- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.701
ben aldım bşımı gidiyorum haftaya bir spor salonu le görüşmeye gidicem kafama yatarsa yazılmayı düşünüyorum o zaman toparlarım sanırımaynen kuzuvcum amaaaa buhafta öyle bi sonucla gelcemkiiii birincilik gelcek insallah
Sporu yapamiyorum suan ama kendime söz verdim kilomu düsüreyim düzenli spor yapcam,,, sende durumlar ne kuzum?
geçmiş olsun canım . bugün nasıl oldunTum gun evdeydim ve biraz hastaydim, cok az hareket ettim. Bir de bu avokadolu yulafli omletin kalorisi baya var , hafif gibi dursa da 450 kal fln :) Su tam emin degilim malesef, spor hic yok
Gecmis olsun
Ben de 1 seneden fazladir amerikadayim, bu ay donuyorum turkiyeye. Benim ingilizce seviyem fena deil. Yds 80 fln seviyesinde ama konusma sifirdi. Burada kutuphanelerde konusma kurslari vardi onlara katildim ama kalabalik gruplarda cok az firsat buluyorsun. Dolayisla sikilmaya basladim gitmedim. Esimle evde ingilizce konusalim dedik cunku ikimiz de ayni durumdayiz. En cok ise yarayan bu oldu ama bunda da sorun surekli unutup Turkceye geri donmemiz. Burdan bir arkadasim bir uygulama satin almis, cambly adinda. Ingilizce ogretmenleriyle goruntulu konusuyorsun vs. O tarz bir sey bulabilirsen cok faydali olur sanirim, o uygulama bana biraz pahali geldi acikcasi ama belki daha uygunu fln vardir. Yada ogrencilerin kendi arasinda konustugu baska bir uygulama vardir, hatta dur bakiyim iyi aklima geldi ben de kullanirim boyle bir sey varsa :). Umarim isten cikartmazlar ama bir yerde bunu halletmen gerekiyor gibi duruyor. Kurstan ziyade konusmaya yonelik birseyler yapmak daha faydali bana kalirsa. Konusulani anlamak icin de ben podcast yayinlari var onlari dinliyorum cok faydasi oldu.
Doydum , normalde doymam ama tum gun o kadar az hareket ettim ki :)
Yogurt yemeklerle birlikte yendiginde demir emilimini azaltiyor diye biliyorum. Once ya da sonra yemek daha iyiymis
1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinMerhabalar,
Ben grupta yeniyim. Direk burdan mi katılıyoruz acaba?
Bir de başlarken yapmam gereken bi sey var mi?
Saol canim, 1 gun surdu gecti bugun gayet iyiydim :)geçmiş olsun canım . bugün nasıl oldun
bu ara sağlık olarak iyi değilim ne yersem çıkıyor desem yeri (öksürük ve bulantı oluyor aynı hastalık kızımda da var salgın varmış sanırım)onun içinde cıs cos yiyorum valla ne yalan söyleyimtugbaFB senin diyet nasıl gidiyo
sevindim canım .kilo bildirimini unutma bugün tartıldın mı ? ya da cuma günleri tr saati ile kaçta bildirim yapabilirsinSaol canim, 1 gun surdu gecti bugun gayet iyiydim :)
dikkat et canım salgınsa zor geçer . abur cuburda yeme kendin temiz temiz yap öyle kaçak yap .bu ara sağlık olarak iyi değilim ne yersem çıkıyor desem yeri (öksürük ve bulantı oluyor aynı hastalık kızımda da var salgın varmış sanırım)onun içinde cıs cos yiyorum valla ne yalan söyleyim
ama tartılmadım son durumum ne bilmiyorum
senin nasıl gidiyor kuzum
geçmiş olsun canımİyiyiz çok şükür. Rabbim korudu. Mama sandalyesini falan kaldıracağım artık yerde yedireceğim. Aklım çıktı 2,5 saat müşahade altında kaldı röntgen temiz dendi ama bugün beyin cerrahınada götürün ded dr öğleden sonra oraya gideceğiz. İnşallah birşey çıkmaz. Gece 5 te yattım hep başındaydım. Davranışlar normaldi ama yine de halen korkum geçmedi. Alnında burnunda berelenme var morluk falan.
tebrik ederim.Bu arada az evvel tartıldım. Sabah aç karna yani. 79,2 idim ya şuan 78,1 olmuşum. Bakalım yarına ne çıkacağım.
vayyyy 6 cm demek muhteşem1 aydır yaptığım plates göbek bolgemde 6 cm incelme sağladı yani pilatese devam :)
Evet canim bacaklar da ve kollarda ne kadar incelme oldu bilmiyorum olcmedim.Ama bu kadar beklemiyordum çok sevindim yasevindim canım .kilo bildirimini unutma bugün tartıldın mı ? ya da cuma günleri tr saati ile kaçta bildirim yapabilirsin
dikkat et canım salgınsa zor geçer . abur cuburda yeme kendin temiz temiz yap öyle kaçak yap .
