Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kardiyolojiyle ne alakasi varmis ki oraya gonderdi git kuzum ihmal etme

kuzucum gecmis olsun takip edemedim neyin var tam olarak?
göümde alan görme kaybı yaşıyordum buki ama gözle ilgisi yokmuş bunun .
yok kuzu salı günü gelecekler bende ona hazırlık yapıyorum yavaş yavaş
sende nörolojiye gitmişin kalptenmi şüpheleniyorlar şimdi de
nörolojik muayenede sonucun ne peki
bugün gelecekler diye aklımda kalmış niyeyse . heyecan var mı :) ne hazırlığı yapyorsun
valla bugün mr çekildim . görme alan testi için göze muayne sırası aldım dr ezberden vermedi iyice muayne etti. nörolojiye gittiğimi biliyordu görme alan testini gösterdim tekrr muayne etti bu sefer kalp rahatsızlığın var mı dedi . geçen aylarda 3 kere kalbim sıkıştı kriz geçirir gibi olmuştum birde situs inversusum dedim brde 3 gende pıhtılaşma var dedim heterozigot kalp pıhtı atmışta olabilir üsteleyerek kardiyolojiye git dedi bakalım ona da pazartesi gidicem. nörolojik sonuçlar mr çıkınca blli olcak 15 20 günü bulur . ömrüm kısaldı sanırım :)

saçmalama be ne ömrü azalması
hemen randevu alda ihmal etme git canım
heyecan var tabi olmaz mı ingilizce cv hazırlıyorum felan yoksa konuşmayı şimdiden kestiremiyorum

saçmalama be ne ömrü azalması
hemen randevu alda ihmal etme git canım
heyecan var tabi olmaz mı ingilizce cv hazırlıyorum felan yoksa konuşmayı şimdiden kestiremiyorum
İngilizce cv neden ? hayırlı sonuçlar olsun iş aramak zorunda kalmazsın
pazartesi ye randevu aldım .
Aa git git hemen bul.iyi bi doktor tehlikeli o zaman demek ki
valla normal dr buldum sonuçlar çıksın üniversitede hem nöroloji profu hem kardiyoloji profu var tanıdık gösteririrm onlara. direk ünv. gitsem film tarihleri çok ileri tarihe veriliyor

Tm kuzum gercektn herseyden once saglikmis gerisi halloluyo bi sekilde

Kızlar bugünkü menüm

Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Roka
2 dilim kızarmış tb ekmeği

Ara 12. Yarım greyfurt

Öğle 14.30
Bir tabak kinoali salata( kinoa iki yemek kaşığı )

Ara 16.30
Bir küçük mandalina ve 7-8 çiğ badem

Aksam 18.30
Altı kaşık karnıbahar yemeği
Bir kase yoğurt

60 dk yürüyüş ve 2 litre su

Kizlar naber nasil gidiyo diyetler
İyi gidiyo benimki akşam yemeklerimi kıstım bugun hiç yemeyi planlamıyorum iştahım gitti değerlendireyim iştahsızlığımı acıktığımı anlamıyorum hep özenirdim acıkmayan insanlara iki gündür öyleyim akşam öğününde.. kahvaltı ve öğle yapıyoruö sadece.. Sn da maaşallahyakınd akendiliğinden başlangıç kilona dönersin
kalp pıhtı atıyor göz damarlarını etkiliyor gibi birşey
Geçmiş olsun kuzum inşallah öyle bişey çıkmaz daha hafif tedavi edilebilir bişeydir..

İki günün menüsüde aynı dün ve bugun
Sabah haşlanmış yumurta zeytin peynir
Öğle ızgara köfte dün 1 dilim pideyle yemiştim bugün ekmeksiz salatayla yedim.. Akşam öğünü yapmadım dün acıkıp 2 galeta yemiştim bugun tok gibiyim yemeden yatıcm... Yemek yemek benim için ayrıbir zevktihep birinci planda iki gündür yemek için yiyorum aç değilim halsiz değilim akşam öğününü canım istemediği için hazırlmıyorum ve yemiyorum . İnşallahbu iştahsızlığım cuma gününe güzel yansır darısı hepinizinbaşına..

Teşekkürler hoşbuldum ...

Ama az da olsa yemeye calis ogun atlayinca sonrasi kötü olmasin bnm oyle oluyodu oglen canim istemezse aksam patlardi meselaa. Insallah cnm ya gobek te giderse sahane olcak

SchonerDuft ; kuzum dün ortanca kreşe gitmedi (bugün okullar tatil diyor) akşama kadar onunla ilgilendim, birlikte kek yaptık, scooter bindik sonra büyükbabaya gittik yani tüm gün yoğundu. Genel olarak herşey yolunda
Geçmişin tamamını okuyamadım sanırım Yeni arkadaşlarımız var. Hoşgelmişler
Okula, kreşe, işe gitmesi gerekenleri yollayıp, geliyorum

Herkese günaydınGeçmişi okuyamadım ama Bı görüneyim dedimçok aşırı yorgun düştüm düzende gittiyine toparlayacağımı düşünüyorumHerkesler iyidir inşallahyarından sonra yine burda olacağım kendinize iyi bakın

günaydın kızlar
dünkü spor bildirimimi yazıyorum. sabah 5,30 dan öğlen 11,30 a kadar ayaktaydım oturduğum süre en fazla 1 saattir akşamda annemle mantı kestik . kızlar tekrar sorayım 1 kilo kıymalı mantı satış fiyatı ne kadar.

Günaydın kızlaaaar
Günaydın kuzum keyifler nasıl.
1 kilo Kıyma hamur yapan kişiden nekadar çıkarsa yapıyormuş 70 liraya tabi kaç kilo çıkar bilemiyorum okulda yaptıranlar oldu ben yaptırmadım kendi mantımı yapıyorum çocukta yaparım kariyerde mantıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…