Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yazarken elektrik gitti mutlaka spora başlamam lazım evde tv izlerken mekik çekiyorum bu arada sadece adım adım başalmak gerek ama demi
benim bu ara hiç enerjim yok , kız yatar yatmaz bende salondaki koltuğa devriliyorum (saat 8de), bi güç gelse aslında 45 dk spora ayırabilsem 15 dk duş ohh mis ama bu ara yok o güç
bugün mekik çekersin yarın jamping jack eklersin diğer gün sumo squat derken al sana yavaş yavaş

sen de katıl işte koltuk kenarına otur mekik çek ayaklarını dairesel çevir 20 dk ya razıyız bırak 45 dk ama kafaya koydum bu hafta içi işler yoğun cumartesi başlıyorum net ahando yazdım burya

OKEYTO anlaştık .
birde şu abur cubura çözüm gerekli çok fazla şekerli yemeye başladım yine
yok ediyosun o zaman onları gözünün önünden
onun yerine badem,fındık al masanda dursun atıştırmak istediğinde onlardan yersin
benim şekersiz 10. günüm
(sadece misafir gelmişti minik bi kek yedim ev yapımı)

badem ve fındık var ama yetmiyor sabah yedim mesela kuru kayısı da var o da kesmiyor ..
ya ne güzel maşallah bende başlamalıyım ama çok zorlanyorum ekemk yeme de yemem sıkıntı yok ama çikolata reçele dayanamıyorum bal ve pekmeze de öylede

Geçmiş olsun kuzum bu aralar dikkat etmek lazım bol vitamin bal pekmez tüketmeye çalış.. Ben kızıma hersabh bal veriyorum meyve öğününü ihmal etmiyorum hastalandımıbi iyileşemiyor tüm çocuklar
Sagol canım aynen öyle bir ıyıleşmedik.oksurugu de var geceleri bir uyanıyor cocukcagiz uyuyamıyor

05/11/2018 PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ VE CUMA HEDEFLERİ

SchonerDuft 70,50 => 69,00

@bi-zuzu 55.1 =>54.6

@masal3487 61.4 => 60.5

@orkide1453

@_Silent Scream_

@Verano_porteno

@birazhuzur2008

Buki_89 69,8 -->68,8

Sahihuban 68,5=> 67,5

@Nidsalii

@Nilar

@YILDIS

drdotty

@tgb1907[/USERVV

Selamlar herkese ,dunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim ekmek uzeri krem peynir
Aksam: 150 gr izgara somon , 1 buyuk Tabak zeytinyagli pirincli kabak

Bugun ise
sabah: 100 gr yulaf icine 200 gr sut , 2 tane haslanmis yumurta
aksam ne yerim bilmiyorum simdilik yedigimde guncellerim

Slm iyi geceler 1.60 boy 60 kilo
Gelelim hikayeme hayatımda hiç 49 kg geçmemştim minyon fit bakımlı bi bayanım amaa 3 sene süren rahatsızlık sürecimde sadece sıvı beslendim 45 lere düştüm ama hastalık geçti gitti ben ye ye yeeee kebaplar kahvaltılar pastalar bi baktım top gibi yusyuvarlak oldum ayyy psikolojim alt üst şişkoluk ne kötü bişeymiş hep ağladım diyetisyen spor başaramadım son dönem iyice bozulan psıklojıme uzaktan eğitim iyi bi antrenör yetişti 3 aylık program aldım 1,5 ayda 3 kilo verdim tartıda ama gözle görülür harika incelme oldu barizzz hemde amaaaa 1,5 ayımda kardeşimin kanser olduğunu öğrenince ve her adımında yanında koşturmada yine saldım stresdende hep istiyerek yedim ve yine biraz aldım yani vermem gereken 10 kg var birbirimizi motıve ederek başarabiliriz diye katılmak istedim tabiki benim tecrübelerimdende yararlanıcaksınız ama istemek çok önmli bende bu yokkj son zamanda amannnnnn cı oldum ben sizinle neden olmasın ki olur bence , sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…