Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yiyemedim misafir gelecek diye koştururken unutmuşum. Normal de saat 17 de yemeyi kesiyorum ama kızımın doğum günü vardı bu yüzden o saatte yemek zorunda kaldım
Sağlıklı mutlu nice yaşlar canım öpüyorum güzel kızını
Geçmiş olsun canım. Bende olmuştum aynı şekilde neyseki kısa sürdü.. Emzirmeyi bırakınca oluyor bazı kişiler seninde öyle olacak sanırım :)
Olabilir canım ne oksitosinmiş salgıla salgıla bitiremedim
Teşekkür ederim canım çocuklar hastalanınca çok zor ya ben olsaydım diyorum.
9 ay normal hemen telaşa gerek yok canım ben iki çocuk arasında adet olmadım peşpeşe hamilelik emzirme derken 2014 Eylül’den bu yana olmadım hiç doktor kontrollerim normal. (Kist görünüyor ama adet olduğumda geçecekmiş) Bekliyoruz stresle

merhaba arkadaşlar benim de migrenim tuttu dün iğne yaptırmama rağmen maalesef geçmedi inşallah kısa sürer
Canım benim geçmiş olsun bildiğim en zor ağrılardan biri şu migren

evet cnm ve direk kas ağrısıyla başladı sırtım belim boynum sabaha kadar ağrıdı gözlerim de başladı

evet cnm ve direk kas ağrısıyla başladı sırtım belim boynum sabaha kadar ağrıdı gözlerim de başladı
Benimde öyle olur önce gözlerimin içinde ateş topu varmış hissi ve boyun sırt ağrısı.
İnşallah tedavin işe yarar kurtulursun canım, geçmiş olsun. Stres arttırıyor şiddetini. Herşey stresle değil mi zaten

aynen öyle canım ama çok heycanlanıp sevinsem de giriyor ağrı çok düzenli bi hayat istiyor malesef

İŞLER çok yoğun canım erken çıkabilmek için sık ara vermemeye çalışıyorum. sen naptın
iyi iş içinse hastane işleri için mi gelmedin diye düşündüm
bende aynı canım iyiyim annemler geldiler dinlenme haftam bu hafta
neyse ben seni tutmayım kuzu
bende ingilizce çalışıyorum eskisi kadar bakamıyorum buraya

yok kuzum sana resin atacam ınstgramda mr ı e nabızdan görüntüledim 2 cenin var beynimde
gözün aydın canım. çalış çalış bende smmm sınavına hazırlanacam akşamları bayağı boşluğum oluyor şansımı tekrar deneyecem.
kuzum nasılsın çocuklar nasıl oldu

cicimmm napıyosun nasılsın
Çocukların hastalığıyla uğraşıyorum kuzum evde herkes hasta. Bakıcıyı teke düşürmüştüm temizliğe de kadın geliyor ikisi fazla dedim. Şimdide baş edemiyorum. Hem çok yoruluyorum hemde aşırı stres altındayım. Düşecek bişey olacak diye. (Ortanca kreşe başlamıştı 3 hafta severek gitti sonra bıraktı şimdi evde ve hiç söz dinlemiyor)
Anlayacağın yine çok perişanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…