Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyle kek, pasta vs. oldugundan baktin yemeden duramiyorsun sabahi bekleyebilirsin. Arkadasininki de cok mantikliymis. Yeterli oldumu cidden , kac kilo Verdi?

Oyle kek, pasta vs. oldugundan baktin yemeden duramiyorsun sabahi bekleyebilirsin. Arkadasininki de cok mantikliymis. Yeterli oldumu cidden , kac kilo Verdi?
Evet canım yeterli oldu. Tam olarak kaç kilo verdi bilemiyorum ama son hali 38 beden uzun boylu bi hanımdır. Tahmin ediyorum 15-20 kilo vermiştir. Haftada 3 gün 1 saat yürüyordu bizimle.
Sen spor yapabiliyor musun

Evet canım yeterli oldu. Tam olarak kaç kilo verdi bilemiyorum ama son hali 38 beden uzun boylu bi hanımdır. Tahmin ediyorum 15-20 kilo vermiştir. Haftada 3 gün 1 saat yürüyordu bizimle.
Sen spor yapabiliyor musun
Sporla aram hep iyi olmustur ama sanirim donus stresi yuzunden hafiften depresifim. Canim hic spor yapmak istemiyor. Gecen heralde yakinda

İyiyim canım. Evet ben geç yatıyorum geç kalkıyorum:) arkadaşa geldik bu hafta sonu çoluk çocuk pek giremiyorum. Adette olmadım bu ay baya geçti. Çok şiştim.. Sen nasılsın çocuklar nasıl

İyiyim canım. Evet ben geç yatıyorum geç kalkıyorum:) arkadaşa geldik bu hafta sonu çoluk çocuk pek giremiyorum. Adette olmadım bu ay baya geçti. Çok şiştim.. Sen nasılsın çocuklar nasıl
İyiyim canım teşekkür ederim çocukların üçüde hasta ishal, kusma salgınmış, probiyotik içirip takip ediyoruz. İnşallah bende adet olurum artık. Senelerdir olmuyor menopoza girmiş hissediyorum

drdotty ozelin kapalı mi kuzum :/❤
SchonerDuft canim nasilsin ? Umarım bi sıkıntı yoktur ❤
Bugünkü menüyü yazayım
09:00
1,5 has.yumurta
Maydanoz ,domates biber
kk kadar peynir
Çay
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 11:00
2 si 1 arada ( bir çay bardaginda)

14:30
1 tabak Kıymalı ıspanak ( pirincsiz tabisi)
Yarım kase yogurt

17:00
2 kepekli grissini
Az peynir
3 zeytin

18:00
1 elma

Simdi 2 çatal oglenki yemekten

Su:2,5 lt olur
Spor 15 dk bölgesel egzersiz bol ter atmalisindan
Herkese iyi akşamlar ❤

Herkese iyi akşamlarBu hafta bildirim yapamadığım için özür diliyorum bu hafta bazı değerlere bakılması için hastanede yatmıştım netim olmadığı için hiç söyleyemedim yoksa hiç aksatmamıştım bildirimlerin tekrardan kusuruma bakmayın bundan sonra daha dikkat ederim

Yiyemedim misafir gelecek diye koştururken unutmuşum. Normal de saat 17 de yemeyi kesiyorum ama kızımın doğum günü vardı bu yüzden o saatte yemek zorunda kaldım

İyiyim canım teşekkür ederim çocukların üçüde hasta ishal, kusma salgınmış, probiyotik içirip takip ediyoruz. İnşallah bende adet olurum artık. Senelerdir olmuyor menopoza girmiş hissediyorum
Geçmiş olsun canım. Bende olmuştum aynı şekilde neyseki kısa sürdü.. Emzirmeyi bırakınca oluyor bazı kişiler seninde öyle olacak sanırım :)

bi-zuzu canim geçmiş olsun .Kızında hasta bi duzelemedi yarin bende götüreceğim hastaneye.
drdotty kuzularına geçmiş olsun canim salgın gibi herkeste aynı şikayetler var .Allahım şifa versin.Bende olmuyorum adet yaklaşık 9 aydır bende gidicem jinekologa bakalim. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…