Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hangi tür spor düşünüyorsun?
platese gidicem evde de yogaya devam zaten
SchonerDuft canim henuz carcamba gecesi burada, yarin Sabah tartilcam. Bu hafta listeye girebiliyorum sanirim
hadi ya . bilgilerini kontrol edeyim tartı bildirimini nasıl yapcaz kafam karıştı benim sen beni yönlendir bana göre yarın yapacaksın yani cuma günü oluyor dimi
tartılmadım canım moralim bozulsun istemiyorum açıkçası .. evet ya . sen kaç oldun bakalım

SchonerDuft bugun gece kusuyum, saat gecenin 4 u suan. Yarin degil, tahminen 6 saat sonra uyanip bildirimimi yaparim. Yani sana gore persembeleri ogleden sonralari yapiyor olucam bildirimimi
beynimi yakmama grek yok sen beni etiketle bilgilerine de bakarım bildiriminle beraber kuzum.. Uykunuda al iyice sonra tartıl

para tuzağı sakın kanma sen veriyorsun korumada sorun var .
evet ama şuan hem spor hem diyetisyen karşılayamam zaten verecekleri listeyi az çok biliyorum gerekte yok ya.
ya haklısın ama diyetisyenle daha disiplinliydim neyse yaa bu halimdende memnunum yeter ki almayım
senınde spor kafana yatar inşallah birazda dikkat ettinmi tamamdır bu iş

ya haklısın ama diyetisyenle daha disiplinliydim neyse yaa bu halimdende memnunum yeter ki almayım
senınde spor kafana yatar inşallah birazda dikkat ettinmi tamamdır bu iş
SEN 1 HAFTA PROTEİN YAP SONRA SPORA BAŞLA PARAN CEBİNDE KALSIN
bence yatar ya sıkıntı olursa şöyle olur ortamı beğenmezsem olur

Merhabalaarrrr naber kizlarr ben dun temizlik yaptm yoruldm bugun yine her yer dagildi 3 aylik cocuk nasi bu kadar dagitiyo bilmem
bu daha başlangıç o ev hiç toplanmayacak alış bence
annem çocuklu evi toplamak kar yağarken kapının önünü süpürmek gibi derdi de inanmazdım
SEN 1 HAFTA PROTEİN YAP SONRA SPORA BAŞLA PARAN CEBİNDE KALSIN
bence yatar ya sıkıntı olursa şöyle olur ortamı beğenmezsem olur
proteinle ne kilolar verdim ama dimi
ortamı boşver sen işine bak
benim kuzenim gidiyor spora spor sonrası gözleme pasta börek felan yiyorlar ortama fazla alışmış onlar

Merhabalaarrrr naber kizlarr ben dun temizlik yaptm yoruldm bugun yine her yer dagildi 3 aylik cocuk nasi bu kadar dagitiyo bilmem

3aylık çocuğun anası dağıtıyordur boşver dağılacak o ev eskiyi unut yeniye alış
valla verdin yine verirsin bence .
onların maşallahı varmış ya . kibirli birine denk gelirsem ortam bozulur benim için

Gercekten oyleymis bi alt degistirince bile butun oda dagilabiliyo

Anasi naaapsin yazik ona aksamdn mutfagi toplayip yattim esim gece yemek yemis sabah ben şok mutfak perisandi hic oturmamam lazim temiz durmasi icin o da bana uymaz

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30
7 zeytin
1.5 dilim köy peyniri
2 dilim ekmek
Roka

Ara 12.00 bir elma

Öğle 14.30
Bir tabak peynirli salata

Ara bir kuru incir bir avuç içi çiğ kuru yemis

Aksam 18.30
Bir tabak zy kabak yemeği
Yoğurt

2.5 litre su 45 dk yürüyüş

Canim net çekimi zor olduğu için video atmam pek mümkün değil ama SchonerDuft benim yaptığım pilatesi biliyor o gonderebilirse göndersin canim :)

Kızlar çok fena üşütmüşüm eklemlerim ağrıyo hiçbişey yiyemiyorum bi türlü ısınamadım. Kahvaltıylayım yarın rahatsızlık durumum fena olabilir ateşim düşmüyo sizi zorda bırakmamak adına az önce trtıldım 54.5 çıktım içecek falan içmiştim yarın dahada düşebilirim.. fırsatım olamazsa bunu bildirim kabul edebilirseniz sevinirim.

Geçmiş olsun canım seni mezun edelim mi devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…