- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.681
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü ama Bana az geldi , umarım doymuşsundur. Gece kaçamak yapmayasın sonraKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30
Bir buçuk dilim köy peyniri
7 zeytin
1 dilim ekmek
Roka
Ara buyuk bir elmanın yarısı
Öğle 14.30
Bir tabak kinoali salata (kinoa iki yemek kaşığı )
Ara 17.00 bir kuru incir ve bir avuç içi kavrulmamış kuru yemiş
Aksam 18.30
Bir tabak zy kabak yemeği ve bir kase yoğurt
45 dk yürüyüş 2.5 litre su
Biraz seçme işi var eşim pirasa yemez aslında oglanda yemezdi yedi bende şaşırdım :) pirasiyi kendime fasulyesi patlıcani esime yaptım pilav sık yapmam yoksa bende dayanamayıp yiyorum :/ sağol canim dikkat ediyorum ama kilo vermem yavaşladı normal mi canim sıkılıyor artık son kilolar yavaş gidiyorAfiyet olsun canım bir gün 3 çeşit sebze yemeği yapmışsın gözümden kaçmadı. Sizinkilerde yemek seçiyor sanırım. Bende evde herkese özel yemek yapıyorum. Miktarları iyi ayarlamışsın. Özeniyorum böyle görünce. Ben ne bulsam yiyorum bu ara o yüzden menü paylaşmıyorum. Özendirici olmasın yanlışlarım diye.
Sağol canim ❤Afiyet olsun canım menün gayet güzel
Yok canım en kilolu olduğum dönemde bile gece yememisimdir. Doydum açlık hissetmiyorum hissedersem bir meyve yerimAfiyet olsun canım çok güzel bir menü ama Bana az geldi , umarım doymuşsundur. Gece kaçamak yapmayasın sonra
Verdin verdincanim ben sana cevap verdimmi vermedimmi bilemedim:) napiyosun nasilsin?
Ay çok güzel olmuş afiyet bal şeker bol eksi olsunBugünkü yediklerim
08:00
1 dilim kepekli ekmek
Tavada 1 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Çay
12:00
1 mandalina
13:30
1 tabak Kıymalı pirasa ( pirincsiz)
4,5 kaşık yogurt
17:30
1 servis kasigi z.yağlı taze fasulye
Salata
2,3 kaşık patlıcan yemeği
Su 2,5 olur 1 litresi limonlu naneli
Spor:15 dk plates
❤
Sağol fistigim ❤insallah insallah hepimize olsunAy çok güzel olmuş afiyet bal şeker bol eksi olsun
gayet guzel canim afiyet olsun ❤Bugün ki menüü
Kahvaltı
- menemen, 2 dilim ekmek,çay
Ara
-1 muz
Akşam
- köfte patates yemeği (4 kaşık), bulgur pilavı (4-5 kaşık), cacık
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 mandalina
Su: 1.5 lt
Spor: 4 bin adım anca atmışım
çok az değil mi ? su kaç lt ? spor ?
Gunaydin kizlar ❤kizim cok fena grip oldu herhalde gelen kalabalığın etkisi dün sabahtan akşama kadar hastanedeydik sizler nasılsınızdrdotty canim sen nasilsin ❤
@SchonerDuft kuzum mr sonucun çıktı mi ❤
Ben de 1 seneden fazladir amerikadayim, bu ay donuyorum turkiyeye. Benim ingilizce seviyem fena deil. Yds 80 fln seviyesinde ama konusma sifirdi. Burada kutuphanelerde konusma kurslari vardi onlara katildim ama kalabalik gruplarda cok az firsat buluyorsun. Dolayisla sikilmaya basladim gitmedim. Esimle evde ingilizce konusalim dedik cunku ikimiz de ayni durumdayiz. En cok ise yarayan bu oldu ama bunda da sorun surekli unutup Turkceye geri donmemiz. Burdan bir arkadasim bir uygulama satin almis, cambly adinda. Ingilizce ogretmenleriyle goruntulu konusuyorsun