Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım bende bu ara çocuklarla uğraşıyorum küçük grip ortanca gastroenterit belirtileri veriyor. Büyük oğlan okulunu sevmiyor, alışamıyor. Ben kilo veremiyorum iştahımı dizginleyemiyorum. Sorun çok yani
Diyetini aksatmıyor olmana sevindim canım

ÖĞÜNLERDE 4 YK YOĞURT TÜKETEBİLİRSİN

Sagol canim.Geçmiş olsun kuzum size de geçici bir durum bu iştah olayı bana da oluyor ara ara. sıkma canini 20 küsür kilo verdin yine basarirsin ❤

Bir de birşey daha soracağım. Koşu bandında az evvel 30 dakika daha yürüdüm. 15. Dakikadan sonra tüm vücudum özellikle de bacaklarım deli kaşınıyor. Yolasım geliyor ki az paraladım bunun sebebi ne olabilir sizce? 20.Dakikadan sonra geçiyor ama o aralıkta böyle durasım geliyor kaşıntıdan ama bırakmıyorum. Kan mı harekete geçiyor acaba ne olabilir ki? Aynı kar yağar ya çıkarsınız eve girince ayaklar bacaklar bi kaşınır huylu gibi kaşı dur sonra aynı öyle inşallah anlatabilmişimdir..

ben paketlerden alıyorum suyla yapıyorum ama akşam içiyodum farkeder mi
hazır paketin şeker ,yağ oranı yüksektir bence ama başka bi ara öğününü yapmayarak yada akşam biraz hafif beslenirsen dengeleyebilirsin diye düşünüyorum
bende malum kahve markasının lattesine bayılıyorum diyetisyenim neyden vazgeçmezsin bu diyet sürecinde dediğinde direk latte'den demiştim

Her zaman klasik menüler desene
Spor nasıl gidiyor buki başladın mı
aynen kuzuvcum amaaaa buhafta öyle bi sonucla gelcemkiiii birincilik gelcek insallah
Sporu yapamiyorum suan ama kendime söz verdim kilomu düsüreyim düzenli spor yapcam,,, sende durumlar ne kuzum?

Bugünkü yediklerim

08:00
1 dilim kepekli ekmek
Tavada 1 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Çay

12:00
1 mandalina

13:30
1 tabak Kıymalı pirasa ( pirincsiz)
4,5 kaşık yogurt

17:30
1 servis kasigi z.yağlı taze fasulye
Salata
2,3 kaşık patlıcan yemeği

Su 2,5 olur 1 litresi limonlu naneli
Spor:15 dk plates

Afiyet olsun canım bir gün 3 çeşit sebze yemeği yapmışsın gözümden kaçmadı. Sizinkilerde yemek seçiyor sanırım. Bende evde herkese özel yemek yapıyorum. Miktarları iyi ayarlamışsın. Özeniyorum böyle görünce. Ben ne bulsam yiyorum bu ara o yüzden menü paylaşmıyorum. Özendirici olmasın yanlışlarım diye.

Kızlar bugünkü menüm

Sabah 09.30
Bir buçuk dilim köy peyniri
7 zeytin
1 dilim ekmek
Roka

Ara buyuk bir elmanın yarısı

Öğle 14.30
Bir tabak kinoali salata (kinoa iki yemek kaşığı )

Ara 17.00 bir kuru incir ve bir avuç içi kavrulmamış kuru yemiş

Aksam 18.30
Bir tabak zy kabak yemeği ve bir kase yoğurt

45 dk yürüyüş 2.5 litre su

Afiyet olsun canım menün gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…