- 28 Eylül 2016
- 308
- 515
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.661
Geçmiş olsun canım bende bu ara çocuklarla uğraşıyorum küçük grip ortanca gastroenterit belirtileri veriyor. Büyük oğlan okulunu sevmiyor, alışamıyor. Ben kilo veremiyorum iştahımı dizginleyemiyorum. Sorun çok yaniGunaydin kizlar ❤kizim cok fena grip oldu herhalde gelen kalabalığın etkisi dün sabahtan akşama kadar hastanedeydik sizler nasılsınızdrdotty canim sen nasilsin ❤
SchonerDuft kuzum mr sonucun çıktı mi ❤
benim diyetisyenim ikindi ara öğünümde yağsız sütle içebilirsin demişti, ben içtim ve o dönem güzel kilolar verdimkızlar latte ler zzararlı mı ya bu ara soğuklarda içmeyi çok seviyorum
bende öğlen kabak yedimKahvaltıyı çok abarttım yine öğle ve akşam sadece kabak yiyeceğim
HYIRLISI OLSUN CANIM.bi kaç güne belli olur ama bize ne zaman söylenir bilmiyorum biz 31 aralık diye tahmin ediyoruz ama bu ay sonuda olabilir
ÖĞÜNLERDE 4 YK YOĞURT TÜKETEBİLİRSİNSalata yemekten hiç hoşlanmıyorum bin de bir canım çeker salatayı menüler de hep salata görüyorum onun yerine yoğurt yesem olur mu acaba? Emzirdiğim için yeşillik yemem gerek esasen ama yeşillik namına bir tek dereotunu seviyorum..Ona da bu ara bıktım.
ben paketlerden alıyorum suyla yapıyorum ama akşam içiyodum farkeder mibenim diyetisyenim ikindi ara öğünümde yağsız sütle içebilirsin demişti, ben içtim ve o dönem güzel kilolar verdim
Sagol canim.Geçmiş olsun kuzum size de geçici bir durum bu iştah olayı bana da oluyor ara ara. sıkma canini 20 küsür kilo verdin yine basarirsin ❤Geçmiş olsun canım bende bu ara çocuklarla uğraşıyorum küçük grip ortanca gastroenterit belirtileri veriyor. Büyük oğlan okulunu sevmiyor, alışamıyor. Ben kilo veremiyorum iştahımı dizginleyemiyorum. Sorun çok yani
Diyetini aksatmıyor olmana sevindim canım
hazır paketin şeker ,yağ oranı yüksektir bence ama başka bi ara öğününü yapmayarak yada akşam biraz hafif beslenirsen dengeleyebilirsin diye düşünüyorumben paketlerden alıyorum suyla yapıyorum ama akşam içiyodum farkeder mi
aynen kuzuvcum amaaaa buhafta öyle bi sonucla gelcemkiiii birincilik gelcek insallahHer zaman klasik menüler desene
Spor nasıl gidiyor buki başladın mı
canim ben sana cevap verdimmi vermedimmi bilemedim:) napiyosun nasilsin?Çok dengesiz olmuş gibi keşke akşam mideni rahatlatacak salata tarzı yeseydin yarın dengeleseydin daha iyi olabilirdi
Ben de akşam yedim,kabak gunu olmus:))bende öğlen kabak yedimpek lezzetliydi
Afiyet olsun canım bir gün 3 çeşit sebze yemeği yapmışsın gözümden kaçmadı. Sizinkilerde yemek seçiyor sanırım. Bende evde herkese özel yemek yapıyorum. Miktarları iyi ayarlamışsın. Özeniyorum böyle görünce. Ben ne bulsam yiyorum bu ara o yüzden menü paylaşmıyorum. Özendirici olmasın yanlışlarım diye.Bugünkü yediklerim
08:00
1 dilim kepekli ekmek
Tavada 1 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Çay
12:00
1 mandalina
13:30
1 tabak Kıymalı pirasa ( pirincsiz)
4,5 kaşık yogurt
17:30
1 servis kasigi z.yağlı taze fasulye
Salata
2,3 kaşık patlıcan yemeği
Su 2,5 olur 1 litresi limonlu naneli
Spor:15 dk plates
❤
Afiyet olsun canım menün gayet güzelBugünkü yediklerim
08:00
1 dilim kepekli ekmek
Tavada 1 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Çay
12:00
1 mandalina
13:30
1 tabak Kıymalı pirasa ( pirincsiz)
4,5 kaşık yogurt
17:30
1 servis kasigi z.yağlı taze fasulye
Salata
2,3 kaşık patlıcan yemeği
Su 2,5 olur 1 litresi limonlu naneli
Spor:15 dk plates
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?