- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.881
Duymadım canım araştırayım,bu ay ben de gidicem doktora gidince sorayım,vitaminler iyi geliyor bende çok inanıyorum en azından kalan yumurtaların kalitesi artıyor denemekte fayda var tabiki,sen tüpe ne zaman baslayacaksin?
Teşekkürler kuzum
Oyy mezunmu oldun sen kepmi taktıntebrik ederim canım korumada başarılar inşallah hep ideal kilonda kalırsın
Geçmiş olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah bian önce sağlığına kavuşBiz iyiyiz galiba :)) benimde haberim yok kizlardan bende histereskopi ameliyat oldum gelmeye calisiyorum bir turlu uğrayamıyorum :)) sen nasilsin hayirdir sen niye ugrayamadin...
Serumu araştırayım bende,doktor uygun gorurmu direk baslarmi hiç bilmiyorum,hedef kiloma da daha 5 kilo var gerçi ben tüp yaptırdığım dönemlerde hiç kilo almadım hatta hep verdim bu defa nasıl olur bilmiyorumBitmeyenUmidim yoğun bakım hastalarına verilen serum değil mi bu bağışıklık sistemini yükseltiyor 1 2 senedir gündemde olan bir serum denemekte fayda var . masal sen tüp bebeğe mi başlayacaksın.
ne zaman başlayacaksınSerumu araştırayım bende,doktor uygun gorurmu direk baslarmi hiç bilmiyorum,hedef kiloma da daha 5 kilo var gerçi ben tüp yaptırdığım dönemlerde hiç kilo almadım hatta hep verdim bu defa nasıl olur bilmiyorum
geçmiş olsun canım allah şifa versinkızlar merhaba maalesef ağrım geçmedi çok kötüyüm ya
54,40 de güzel bir kilo geçmiş olsunSelam kızlar naaılsınız. dün sonunda kendimi iyi hissettim iştahım yerine geldi yemeye başladım 53.7 yi görmüştüm enson bugun tekrar 54.4 olmuşum hastayken beni neşelendirmek istedi vücudum zaar
sen evde spor yapsaydın daha çok kilo verecektin çünkü beslenmen muhteşemdi seninGünaydın kızlar
40 dk yürüyüş yaptım geldim,havalar hala yürümeye müsait, yağışlı ve aşırı soğuk olmadığı günler çıkarım,zaten okula yürüyerek gidip geliyorum,gidiş geliş 30 dk sürüyor.
On güne hasta olurum o zaman gidicem işte,bakalım hemen baslarmi hiç bilmiyorumne zaman başlayacaksın
Evet beslenmem güzel daha önce diyetisyene de gittiğim için menüleri ayarlayabiliyorum,sadece spor değil canım kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor kilo vermemi, ama tabiki sporun da çok etkisi vargeçmiş olsun canım allah şifa versin
54,40 de güzel bir kilo geçmiş olsun
sen evde spor yapsaydın daha çok kilo verecektin çünkü beslenmen muhteşemdi senin
nasilsin canim neler yapiyosun bayadir yoktunOo selcanım tesekkur ederım darısı basına ınsallah
Vardı geçtı daha ıyıyım de reflu var galıba o bazen cok zorluyor
Tesekkur ederım Bukicim
Buralardayım canım burda olmayınca sana öyle gelmıstır.nasilsin canim neler yapiyosun bayadir yoktun
Canim simdi histereskopi oldum ya bu adette ilaca baslicagim rahimde yapışıklık olmasin diye sonraki adette baslicagim insvtedaviye 5 haftam var yani tedaviye..Duymadım canım araştırayım,bu ay ben de gidicem doktora gidince sorayım,vitaminler iyi geliyor bende çok inanıyorum en azından kalan yumurtaların kalitesi artıyor denemekte fayda var tabiki,sen tüpe ne zaman baslayacaksin?
Sağol canim tup bebek tedavi icin oldum sukur sorun oldugu ogrenildiya icimiz rahatladi aminn dualarin icin ALLAH razi olsun..BitmeyenUmidim canim bende duymadım ameliyat olduğunu çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versin insallah ❤
Canim Rabbim emeklerinizin karşılığını verir de bi an önce kucağını doldurur inşallah .Allahim yardimcin olsun gülüm ❤Sağol canim tup bebek tedavi icin oldum sukur sorun oldugu ogrenildiya icimiz rahatladi aminn dualarin icin ALLAH razi olsun..
Galiba evet tup bebek tutunma sansini artiriyormus burda kullananlar hamile olmus,ne bilim bir umut iste...BitmeyenUmidim yoğun bakım hastalarına verilen serum değil mi bu bağışıklık sistemini yükseltiyor 1 2 senedir gündemde olan bir serum denemekte fayda var . masal sen tüp bebeğe mi başlayacaksın.
O zamana kadar düzenli beslenip biraz daha kilo verirsen emin ol tedaviden çok daha güzel sonuçlar alırsın inşallahCanim simdi histereskopi oldum ya bu adette ilaca baslicagim rahimde yapışıklık olmasin diye sonraki adette baslicagim insvtedaviye 5 haftam var yani tedaviye..
Kuzum dinlenmiyorsun ki biraz uzan kendine bak anestezi aldın herşeyden önce. Büro ya geçince atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?