- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.381
Bende senin gibiydim hep mutsuz ve ağlıyodum amaa istek ve istikrar çok önmli veriliyo hee bide kolestrol yüksekse vücut kilitleniyomuş naparsan yap gitmiyo bol sebze ve turp ye bi süre kolestrol oluştuysa düzelsin sonra gitsin yağlar bence olur başarırsın..Kilo alıyorummotive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Nasıl gitsin kuzu asıl sen nasıl oldun.Kizlar naber nasil gidiyo diyetler
Kardeşine çok geçmiş olsun. Hoş geldin.Slm iyi geceler 1.60 boy 60 kilo
Gelelim hikayeme hayatımda hiç 49 kg geçmemştim minyon fit bakımlı bi bayanım amaa 3 sene süren rahatsızlık sürecimde sadece sıvı beslendim 45 lere düştüm ama hastalık geçti gitti ben ye ye yeeee kebaplar kahvaltılar pastalar bi baktım top gibi yusyuvarlak oldum ayyy psikolojim alt üst şişkoluk ne kötü bişeymiş hep ağladım diyetisyen spor başaramadım son dönem iyice bozulan psıklojıme uzaktan eğitim iyi bi antrenör yetişti 3 aylık program aldım 1,5 ayda 3 kilo verdim tartıda ama gözle görülür harika incelme oldu barizzz hemde amaaaa 1,5 ayımda kardeşimin kanser olduğunu öğrenince ve her adımında yanında koşturmada yine saldım stresdende hep istiyerek yedim ve yine biraz aldım yani vermem gereken 10 kg var birbirimizi motıve ederek başarabiliriz diye katılmak istedim tabiki benim tecrübelerimdende yararlanıcaksınız ama istemek çok önmli bende bu yokkj son zamanda amannnnnn cı oldum bensizinle neden olmasın ki olur bence , sence ?
Kan değerlerim normal yeni yaptırdım tüm testlerimi . 10 kilo verdim yorucu bir dönem yaşarken vermiştim .Şimdi biraz dinlenmem lazım sanırımBende senin gibiydim hep mutsuz ve ağlıyodum amaa istek ve istikrar çok önmli veriliyo hee bide kolestrol yüksekse vücut kilitleniyomuş naparsan yap gitmiyo bol sebze ve turp ye bi süre kolestrol oluştuysa düzelsin sonra gitsin yağlar bence olur başarırsın..
Aramıza hoşgeldin canım,her birimizin farklı bir hikayesi var ama ortak olan şu ki hepimiz bu kilolardan rahatsıziz ve o nedenle bu guruptayiz,kardeşine de çokgeçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versinSlm iyi geceler 1.60 boy 60 kilo
Gelelim hikayeme hayatımda hiç 49 kg geçmemştim minyon fit bakımlı bi bayanım amaa 3 sene süren rahatsızlık sürecimde sadece sıvı beslendim 45 lere düştüm ama hastalık geçti gitti ben ye ye yeeee kebaplar kahvaltılar pastalar bi baktım top gibi yusyuvarlak oldum ayyy psikolojim alt üst şişkoluk ne kötü bişeymiş hep ağladım diyetisyen spor başaramadım son dönem iyice bozulan psıklojıme uzaktan eğitim iyi bi antrenör yetişti 3 aylık program aldım 1,5 ayda 3 kilo verdim tartıda ama gözle görülür harika incelme oldu barizzz hemde amaaaa 1,5 ayımda kardeşimin kanser olduğunu öğrenince ve her adımında yanında koşturmada yine saldım stresdende hep istiyerek yedim ve yine biraz aldım yani vermem gereken 10 kg var birbirimizi motıve ederek başarabiliriz diye katılmak istedim tabiki benim tecrübelerimdende yararlanıcaksınız ama istemek çok önmli bende bu yokkj son zamanda amannnnnn cı oldum bensizinle neden olmasın ki olur bence , sence ?
Iyiyim kuzum ayniyim iste ugrasiyorum evdeyim temizlik yapmaya calisiyorum cok dagildi ev 1 aydir elimi sürmüyodumNasıl gitsin kuzu asıl sen nasıl oldun.
