- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.781
Evet verecegim zaman benim aleyhime işliyor,senin diyet listen nasil at bi bakiyim kuzu,bugun misafir geldi gecmis olsuna,bugun azcik ayakta dolandim kanamam artti sancimda ins yarina kesilir odemimde gider ins..sporda yapamiyorum haftaya tamamen toparlanirim galiba..artık vereceksin eski diyet listelerin nerde onları uygula yoksa sana atayım 1 hafta dene benim listeleri
aday listesine bildirimini yaparsın her cuma o zaman ama lütfen 13:00 ten önce bildirimini yap
gecenlerde bende öyleydimya haftalarca sürdü yine toparlamamsüper vlla ben şişiyorum sürekli
Pek birsey kalmamis, pazartesiye gorursun insallahKızlar -400 Gr su ellileri bir göremedim
İnşallah canımPek birsey kalmamis, pazartesiye gorursun insallah
Bugün misafirlere mamalar yaptığım için hiçbirşey yemedim desem yeri var
9.00
Peynir
Zeytin
Haşlama yumurta bir tane
Yarım dilim ekmek
15.32
Ev yapımı yarim poğaça (pişti mi diye baktım da)
20.30
Pirinç çorbası etli
Biraz sonra da saat 21.30 gibi pul biberli yoğurdu yerim su icmeye devam ederim.
Afiyet olsun canım kahvaltın ilginç geldiKizlar bugunun menusu
Sabah: iskender .Ev yapimi oldugu icin ekmegi ve tereyagi baya az koydum. Hafif bile sayilabilir.
ara: 1 muz
aksam : salata ve 150 gr somon izgara
su: 2 lt ye yaklasirim aksama kadar, spor insallah
Afiyet olsun canım kahvaltın ilginç geldi
Kokusunu aldığım için iştahım kesildi pogacayi bile yemek istemedim hiç. Bir tek limonlu kek zorladı :) kokusu enfesti çünkü. Bu sabah tartıldım 77,6 olmuşum..Baya hafif gecirmissin canim afiyet olsun, o kadar sey hazirlayip yemeden nasil dayandin :)
***14.Takım 595 ETAP***
bi-zuzu (54.80/54,50/0,30/%0,55)*
Sahihuban (68.50///%)
_Silent Scream_(73,50/73,2/0,30/%0,41)*
Nidsalii (55,1///%)
Nilar(66.5///%)sabit
Masal3487 (60.90/60.5/0.40/%0.66)*
Buki_89 (69,20/68,2/1/%1,5)
orkide1453 (63,30///%) sabit
Verano_porteno (61,00/59.40/1,60/%2,62) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :
14. Takım ortalaması :
Sahihuban @Nidsalii
kızlar siz kaldınız saat 14:40 bizlerinde işleri güçleri var her saat başı bildirim beklemek zorundamıyım 2 dk alcak bir şey
Senin burda ne isin var kiz
Aksam misafir mi vardi ? Afiyet olsun, aksamkiler azcik cis kivaminda ama come yememissin genel olarak :)10.00
Yarim dilim ekmek
2 zeytin.
Peynir
Çay
20.00
Mercimek köftesi 3 adet
Sarma 5 adet
Bir tane gül böreği
2 lt su
Senin burda ne isin var kiz
Aslında çok iyi fikir (ağır kalorileri erken saatte tüketmek) bi arkadaşımda öğünlerin yerini değiştirerek kilo vermişti. Gerçi benim öğünlerde sorunum yok yine çocukların kekine, pastasına sardım halim kötü.saol canim, evet Benim Sabah kahvalti etmek olmazsa olmazim deil. Onceki gunden kalan yemegi bile yerim bazen, midesizlik gibi gelebilir tabi Esim de benim gibi sansima. Ozellikle Boyle agir seyleri Sabah yiyelim diyorum diyet yuzunden. Sabah dedigim de 12 fln
Kuzum arada hiçbişey yemedin mi yoksa unuttun mu? Bu kadar uzun aç bırakmamalısın kendini kilo vermeni engeller bi süre sonra. 20:00 akşam yemeği için geç bir saat. Eğer öne çekmeye ortamın uygunsa daha iyi olur. Afiyet olsun10.00
Yarim dilim ekmek
2 zeytin.
Peynir
Çay
20.00
Mercimek köftesi 3 adet
Sarma 5 adet
Bir tane gül böreği
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?