- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.721
platese gidicem evde de yogaya devam zatenHangi tür spor düşünüyorsun?
hadi ya . bilgilerini kontrol edeyim tartı bildirimini nasıl yapcaz kafam karıştı benimSchonerDuft canim henuz carcamba gecesi burada, yarin Sabah tartilcam. Bu hafta listeye girebiliyorum sanirim
tartılmadım canım moralim bozulsun istemiyorum açıkçası .. evet ya . sen kaç oldun bakalımtamam ozaman canim:) bende iyim buara acayip yogun bi calisma tempom var ama hersey yolunda sükür
evet ja sen söyleyince simdi bende dikkat ettim biraz protein yemek gerekiyo
kac kilosun canim? öfff su birakmak cok kolay oluyoda tekrar toplamasi baya zor
beynimi yakmama grek yokSchonerDuft bugun gece kusuyum, saat gecenin 4 u suan. Yarin degil, tahminen 6 saat sonra uyanip bildirimimi yaparim. Yani sana gore persembeleri ogleden sonralari yapiyor olucam bildirimimi
ya haklısın ama diyetisyenle daha disiplinliydim neyse yaa bu halimdende memnunum yeter ki almayımpara tuzağı sakın kanma sen veriyorsun korumada sorun var .
evet ama şuan hem spor hem diyetisyen karşılayamam zaten verecekleri listeyi az çok biliyorum gerekte yok ya.
SEN 1 HAFTA PROTEİN YAP SONRA SPORA BAŞLA PARAN CEBİNDE KALSINya haklısın ama diyetisyenle daha disiplinliydim neyse yaa bu halimdende memnunum yeter ki almayım
senınde spor kafana yatar inşallah birazda dikkat ettinmi tamamdır bu iş
bu daha başlangıç o ev hiç toplanmayacak alış benceMerhabalaarrrr naber kizlarr ben dun temizlik yaptm yoruldm bugun yine her yer dagildi 3 aylik cocuk nasi bu kadar dagitiyo bilmem
proteinle ne kilolar verdim ama dimiSEN 1 HAFTA PROTEİN YAP SONRA SPORA BAŞLA PARAN CEBİNDE KALSIN
bence yatar ya sıkıntı olursa şöyle olur ortamı beğenmezsem olur
Merhabalaarrrr naber kizlarr ben dun temizlik yaptm yoruldm bugun yine her yer dagildi 3 aylik cocuk nasi bu kadar dagitiyo bilmem
valla verdin yine verirsin bence .bu daha başlangıç o ev hiç toplanmayacak alış bence
annem çocuklu evi toplamak kar yağarken kapının önünü süpürmek gibi derdi de inanmazdım
proteinle ne kilolar verdim ama dimi
ortamı boşver sen işine bak
benim kuzenim gidiyor spora spor sonrası gözleme pasta börek felan yiyorlarortama fazla alışmış onlar
Gercekten oyleymis bi alt degistirince bile butun oda dagilabiliyobu daha başlangıç o ev hiç toplanmayacak alış bence
annem çocuklu evi toplamak kar yağarken kapının önünü süpürmek gibi derdi de inanmazdım
proteinle ne kilolar verdim ama dimi
ortamı boşver sen işine bak
benim kuzenim gidiyor spora spor sonrası gözleme pasta börek felan yiyorlarortama fazla alışmış onlar
Anasi naaapsin yazik ona
3aylık çocuğun anası dağıtıyordurboşver dağılacak o ev eskiyi unut yeniye alış
valla verdin yine verirsin bence .
onların maşallahı varmış ya . kibirli birine denk gelirsem ortam bozulur benim için
UYMSIN KIZ ZATEN ENERJİN YETMEZ OLDUĞU KADAR YAP BOŞVERAnasi naaapsin yazik onaaksamdn mutfagi toplayip yattim esim gece yemek yemis sabah ben şok mutfak perisandi hic oturmamam lazim temiz durmasi icin o da bana uymaz
Iyice bi temizliyeyimde haftaya doktora gitcem ameliyat der fln ev temiz olsun kaynanam laf etmesinUYMSIN KIZ ZATEN ENERJİN YETMEZ OLDUĞU KADAR YAP BOŞVER
NİYE GEÇMEDİ Mİ AMELİYAT OLCAN KUZUMIyice bi temizliyeyimde haftaya doktora gitcem ameliyat der fln ev temiz olsun kaynanam laf etmesin
Gecmedi kuzum gecmiyoda anlamadimNİYE GEÇMEDİ Mİ AMELİYAT OLCAN KUZUM
Canim net çekimi zor olduğu için video atmam pek mümkün değil amaGünaydın canlarım
Karatay tarzı beslenme ile süt üretiminde sorun olmuyor mu
Diğer çocuklar büyük sanırım okul döneminde.
Benim ortanca kreşe başlamıştı (3yaşında) 2 hafta gitti bıraktı babasıyla işe gidecekmiş , okulu bitirmiş çok zorlanıyorum
İnşallah kısa zamanda kilolarından kurtulursun canım.
Afiyet olsun canım
Maşallah iyi gidiyorsun
Canım çok geçmiş olsun. Yürüteçler, mama sandalyeleri, en tehlikeli olanlar. Bebekler kokutsak yapıda ve açık bıngıldakları olduğu İçin düşmelerde içerideki basınç çok artmıyor o yüzden daha kolay atlatıyorlar. Bebeğin ne kadarlıktı. 1,5 yaşına kadar düşmelerde bıngıldak onları koruyor. Korkma ama tabiki tedbiri elden bırakma.
Ben sadece akşam yemeğinde masada oturmuş olsun diye kullanıyorum mama sandalyesini ve hiç yanından ayrılmıyorum. Gün içinde dondolino da yediriyorum yemeğini sana görselini atarım, sallanan sandalye olarakta kullanılabiliyor. Yenidoğandan itibaren çok kullanışlı.
Gönder canım videosunu hemen başlıyorum
Tebrik ederim canım 600 gr vermişsin
Geçmiş olsun canım seni mezun edelim mi devam mıKızlar çok fena üşütmüşüm eklemlerim ağrıyo hiçbişey yiyemiyorum bi türlü ısınamadım. Kahvaltıylayım yarın rahatsızlık durumum fena olabilir ateşim düşmüyo sizi zorda bırakmamak adına az önce trtıldım 54.5 çıktım içecek falan içmiştim yarın dahada düşebilirim.. fırsatım olamazsa bunu bildirim kabul edebilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?