- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.401
yok kuzu salı günü gelecekler bende ona hazırlık yapıyorum yavaş yavaştugbaFB kuzum naptın misafirleriniz geldi mi ?
Ya kardiyolojiyle ne alakasi varmis ki oraya gonderdi git kuzum ihmal etmealmamak ile iyi yaptın 1 ayda verirsin tecrübende var zaten.
göz için gittim gözde sıkıntı yok dediler nörolojiye gittim bugün sabah mr çekildim görme alan testi yaptırdım göz dr tekrar muayne etti hatta 2 defa kardiyolojiye de git dedi. kalp ile sıkıntın var mı diye de sordu situs inversusum dedim hmm dedi kesin git ihmal etme dedi . moralimde bozuldu migren deyip geçecektim.
6 ay spor yok sana sonra oğlundan zaman bulamazsın ki bebeği taşımak bile yeterli
göümde alan görme kaybı yaşıyordum buki ama gözle ilgisi yokmuş bunun .kuzucum gecmis olsun takip edemedim neyin var tam olarak?
bugün gelecekler diye aklımda kalmış niyeyse . heyecan var mı :) ne hazırlığı yapyorsunyok kuzu salı günü gelecekler bende ona hazırlık yapıyorum yavaş yavaş
sende nörolojiye gitmişin kalptenmi şüpheleniyorlar şimdi de
nörolojik muayenede sonucun ne peki
kalp pıhtı atıyor göz damarlarını etkiliyor gibi birşeyYa kardiyolojiyle ne alakasi varmis ki oraya gonderdi git kuzum ihmal etme
saçmalama be ne ömrü azalmasıgöümde alan görme kaybı yaşıyordum buki ama gözle ilgisi yokmuş bunun .
bugün gelecekler diye aklımda kalmış niyeyse . heyecan var mı :) ne hazırlığı yapyorsun
valla bugün mr çekildim . görme alan testi için göze muayne sırası aldım dr ezberden vermedi iyice muayne etti. nörolojiye gittiğimi biliyordu görme alan testini gösterdim tekrr muayne etti bu sefer kalp rahatsızlığın var mı dedi . geçen aylarda 3 kere kalbim sıkıştı kriz geçirir gibi olmuştum birde situs inversusum dedim brde 3 gende pıhtılaşma var dedim heterozigot kalp pıhtı atmışta olabilir üsteleyerek kardiyolojiye git dedi bakalım ona da pazartesi gidicem. nörolojik sonuçlar mr çıkınca blli olcak 15 20 günü bulur . ömrüm kısaldı sanırım :)
Aa git git hemen bul.iyi bi doktor tehlikeli o zaman demek kikalp pıhtı atıyor göz damarlarını etkiliyor gibi birşey
İngilizce cv neden ? hayırlı sonuçlar olsun iş aramak zorunda kalmazsınsaçmalama be ne ömrü azalması
hemen randevu alda ihmal etme git canım
heyecan var tabi olmaz mıingilizce cv hazırlıyorum felan yoksa konuşmayı şimdiden kestiremiyorum
valla normal dr buldum sonuçlar çıksın üniversitede hem nöroloji profu hem kardiyoloji profu var tanıdık gösteririrm onlara. direk ünv. gitsem film tarihleri çok ileri tarihe veriliyorAa git git hemen bul.iyi bi doktor tehlikeli o zaman demek ki
Tm kuzum gercektn herseyden once saglikmis gerisi halloluyo bi sekildeİngilizce cv neden ? hayırlı sonuçlar olsun iş aramak zorunda kalmazsın
pazartesi ye randevu aldım .
valla normal dr buldum sonuçlar çıksın üniversitede hem nöroloji profu hem kardiyoloji profu var tanıdık gösteririrm onlara. direk ünv. gitsem film tarihleri çok ileri tarihe veriliyor
evet önce sağlık sağlık oldu mu çok şey rayında gidioTm kuzum gercektn herseyden once saglikmis gerisi halloluyo bi sekilde
İyi gidiyo benimki akşam yemeklerimi kıstım bugun hiç yemeyi planlamıyorum iştahım gitti değerlendireyim iştahsızlığımı acıktığımı anlamıyorum hep özenirdim acıkmayan insanlara iki gündür öyleyim akşam öğününde.. kahvaltı ve öğle yapıyoruö sadece.. Sn da maaşallahyakınd akendiliğinden başlangıç kilona dönersinKizlar naber nasil gidiyo diyetler
Geçmiş olsun kuzum inşallah öyle bişey çıkmaz daha hafif tedavi edilebilir bişeydir..kalp pıhtı atıyor göz damarlarını etkiliyor gibi birşey
Teşekkürler hoşbuldum ...Nasıl gitsin kuzu asıl sen nasıl oldun.
Kardeşine çok geçmiş olsun. Hoş geldin.
1.5 ayda 3 kilo az geldi şundan dolayı bir destek ile daha fazla vermen gerekirdi ama her zaman kazandığımız tarafa bakmamız gerek
Kan değerlerim normal yeni yaptırdım tüm testlerimi . 10 kilo verdim yorucu bir dönem yaşarken vermiştim .Şimdi biraz dinlenmem lazım sanırım
Ama az da olsa yemeye calis ogun atlayinca sonrasi kötü olmasin bnm oyle oluyodu oglen canim istemezse aksam patlardi meselaa. Insallah cnm ya gobek te giderse sahane olcakİyi gidiyo benimki akşam yemeklerimi kıstım bugun hiç yemeyi planlamıyorum iştahım gitti değerlendireyim iştahsızlığımı acıktığımı anlamıyorum hep özenirdim acıkmayan insanlara iki gündür öyleyim akşam öğününde.. kahvaltı ve öğle yapıyoruö sadece.. Sn da maaşallahyakınd akendiliğinden başlangıç kilona dönersin
Geçmiş olsun kuzum inşallah öyle bişey çıkmaz daha hafif tedavi edilebilir bişeydir..
SchonerDuft ; kuzum dün ortanca kreşe gitmedi (bugün okullar tatil diyor) akşama kadar onunla ilgilendim, birlikte kek yaptık, scooter bindik sonra büyükbabaya gittik yani tüm gün yoğundu. Genel olarak herşey yolunda
Geçmişin tamamını okuyamadım sanırım Yeni arkadaşlarımız var. Hoşgelmişler
Okula, kreşe, işe gitmesi gerekenleri yollayıp, geliyorum
Günaydın kuzum keyifler nasıl.Günaydın kızlaaaar
1 kilo Kıyma hamur yapan kişiden nekadar çıkarsa yapıyormuş 70 liraya tabi kaç kilo çıkar bilemiyorum okulda yaptıranlar oldu ben yaptırmadım kendi mantımı yapıyorum çocukta yaparım kariyerde mantıdagünaydın kızlar
dünkü spor bildirimimi yazıyorum. sabah 5,30 dan öğlen 11,30 a kadar ayaktaydım oturduğum süre en fazla 1 saattir akşamda annemle mantı kestik . kızlar tekrar sorayım 1 kilo kıymalı mantı satış fiyatı ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?