tependeyim o zmaan kendim yapmasamda çok iyi denetlerimsen de katıl işte koltuk kenarına otur mekik çek ayaklarını dairesel çevir20 dk ya razıyız bırak 45 dk ama kafaya koydum bu hafta içi işler yoğun cumartesi başlıyorum net ahando yazdım burya
denetle ya sıkı dneetime ihtiyacım var sanırımhadi bakalım tependeyim o zmaan kendim yapmasamda çok iyi denetlerim
tamam günlük sporuna bana atıyosun o zamandenetle ya sıkı dneetime ihtiyacım var sanırım
OKEYTO anlaştık .tamam günlük sporuna bana atıyosun o zaman
yok ediyosun o zaman onları gözünün önündenOKEYTO anlaştık .
birde şu abur cubura çözüm gerekli çok fazla şekerli yemeye başladım yine
badem ve fındık var ama yetmiyor sabah yedim mesela kuru kayısı da var o da kesmiyor ..yok ediyosun o zaman onları gözünün önünden
onun yerine badem,fındık al masanda dursun atıştırmak istediğinde onlardan yersin
benim şekersiz 10. günüm
(sadece misafir gelmişti minik bi kek yedim ev yapımı)
Sagol canım aynen öyle bir ıyıleşmedik.oksurugu de var geceleri bir uyanıyor cocukcagiz uyuyamıyorGeçmiş olsun kuzum bu aralar dikkat etmek lazım bol vitamin bal pekmez tüketmeye çalış.. Ben kızıma hersabh bal veriyorum meyve öğününü ihmal etmiyorum hastalandımıbi iyileşemiyor tüm çocuklar
bal limon zencefil karışımı yapsan çay olarak ılık lılk tüketsen hemen geçer öksürüğünSagol canım aynen öyle bir ıyıleşmedik.oksurugu de var geceleri bir uyanıyor cocukcagiz uyuyamıyor
Aldım canım zencefil rendeleyip yapacağım değilmi.bal limon zencefil karışımı yapsan çay olarak ılık lılk tüketsen hemen geçer öksürüğün
Ekmeklerin kalinliklarini da merak ettim:) afiyet olsun güzel gozukuyorrEki Görüntüle 2203558 Eki Görüntüle 2203558 Öğle yemeğim ve yanında iki dilim ekmek
orta büyüklükte parçalara da bölebilirsin fark etmez .bir kavanozun içinde yaparsan 2 hafta tüketebilirsin iyice özleşmişte olurAldım canım zencefil rendeleyip yapacağım değilmi.
Yapacağım canım. Kızıma az vericem belki alerji olur.orta büyüklükte parçalara da bölebilirsin fark etmez .bir kavanozun içinde yaparsan 2 hafta tüketebilirsin iyice özleşmişte olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?