ben şiştim iyice benim sağlıkta berbat nefes almakta zorlanır oldum sanırım kilo ile bağlantılı . haftaya spor için demo derse giricem eğer kafama yatarsa yazılacam. o zaman biraz veririm gibime geliyor
geçmiş olsun canım
tebrik ederim.
vayyyy 6 cm demek muhteşem
kendi yaptıklarımı tüketiyorum canım onun dışında çikolata felan bıraktım hazır pakette yemiyorumsevindim canım .kilo bildirimini unutma bugün tartıldın mı ? ya da cuma günleri tr saati ile kaçta bildirim yapabilirsin
dikkat et canım salgınsa zor geçer . abur cuburda yeme kendin temiz temiz yap öyle kaçak yap .
ben şiştim iyice benim sağlıkta berbat nefes almakta zorlanır oldum sanırım kilo ile bağlantılı . haftaya spor için demo derse giricem eğer kafama yatarsa yazılacam. o zaman biraz veririm gibime geliyor
geçmiş olsun canım
tebrik ederim.
vayyyy 6 cm demek muhteşem
Afiyet olsun canım,bu hafta kilo durumun nasil?
Hangi tür spor düşünüyorsun?ben aldım bşımı gidiyorum haftaya bir spor salonu le görüşmeye gidicem kafama yatarsa yazılmayı düşünüyorum o zaman toparlarım sanırım
Karatay tarzı beslenme ile süt üretiminde sorun olmuyor muMe
Günaydın herkese,
Ben 83.5 kiloyum hedefim 57 kilo olmak. Gunde 30 dk. Eliptik yapıyorum ve ayrıca telefonuma indirdiğim bir programda bir kaç sikilastirici hareket yapıyorum. Hafta ici spor yapıyorum hafta sonu çocuklarım evde olduğu için spor yapamıyorum. 5.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum. Karatay usulü besleniyorum. Günde 2 öğün yiyorum ayrıca en geç 6 da yemek yemeği kesiyorum. 2. Bebegin de 35 kilo kadar vermiştim ve hedefime ulaşmıştım. Inşallah bu sefer de ulaşabilirim sizlerin de desteği ile.
Herkese kolay gelsin
Afiyet olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. Yürüteçler, mama sandalyeleri, en tehlikeli olanlar. Bebekler kokutsak yapıda ve açık bıngıldakları olduğu İçin düşmelerde içerideki basınç çok artmıyor o yüzden daha kolay atlatıyorlar. Bebeğin ne kadarlıktı. 1,5 yaşına kadar düşmelerde bıngıldak onları koruyor. Korkma ama tabiki tedbiri elden bırakma.İyiyiz çok şükür. Rabbim korudu. Mama sandalyesini falan kaldıracağım artık yerde yedireceğim. Aklım çıktı 2,5 saat müşahade altında kaldı röntgen temiz dendi ama bugün beyin cerrahınada götürün ded dr öğleden sonra oraya gideceğiz. İnşallah birşey çıkmaz. Gece 5 te yattım hep başındaydım. Davranışlar normaldi ama yine de halen korkum geçmedi. Alnında burnunda berelenme var morluk falan.
Gönder canım videosunu hemen başlıyorum1 aydır yaptığım plates göbek bolgemde 6 cm incelme sağladı yani pilatese devam :)
Verdin verdiniyim abla boşsun sürünüyorum sen napıyorsun nasılsın
Afiyet olsun iki menu de cok hafif :) Sadece ikinci gun hic protein yok gibi o dikkatimi cekti
ben aldım bşımı gidiyorum haftaya bir spor salonu le görüşmeye gidicem kafama yatarsa yazılmayı düşünüyorum o zaman toparlarım sanırım
para tuzağı sakın kanma sen veriyorsun korumada sorun var .kendi yaptıklarımı tüketiyorum canım onun dışında çikolata felan bıraktım hazır pakette yemiyorum
nefes almak kesinlikle kilo ile bağlantısı var
sen sahibudanla aynı yerde değilmiydin onun diyetisyeni sana çok mu ters , diyetisyenin verdiği listeyi hepimiz biliyoruz ama çok motivasyon oluyor her hafta kontrole gitmek sanada iyi gelir gibi sanki hem sporlada desteklersen süper olur senin için
dün hastanede benim diyetisyeni gördüm güzel kilo vermişin dedi ama durdu dedim bi 2 aylık paket alırsan ideal kilona çok rahat ulaşırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?