Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen kuzuvcum amaaaa buhafta öyle bi sonucla gelcemkiiii birincilik gelcek insallah
Sporu yapamiyorum suan ama kendime söz verdim kilomu düsüreyim düzenli spor yapcam,,, sende durumlar ne kuzum?
ben aldım bşımı gidiyorum haftaya bir spor salonu le görüşmeye gidicem kafama yatarsa yazılmayı düşünüyorum o zaman toparlarım sanırım

geçmiş olsun canım . bugün nasıl oldun

tugbaFB senin diyet nasıl gidiyo
bu ara sağlık olarak iyi değilim ne yersem çıkıyor desem yeri (öksürük ve bulantı oluyor aynı hastalık kızımda da var salgın varmış sanırım)onun içinde cıs cos yiyorum valla ne yalan söyleyim
ama tartılmadım son durumum ne bilmiyorum
senin nasıl gidiyor kuzum

İyiyiz çok şükür. Rabbim korudu. Mama sandalyesini falan kaldıracağım artık yerde yedireceğim. Aklım çıktı 2,5 saat müşahade altında kaldı röntgen temiz dendi ama bugün beyin cerrahınada götürün ded dr öğleden sonra oraya gideceğiz. İnşallah birşey çıkmaz. Gece 5 te yattım hep başındaydım. Davranışlar normaldi ama yine de halen korkum geçmedi. Alnında burnunda berelenme var morluk falan.

Saol canim, 1 gun surdu gecti bugun gayet iyiydim :)
sevindim canım .kilo bildirimini unutma bugün tartıldın mı ? ya da cuma günleri tr saati ile kaçta bildirim yapabilirsin
dikkat et canım salgınsa zor geçer . abur cuburda yeme kendin temiz temiz yap öyle kaçak yap .
ben şiştim iyice benim sağlıkta berbat nefes almakta zorlanır oldum sanırım kilo ile bağlantılı . haftaya spor için demo derse giricem eğer kafama yatarsa yazılacam. o zaman biraz veririm gibime geliyor
geçmiş olsun canım

Bu arada az evvel tartıldım. Sabah aç karna yani. 79,2 idim ya şuan 78,1 olmuşum. Bakalım yarına ne çıkacağım.
tebrik ederim.
1 aydır yaptığım plates göbek bolgemde 6 cm incelme sağladı yani pilatese devam :)
vayyyy 6 cm demek muhteşem

Evet canim bacaklar da ve kollarda ne kadar incelme oldu bilmiyorum olcmedim.Ama bu kadar beklemiyordum çok sevindim ya )

kendi yaptıklarımı tüketiyorum canım onun dışında çikolata felan bıraktım hazır pakette yemiyorum
nefes almak kesinlikle kilo ile bağlantısı var
sen sahibudanla aynı yerde değilmiydin onun diyetisyeni sana çok mu ters , diyetisyenin verdiği listeyi hepimiz biliyoruz ama çok motivasyon oluyor her hafta kontrole gitmek sanada iyi gelir gibi sanki hem sporlada desteklersen süper olur senin için
dün hastanede benim diyetisyeni gördüm güzel kilo vermişin dedi ama durdu dedim bi 2 aylık paket alırsan ideal kilona çok rahat ulaşırız dedi

günaydın kızlar dünkü menüm
kahvaltı
1yumurta 10 badem 1havuc

öğlen
1dilim ekmek üzeri avakado sosu
haşlanmış brokoli karnabahar üzeri yoğurt

ara 1elma

akşam
pırasa
salata
2 parça fırında tavuk

ara yarım cennet hurması 1avuc kuru üzüm

kızlar gündüzleri iyiyim akşamları midem kazınıyor yatmadan yarım bardak süt içitim midem için de 1çay kaşığı bal

Günaydın canlarım

Karatay tarzı beslenme ile süt üretiminde sorun olmuyor mu
Diğer çocuklar büyük sanırım okul döneminde.
Benim ortanca kreşe başlamıştı (3yaşında) 2 hafta gitti bıraktı babasıyla işe gidecekmiş , okulu bitirmiş çok zorlanıyorum
İnşallah kısa zamanda kilolarından kurtulursun canım.
Afiyet olsun canım
Maşallah iyi gidiyorsun
Canım çok geçmiş olsun. Yürüteçler, mama sandalyeleri, en tehlikeli olanlar. Bebekler kokutsak yapıda ve açık bıngıldakları olduğu İçin düşmelerde içerideki basınç çok artmıyor o yüzden daha kolay atlatıyorlar. Bebeğin ne kadarlıktı. 1,5 yaşına kadar düşmelerde bıngıldak onları koruyor. Korkma ama tabiki tedbiri elden bırakma.
Ben sadece akşam yemeğinde masada oturmuş olsun diye kullanıyorum mama sandalyesini ve hiç yanından ayrılmıyorum. Gün içinde dondolino da yediriyorum yemeğini sana görselini atarım, sallanan sandalye olarakta kullanılabiliyor. Yenidoğandan itibaren çok kullanışlı.
1 aydır yaptığım plates göbek bolgemde 6 cm incelme sağladı yani pilatese devam :)
Gönder canım videosunu hemen başlıyorum

Verdin verdiniyim abla boşsun sürünüyorum sen napıyorsun nasılsın

tamam ozaman canim:) bende iyim buara acayip yogun bi calisma tempom var ama hersey yolunda sükür

Afiyet olsun iki menu de cok hafif :) Sadece ikinci gun hic protein yok gibi o dikkatimi cekti

evet ja sen söyleyince simdi bende dikkat ettim biraz protein yemek gerekiyo

ben aldım bşımı gidiyorum haftaya bir spor salonu le görüşmeye gidicem kafama yatarsa yazılmayı düşünüyorum o zaman toparlarım sanırım

kac kilosun canim? öfff su birakmak cok kolay oluyoda tekrar toplamasi baya zor

para tuzağı sakın kanma sen veriyorsun korumada sorun var .
evet ama şuan hem spor hem diyetisyen karşılayamam zaten verecekleri listeyi az çok biliyorum gerekte yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…