vs. O tarz bir sey bulabilirsen cok faydali olur sanirim, o uygulama bana biraz pahali geldi acikcasi ama belki daha uygunu fln vardir. Yada ogrencilerin kendi arasinda konustugu baska bir uygulama vardir, hatta dur bakiyim iyi aklima geldi ben de kullanirim boyle bir sey varsa :). Umarim isten cikartmazlar ama bir yerde bunu halletmen gerekiyor gibi duruyor. Kurstan ziyade konusmaya yonelik birseyler yapmak daha faydali bana kalirsa. Konusulani anlamak icin de ben podcast yayinlari var onlari dinliyorum cok faydasi oldu.orta seviye bi ingilizcem var konuşulanları çoğunu anlıyorum fakat konuşmada zınk diye kalıyorum , uluslararası bi şirkette çalışıyorum ortak dil ingilizce fakat iş arkadaşı olunca konuştuğum kişi yarı o türkçe yarı ben ingilizce anlaşıyorduk ama dün almanya ofisinden yabancılar geldi ve birebir toplantı yapmak istediler ve ben bocaladım
8 senedir bu iş yerindeyim sorun olmadı dil bilmemem ama dün sanki sorun çıkaracaklar gibi geldi zaten şirket küçülüyor çıkarmak için bahane arıyolar sanırım bu yüzden gül gibi işimden olacam
sabahları geç kahvaltı yapıyorsun sanırım yoksa bu menüyle doymak imkansız
afiyet olsun çok beğendim
avakado seviyor olmanda çok güzel ben hiç yiyemiyorum ama kızım allahtan bayılır
Salata yemekten hiç hoşlanmıyorum bin de bir canım çeker salatayı menüler de hep salata görüyorum onun yerine yoğurt yesem olur mu acaba? Emzirdiğim için yeşillik yemem gerek esasen ama yeşillik namına bir tek dereotunu seviyorum..Ona da bu ara bıktım.
dünki menümüde paylasim hemen
Sabah iki haslanmis yumurta sonrasinda cappucino
öglen meshur peynirli sandvicim
aksamda kuru fasulye bi kepce Kadar ve yaninda yogurt
Bugünkinide yazim fix cünki baska bisey yemem hem buraya yazdimmi
Sabah bir muz ve cappucino
öglen betellanin tarifinden tahinli altin kek yapip yedim yaninada kahve
aksam brokoli yemegi sulu
cok hafif cok guzel , hic kusur bulamadimBugünkü yediklerim
08:00
1 dilim kepekli ekmek
Tavada 1 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Çay
12:00
1 mandalina
13:30
1 tabak Kıymalı pirasa ( pirincsiz)
4,5 kaşık yogurt
17:30
1 servis kasigi z.yağlı taze fasulye
Salata
2,3 kaşık patlıcan yemeği
Su 2,5 olur 1 litresi limonlu naneli
Spor:15 dk plates
❤
Cok hafif ama protein az olmus gibi geldi, sabah 1 yumurta fena olmazmis :)Kızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30
Bir buçuk dilim köy peyniri
7 zeytin
1 dilim ekmek
Roka
Ara buyuk bir elmanın yarısı
Öğle 14.30
Bir tabak kinoali salata (kinoa iki yemek kaşığı )
Ara 17.00 bir kuru incir ve bir avuç içi kavrulmamış kuru yemiş
Aksam 18.30
Bir tabak zy kabak yemeği ve bir kase yoğurt
45 dk yürüyüş 2.5 litre su
Aksam hem patates hem de pilav fazla olmus bana kalirsa, onun disinda guzel. Afiyet olsun :)Bugün ki menüü
Kahvaltı
Ara
-1 muz
Akşam
Ara
Afiyet olsun canım suyu arttırsan güzel olacak, patates yemişsin bulgur yemeseydin keşke.Bugün ki menüü
Kahvaltı
Ara
-1 muz
Akşam
Ara
Hoşgeldin canım;Merhabalar,
Ben grupta yeniyim. Direk burdan mi katılıyoruz acaba?
Bir de başlarken yapmam gereken bi sey var mi?
