- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.801
Oyle kek, pasta vs. oldugundan baktin yemeden duramiyorsun sabahi bekleyebilirsin. Arkadasininki de cok mantikliymis. Yeterli oldumu cidden , kac kilo Verdi?Aslında çok iyi fikir (ağır kalorileri erken saatte tüketmek) bi arkadaşımda öğünlerin yerini değiştirerek kilo vermişti. Gerçi benim öğünlerde sorunum yok yine çocukların kekine, pastasına sardım halim kötü.
Evet canım yeterli oldu. Tam olarak kaç kilo verdi bilemiyorum ama son hali 38 beden uzun boylu bi hanımdır. Tahmin ediyorum 15-20 kilo vermiştir. Haftada 3 gün 1 saat yürüyordu bizimle.Oyle kek, pasta vs. oldugundan baktin yemeden duramiyorsun sabahi bekleyebilirsin. Arkadasininki de cok mantikliymis. Yeterli oldumu cidden , kac kilo Verdi?
Sizi seviyorum
Kanguru bizi kıskanmış giustiziammmmm
Ayrılsakta kopamayız
Sizi seviyorum
Sporla aram hep iyi olmustur ama sanirim donus stresi yuzunden hafiften depresifim. Canim hic spor yapmak istemiyor. Gecen heralde yakindaEvet canım yeterli oldu. Tam olarak kaç kilo verdi bilemiyorum ama son hali 38 beden uzun boylu bi hanımdır. Tahmin ediyorum 15-20 kilo vermiştir. Haftada 3 gün 1 saat yürüyordu bizimle.
Sen spor yapabiliyor musun
İyiyim canım. Evet ben geç yatıyorum geç kalkıyorum:) arkadaşa geldik bu hafta sonu çoluk çocuk pek giremiyorum. Adette olmadım bu ay baya geçti. Çok şiştim.. Sen nasılsın çocuklar nasılNilar eskiden bu saatlerde seninle karşılaşırdık canım.
Nasılsın bebişin nasıl?
Son zamanlarda çocuklardan ve evdeki sorunlardan çok takip edemiyorum buraları
Hırsızlık vakasından sonra ne yaptın, atlatabildiniz mi?
İyiyim canım teşekkür ederim çocukların üçüde hasta ishal, kusmaİyiyim canım. Evet ben geç yatıyorum geç kalkıyorum:) arkadaşa geldik bu hafta sonu çoluk çocuk pek giremiyorum. Adette olmadım bu ay baya geçti. Çok şiştim.. Sen nasılsın çocuklar nasıl
Kızımın doğum günü vardı 13 çeşit yiyecek vardı bunlar en masumuydu ah hele o pasta.. baktım geçtim ama içim yandı. Yine de yemedim ben kazandım.Aksam misafir mi vardi ? Afiyet olsun, aksamkiler azcik cis kivaminda ama come yememissin genel olarak :)
Yiyemedim misafir gelecek diye koştururken unutmuşum. Normal de saat 17 de yemeyi kesiyorum ama kızımın doğum günü vardı bu yüzden o saatte yemek zorunda kaldımKuzum arada hiçbişey yemedin mi yoksa unuttun mu? Bu kadar uzun aç bırakmamalısın kendini kilo vermeni engeller bi süre sonra. 20:00 akşam yemeği için geç bir saat. Eğer öne çekmeye ortamın uygunsa daha iyi olur. Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Bende olmuştum aynı şekilde neyseki kısa sürdü.. Emzirmeyi bırakınca oluyor bazı kişiler seninde öyle olacak sanırım :)İyiyim canım teşekkür ederim çocukların üçüde hasta ishal, kusmasalgınmış, probiyotik içirip takip ediyoruz. İnşallah bende adet olurum artık. Senelerdir olmuyor menopoza girmiş hissediyorum
Detoks gibi olmuş. Gayet güzel afiyet olsunSaat 10.00
Peynir zeytin yumurta yarım dilim tb ekmek
12.00
Çorba + yoğurt
15.00
Yoğurt + bir tane elma
16.00
Ayran
17.00
Salata+ yoğurt
1,5 lt su
Bir önceki güne göre hafif geçsin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?