- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.901
Hakkinda hayirlisi olsun,rabbim hayirli olan evlatlar versin ins canim...On güne hasta olurum o zaman gidicem işte,bakalım hemen baslarmi hiç bilmiyorum
AminnnCanim Rabbim emeklerinizin karşılığını verir de bi an önce kucağını doldurur inşallah .Allahim yardimcin olsun gülüm ❤
Sagoll canımmmTeşekkürler kuzum
hepimiz inşallah ideal kilomuzda kalırız
Geçmiş olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah bian önce sağlığına kavuş
İnsallah hepimize canım sağolHakkinda hayirlisi olsun,rabbim hayirli olan evlatlar versin ins canim...
Çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdiBiz iyiyiz galiba :)) benimde haberim yok kizlardan bende histereskopi ameliyat oldum gelmeye calisiyorum bir turlu uğrayamıyorum :)) sen nasilsin hayirdir sen niye ugrayamadin...
Sanirim aile ozleminden kendini kapattin strestesin canim kendini toparla cocugun icin ilerisi icin her yonden sukretmek lazım,kendine arkadas edin bir kac yila bunlarda gecer cogun okula krese baslasin kosusturma icinde olursun,bi vitaminlerine baktir canimm burde bol bol dua oku insrah suresini oku kalbini ferahlastirsin rabbim...ben iyiyim dunle vugun acayip istah patlamasi yasiyorum kg almak istemiyo onun mucadelesini veriyorum al ver gulume donduk :))Çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi
İyiyim hamd olsun kendimle celisiyorum sürekli stresliyim bi iyi bir kötüyüm anlamıyorum niye böyleyim yaşadığım yer mi beni mutsuz ediyor yoksa kendimle alakalimi bilmiyorum
Canım geçmiş olsun umarım düzelmişsindir artıkkızlar merhaba maalesef ağrım geçmedi çok kötüyüm ya
Canımsın izne ayrıldığın haftadan itibaren en az 4 hafta gelemiyorsun 5. Haftada en erken takımda yarışıyorsun. Eğer çok önemli bi nedenin yoksa izne çıkmanı tavsiye etmem. Burayıda bırakınca iyice salabilirsin diyeti.drdotty canım bu ızın işleri nasıl oluyor. Bıraz ızın alsam mı kendıme gelırım belkı bu surede
hadi bakalım 10 günde 1,5 kilo kolay verirsin ne kadar gitse kardır .On güne hasta olurum o zaman gidicem işte,bakalım hemen baslarmi hiç bilmiyorum
vitamin kullandığını unutuyorum ya . yürüyüşleri bırakacak mısınEvet beslenmem güzel daha önce diyetisyene de gittiğim için menüleri ayarlayabiliyorum,sadece spor değil canım kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor kilo vermemi, ama tabiki sporun da çok etkisi var
faydasını görenler vardı . adet oldun mu ne zaman olcaksınGaliba evet tup bebek tutunma sansini artiriyormus burda kullananlar hamile olmus,ne bilim bir umut iste...
Ah şu kilolar baş belasi :)Sanirim aile ozleminden kendini kapattin strestesin canim kendini toparla cocugun icin ilerisi icin her yonden sukretmek lazım,kendine arkadas edin bir kac yila bunlarda gecer cogun okula krese baslasin kosusturma icinde olursun,bi vitaminlerine baktir canimm burde bol bol dua oku insrah suresini oku kalbini ferahlastirsin rabbim...ben iyiyim dunle vugun acayip istah patlamasi yasiyorum kg almak istemiyo onun mucadelesini veriyorum al ver gulume donduk :))
Yok canım onemlı Bır nedenim sadece bu ara kendimi cok veremedım o yuzdenCanım geçmiş olsun umarım düzelmişsindir artık
Canımsın izne ayrıldığın haftadan itibaren en az 4 hafta gelemiyorsun 5. Haftada en erken takımda yarışıyorsun. Eğer çok önemli bi nedenin yoksa izne çıkmanı tavsiye etmem. Burayıda bırakınca iyice salabilirsin diyeti.
Sen nasıl istersen canım rahat hissetmeden zayıflanmıyor
Hadi bakalım gözün aydın :)Kızlar 4 yıl aradan sonra regl oldumbiraz ağrım var ama şükürler olsun
Menopoz a giriyorum sandiydım
Artık kim tutar beni gitsin kilolar gitsin yağlar
Gozun aydın canım. Evet şimdi kiloların daha hızlı gıderKızlar 4 yıl aradan sonra regl oldumbiraz ağrım var ama şükürler olsun
bırakırsan daha çok alırsın devam et sabit kalsanda ara verdin mi arayı uzatıyorsun çünküYok canım onemlı Bır nedenim sadece bu ara kendimi cok veremedım o yuzden
gözün aydın canım ..Kızlar 4 yıl aradan sonra regl oldumbiraz ağrım var ama şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?