Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BitmeyenUmidim yoğun bakım hastalarına verilen serum değil mi bu bağışıklık sistemini yükseltiyor 1 2 senedir gündemde olan bir serum denemekte fayda var . masal sen tüp bebeğe mi başlayacaksın.

Oyy mezunmu oldun sen kepmi taktın tebrik ederim canım korumada başarılar inşallah hep ideal kilonda kalırsın
Teşekkürler kuzum
hepimiz inşallah ideal kilomuzda kalırız

Biz iyiyiz galiba :)) benimde haberim yok kizlardan bende histereskopi ameliyat oldum gelmeye calisiyorum bir turlu uğrayamıyorum :)) sen nasilsin hayirdir sen niye ugrayamadin...
Geçmiş olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah bian önce sağlığına kavuş

BitmeyenUmidim yoğun bakım hastalarına verilen serum değil mi bu bağışıklık sistemini yükseltiyor 1 2 senedir gündemde olan bir serum denemekte fayda var . masal sen tüp bebeğe mi başlayacaksın.
Serumu araştırayım bende,doktor uygun gorurmu direk baslarmi hiç bilmiyorum,hedef kiloma da daha 5 kilo var gerçi ben tüp yaptırdığım dönemlerde hiç kilo almadım hatta hep verdim bu defa nasıl olur bilmiyorum

kızlar merhaba maalesef ağrım geçmedi çok kötüyüm ya
geçmiş olsun canım allah şifa versin
Selam kızlar naaılsınız. dün sonunda kendimi iyi hissettim iştahım yerine geldi yemeye başladım 53.7 yi görmüştüm enson bugun tekrar 54.4 olmuşum hastayken beni neşelendirmek istedi vücudum zaar
54,40 de güzel bir kilo geçmiş olsun
sen evde spor yapsaydın daha çok kilo verecektin çünkü beslenmen muhteşemdi senin

geçmiş olsun canım allah şifa versin

54,40 de güzel bir kilo geçmiş olsun

sen evde spor yapsaydın daha çok kilo verecektin çünkü beslenmen muhteşemdi senin
Evet beslenmem güzel daha önce diyetisyene de gittiğim için menüleri ayarlayabiliyorum,sadece spor değil canım kullandığım vitaminlerde yavaşlatıyor kilo vermemi, ama tabiki sporun da çok etkisi var

Kızlar menüm

Sabah 09.30
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin(miniklerdi)
Bir buçuk dilim tb ekmeği
Roka

Ara 11.30 yarım greyfurt

Öğle 14.30
İki kuzu pirzola ızgara
Bol salata

Ara 16.30
Bir bardak kefir,bir avuç içi çiğ badem fındık

Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu brokoli

45 dk yürüyüş ve 2 litre su

nasilsin canim neler yapiyosun bayadir yoktun
Buralardayım canım burda olmayınca sana öyle gelmıstır.
Suan kı gundemım bebıs baska bısey yok dusuk tehlıkesı geçırdım neyse kı ıyıyız. Sen neler yapıyosun hayat nasıl gıdıyor Eşinin iş durumları falan ne durumda?
Bu arada munter vardı ya gelıyor mu onuda bayadır gormedımm senın buralarda oldugunu bılseydım mesaj atardım :)

Canim simdi histereskopi oldum ya bu adette ilaca baslicagim rahimde yapışıklık olmasin diye sonraki adette baslicagim insvtedaviye 5 haftam var yani tedaviye..

Sağol canim tup bebek tedavi icin oldum sukur sorun oldugu ogrenildiya icimiz rahatladi aminn dualarin icin ALLAH razi olsun..
Canim Rabbim emeklerinizin karşılığını verir de bi an önce kucağını doldurur inşallah .Allahim yardimcin olsun gülüm ❤

Buralar çok issiz bu ara
Menü paylasayim bende
8/16 yaptim bugun
08:00
2 haslanmis yumurta
maydanoz
Kk dan biraz fazla peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Çay

Aralarda sade kahve , az ve yağsız sütle kahve ve bol su içtim

16:30
1 yumurtalı kıyma 1 tabak kadar
1 dilim çavdar ekmeği
3,4 catal kabak yemeği

Su:2,5 litre
Spor yok
Öpüyorum hepinizi ❤

Galiba evet tup bebek tutunma sansini artiriyormus burda kullananlar hamile olmus,ne bilim bir umut iste...

Canim simdi histereskopi oldum ya bu adette ilaca baslicagim rahimde yapışıklık olmasin diye sonraki adette baslicagim insvtedaviye 5 haftam var yani tedaviye..
O zamana kadar düzenli beslenip biraz daha kilo verirsen emin ol tedaviden çok daha güzel sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…