Kardeşine çok geçmiş olsun. Hoş geldin.
1.5 ayda 3 kilo az geldi şundan dolayı bir destek ile daha fazla vermen gerekirdi ama her zaman kazandığımız tarafa bakmamız gerek
Kan değerlerim normal yeni yaptırdım tüm testlerimi . 10 kilo verdim yorucu bir dönem yaşarken vermiştim .Şimdi biraz dinlenmem lazım sanırım
ellerine sağlık canım. şimdi 1 aylık temizlikte uzun sürer yorma kendini sakınIyiyim kuzum ayniyim iste ugrasiyorum evdeyim temizlik yapmaya calisiyorum cok dagildi ev 1 aydir elimi sürmüyodum
Hemde ne uzunnnnn camasir yikayip asmaktn belim koptuuellerine sağlık canım. şimdi 1 aylık temizlikte uzun sürer yorma kendini sakın
en sinir bozucu şey iş yaparken çamaşır ile uğraşmakHemde ne uzunnnnn camasir yikayip asmaktn belim koptuu
kız valla bravo hiç kilo almamışsın.dikkat et emzirirken de alma rebrik ederim seniBu arada 61.2 kiloyum su mememde bi inse rahat 1 kg daha veririm
Oglum sagolsun camasir bitmiyo kiiien sinir bozucu şey iş yaparken çamaşır ile uğraşmak
kız valla bravo hiç kilo almamışsın.dikkat et emzirirken de alma rebrik ederim seni
3 4 KİLO NEDİR Kİ HEMEN VERİRSİN DİKKAT EDERSENOglum sagolsun camasir bitmiyo kiii
Valla kuzu 58 le hamile kaldim iste 3 kg var ama tabi bnm malum 52 ye fln inmem gerekiyo
Su hastaliktn bi kurtulayimda baslicam dikkat etmeye yaza kadar dönerim eski formuma insalllah kiyafetler dar geliyo3 4 KİLO NEDİR Kİ HEMEN VERİRSİN DİKKAT EDERSEN
hadi ya yeni kıyafet alma alırsan bu kilo da kalrsın allah korusun. rahatlığa alışıyor çünkü vücud.Su hastaliktn bi kurtulayimda baslicam dikkat etmeye yaza kadar dönerim eski formuma insalllah kiyafetler dar geliyo
Sen naptin kac kilosun ne alemdesin
Yok almiyorun kiyafet dun pantolon alcaktim vazgectim hastanede napiyosun ne icin gidiyosunn. Spora bnm daha var malum sezeryan oldum once fazlaliklaro vedeyimde bi. Zaten yeterince hareketliym dogumdn beri kostur kosturhadi ya yeni kıyafet alma alırsan bu kilo da kalrsın allah korusun. rahatlığa alışıyor çünkü vücud.
nasıl oldun halen düzelmedin mi?
ben hastanelerde koşturuyorum canım. şuan kiloma da dikkat edemiyorum ama hergün az az mekik çekiyorum yavaş yavaş esk spor günlerine dönmek istiyorum
almamak ile iyi yaptın 1 ayda verirsin tecrübende var zaten.Yok almiyorun kiyafet dun pantolon alcaktim vazgectim hastanede napiyosun ne icin gidiyosunn. Spora bnm daha var malum sezeryan oldum once fazlaliklaro vedeyimde bi. Zaten yeterince hareketliym dogumdn beri kostur kostur
kuzucum gecmis olsun takip edemedim neyin var tam olarak?almamak ile iyi yaptın 1 ayda verirsin tecrübende var zaten.
göz için gittim gözde sıkıntı yok dediler nörolojiye gittim bugün sabah mr çekildim görme alan testi yaptırdım göz dr tekrar muayne etti hatta 2 defa kardiyolojiye de git dedi. kalp ile sıkıntın var mı diye de sordu situs inversusum dedim hmm dedi kesin git ihmal etme dedi . moralimde bozuldu migren deyip geçecektim.
6 ay spor yok sana sonra oğlundan zaman bulamazsın ki bebeği taşımak bile yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?