Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabak 300 ml ılık limonlu su gözünüzü açtığınız anda 1hafta sonrada yine bir bardak ılık suya bir çay kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı sirke , 1 er hafta dönüşümlü ve düzenli aksatmadan müthiş bir yağ yakımı zaman içerisinde ...varsayım değil bizzat denedim gördüm ..

Kilo alıyorum motive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Bende senin gibiydim hep mutsuz ve ağlıyodum amaa istek ve istikrar çok önmli veriliyo hee bide kolestrol yüksekse vücut kilitleniyomuş naparsan yap gitmiyo bol sebze ve turp ye bi süre kolestrol oluştuysa düzelsin sonra gitsin yağlar bence olur başarırsın..

Kizlar naber nasil gidiyo diyetler
Nasıl gitsin kuzu asıl sen nasıl oldun.
Kardeşine çok geçmiş olsun. Hoş geldin.
1.5 ayda 3 kilo az geldi şundan dolayı bir destek ile daha fazla vermen gerekirdi ama her zaman kazandığımız tarafa bakmamız gerek
Kan değerlerim normal yeni yaptırdım tüm testlerimi . 10 kilo verdim yorucu bir dönem yaşarken vermiştim .Şimdi biraz dinlenmem lazım sanırım

Aramıza hoşgeldin canım,her birimizin farklı bir hikayesi var ama ortak olan şu ki hepimiz bu kilolardan rahatsıziz ve o nedenle bu guruptayiz,kardeşine de çokgeçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin

Iyiyim kuzum ayniyim iste ugrasiyorum evdeyim temizlik yapmaya calisiyorum cok dagildi ev 1 aydir elimi sürmüyodum

en sinir bozucu şey iş yaparken çamaşır ile uğraşmak

kız valla bravo hiç kilo almamışsın.dikkat et emzirirken de alma rebrik ederim seni
Oglum sagolsun camasir bitmiyo kiii
Valla kuzu 58 le hamile kaldim iste 3 kg var ama tabi bnm malum 52 ye fln inmem gerekiyo

Su hastaliktn bi kurtulayimda baslicam dikkat etmeye yaza kadar dönerim eski formuma insalllah kiyafetler dar geliyo
Sen naptin kac kilosun ne alemdesin
hadi ya yeni kıyafet alma alırsan bu kilo da kalrsın allah korusun. rahatlığa alışıyor çünkü vücud.
nasıl oldun halen düzelmedin mi?
ben hastanelerde koşturuyorum canım. şuan kiloma da dikkat edemiyorum ama hergün az az mekik çekiyorum yavaş yavaş esk spor günlerine dönmek istiyorum

Yok almiyorun kiyafet dun pantolon alcaktim vazgectim hastanede napiyosun ne icin gidiyosunn. Spora bnm daha var malum sezeryan oldum once fazlaliklaro vedeyimde bi. Zaten yeterince hareketliym dogumdn beri kostur kostur

Yok almiyorun kiyafet dun pantolon alcaktim vazgectim hastanede napiyosun ne icin gidiyosunn. Spora bnm daha var malum sezeryan oldum once fazlaliklaro vedeyimde bi. Zaten yeterince hareketliym dogumdn beri kostur kostur
almamak ile iyi yaptın 1 ayda verirsin tecrübende var zaten.
göz için gittim gözde sıkıntı yok dediler nörolojiye gittim bugün sabah mr çekildim görme alan testi yaptırdım göz dr tekrar muayne etti hatta 2 defa kardiyolojiye de git dedi. kalp ile sıkıntın var mı diye de sordu situs inversusum dedim hmm dedi kesin git ihmal etme dedi . moralimde bozuldu migren deyip geçecektim .
6 ay spor yok sana sonra oğlundan zaman bulamazsın ki bebeği taşımak bile yeterli

kuzucum gecmis olsun takip edemedim neyin var tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…