Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

artık vereceksin eski diyet listelerin nerde onları uygula yoksa sana atayım 1 hafta dene benim listeleri

aday listesine bildirimini yaparsın her cuma o zaman ama lütfen 13:00 ten önce bildirimini yap
Evet verecegim zaman benim aleyhime işliyor,senin diyet listen nasil at bi bakiyim kuzu,bugun misafir geldi gecmis olsuna,bugun azcik ayakta dolandim kanamam artti sancimda ins yarina kesilir odemimde gider ins..sporda yapamiyorum haftaya tamamen toparlanirim galiba..

Bugün misafirlere mamalar yaptığım için hiçbirşey yemedim desem yeri var

9.00

Peynir
Zeytin
Haşlama yumurta bir tane
Yarım dilim ekmek

15.32

Ev yapımı yarim poğaça (pişti mi diye baktım da)

20.30

Pirinç çorbası etli

Biraz sonra da saat 21.30 gibi pul biberli yoğurdu yerim su icmeye devam ederim.

Baya hafif gecirmissin canim afiyet olsun, o kadar sey hazirlayip yemeden nasil dayandin :)

Kizlar bugunun menusu
Sabah: iskender .Ev yapimi oldugu icin ekmegi ve tereyagi baya az koydum. Hafif bile sayilabilir.
ara: 1 muz
aksam : salata ve 150 gr somon izgara
su: 2 lt ye yaklasirim aksama kadar, spor insallah
Afiyet olsun canım kahvaltın ilginç geldi

Afiyet olsun canım kahvaltın ilginç geldi
saol canim, evet Benim Sabah kahvalti etmek olmazsa olmazim deil. Onceki gunden kalan yemegi bile yerim bazen, midesizlik gibi gelebilir tabi Esim de benim gibi sansima. Ozellikle Boyle agir seyleri Sabah yiyelim diyorum diyet yuzunden. Sabah dedigim de 12 fln

Haklısın
Girmedim yazamadım
Yollardayım

Aslında çok iyi fikir (ağır kalorileri erken saatte tüketmek) bi arkadaşımda öğünlerin yerini değiştirerek kilo vermişti. Gerçi benim öğünlerde sorunum yok yine çocukların kekine, pastasına sardım halim kötü.

10.00

Yarim dilim ekmek
2 zeytin.
Peynir
Çay

20.00

Mercimek köftesi 3 adet
Sarma 5 adet
Bir tane gül böreği

2 lt su
Kuzum arada hiçbişey yemedin mi yoksa unuttun mu? Bu kadar uzun aç bırakmamalısın kendini kilo vermeni engeller bi süre sonra. 20:00 akşam yemeği için geç bir saat. Eğer öne çekmeye ortamın uygunsa daha iyi olur. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…