Gecmis olsun, onemli birseyi yoktur umarim8.30
2 haşlanmış yumurta kimyonlu
Doğal ev yapımı bir kaşık kaymak
4 zeytin
3 bardak çay
Kaşar peyniri
Bir dilim tb ekmek
13.30
Havuçlu, mor lahanalı limonlu patates salatası
17.00
Taze sıkılmış nar suyu
22.15
Kıymalı patates yemeği (başımızdan talihsiz bir olay geçti bu akşam üstü. Kızım mama sandalyesinden düştü acil hastaneye götürdüm eve gelince de acıktım akşam yemeği bu yüzden bu saate kaldı ama hiç ekmek yemedim bu telafi eder mi bilmem saat baya geç çünkü ama açtım gözüm falan karardı o derece)
23.00
Yoğurt limon pulbiber
30 dk yürüyüş
1 lt su
amerikada yaşamak bile dil öğrenmek açısından büyük şans, benimde işe ilk başladığım zamanlar alman bi çocukla aynı odadaydım 2 ay kaldı ama o bile bana çok iyi gelmişti konuşkanda bi çocuktu gitmeseydi çok faydalı olacaktı banaTum gun evdeydim ve biraz hastaydim, cok az hareket ettim. Bir de bu avokadolu yulafli omletin kalorisi baya var , hafif gibi dursa da 450 kal fln :) Su tam emin degilim malesef, spor hic yok
Gecmis olsun
Ben de 1 seneden fazladir amerikadayim, bu ay donuyorum turkiyeye. Benim ingilizce seviyem fena deil. Yds 80 fln seviyesinde ama konusma sifirdi. Burada kutuphanelerde konusma kurslari vardi onlara katildim ama kalabalik gruplarda cok az firsat buluyorsun. Dolayisla sikilmaya basladim gitmedim. Esimle evde ingilizce konusalim dedik cunku ikimiz de ayni durumdayiz. En cok ise yarayan bu oldu ama bunda da sorun surekli unutup Turkceye geri donmemiz. Burdan bir arkadasim bir uygulama satin almis, cambly adinda. Ingilizce ogretmenleriyle goruntulu konusuyorsun vs. O tarz bir sey bulabilirsen cok faydali olur sanirim, o uygulama bana biraz pahali geldi acikcasi ama belki daha uygunu fln vardir. Yada ogrencilerin kendi arasinda konustugu baska bir uygulama vardir, hatta dur bakiyim iyi aklima geldi ben de kullanirim boyle bir sey varsa :). Umarim isten cikartmazlar ama bir yerde bunu halletmen gerekiyor gibi duruyor. Kurstan ziyade konusmaya yonelik birseyler yapmak daha faydali bana kalirsa. Konusulani anlamak icin de ben podcast yayinlari var onlari dinliyorum cok faydasi oldu.
Doydum , normalde doymam ama tum gun o kadar az hareket ettim ki :)
Yogurt yemeklerle birlikte yendiginde demir emilimini azaltiyor diye biliyorum. Once ya da sonra yemek daha iyiymis
MeAfiyet olsun canım suyu arttırsan güzel olacak, patates yemişsin bulgur yemeseydin keşke.
Hoşgeldin canım;
1. Sayfada takım kuralları var, ( günlük menü paylaşımı, menülere yorum yapmak en az 5 mesaj paylaşmak gibi) kurallara uyabilirsen öncelikle kuralları kabul ettiğini beyan edip,kendini tanıtabilirsin
Güncel kilo, hedef kilonu bildirmelisin, zayıflamak İçin bir diyet planın varsa onu paylaşabilirsin hep birlikte değerlendiririz.
Afiyet olsun canım suyu arttırsan güzel olacak, patates yemişsin bulgur yemeseydin keşke.
Hoşgeldin canım;
1. Sayfada takım kuralları var, ( günlük menü paylaşımı, menülere yorum yapmak en az 5 mesaj paylaşmak gibi) kurallara uyabilirsen öncelikle kuralları kabul ettiğini beyan edip,kendini tanıtabilirsin
Güncel kilo, hedef kilonu bildirmelisin, zayıflamak İçin bir diyet planın varsa onu paylaşabilirsin hep birlikte değerlendiririz.
Geçmiş olsun..Ciddi bisey yoktur inşallah8.30
2 haşlanmış yumurta kimyonlu
Doğal ev yapımı bir kaşık kaymak
4 zeytin
3 bardak çay
Kaşar peyniri
Bir dilim tb ekmek
13.30
Havuçlu, mor lahanalı limonlu patates salatası
17.00
Taze sıkılmış nar suyu
22.15
Kıymalı patates yemeği (başımızdan talihsiz bir olay geçti bu akşam üstü. Kızım mama sandalyesinden düştü acil hastaneye götürdüm eve gelince de acıktım akşam yemeği bu yüzden bu saate kaldı ama hiç ekmek yemedim bu telafi eder mi bilmem saat baya geç çünkü ama açtım gözüm falan karardı o derece)
23.00
Yoğurt limon pulbiber
30 dk yürüyüş
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?