- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.861
inşallah iyi gelir bu hafta çok ağrım oldu mideme kadar vurdu fibromiyalji ilerlememesi gerek yoksa zor bir yaşam beni bekliyor olcak...aletli pilates bel boyun sırt ağrılarına çok iyi geliyormuş arkadaşım gitti eminim sanada iyi gelecektir
İyiyim canim simdi hastaneden tanistigim mersinli bir arkadas geliyor mersine gitmeden bana ugrayip yemek yiyip gidecekler ve bunu ogle sonu yazdim di kaldigim yerden devam :)) mersinli arkadastan 20 kg has zeytin yag aldim onu getirdiler mersinin limonu kapya biberi domates getirmis eline saglik, @SchonerDuft eğer birgun gelirsen muhakkak bize ugramani isterim agirlarim seni esini :)) canım hala basim dönüyor agrim ara ara oluyor gecen pazar gunu bunaldim disari ciktim iki saat yurudum cok guzeldi ama aksam cok kotu sancılandım,narkozu tam atamadim.. ama yavas yavas yuruyuse çıkacağım bide yedigime dikkat edecegim bugun bozdum misafirin yaninda yedim birazz..senin diyet listeni istedimdi misait oldugunda atarmisin..BitmeyenUmidim nasılsın canım nasıl oldun
Hayırlı olsun partemm noruyon hamiss annee :)) nasil gidiyor hamilelik bulantin varmi merak ediyorumdaa ...Cok tesekkur ederım kızlaraminnn
canim gözün aydinnn cok sevindimCok tesekkur ederım kızlaraminnn
Oo selcanım tesekkur ederım darısı basına ınsallahHayırlı olsun partemm noruyon hamiss annee :)) nasil gidiyor hamilelik bulantin varmi merak ediyorumdaa ...
Tesekkur ederım Bukicimcanim gözün aydinnn cok sevindim
Nerdeyım benn ne oluyor dedım
Cok tesekkur ederım canım benımmmmm... hayırlı kandiller
Oyy mezunmu oldun sen kepmi taktınHayırlı kandiller
Kızlar mezunum artık kepim vaar... hemde istediğim kilonun altına inerek mezun oldum çook mutluyum buraya katıldığım daha dün gibi iyiki varsınız güzel insanlar destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kaptanımızdrdotty ve yardımcısı SchonerDuft ayrıca teşekkürler.. İlk geldipimde 7 dolma yedim diye verdiğiniz ceza hala aklımda yılmadan cezamı çekmiştim akıllı bıdık olunca mezun olunuyormuş. Darısı tüüümm arkadaşlarımın başına.. Öpüyorum.
Biz iyiyiz galiba :)) benimde haberim yok kizlardan bende histereskopi ameliyat oldum gelmeye calisiyorum bir turlu uğrayamıyorum :)) sen nasilsin hayirdir sen niye ugrayamadin...Kızlar bu aralar çok ugrayamadim nasilsiniz
Geçmiş olsun canım iyimisin şimdi? Bu aralar pek kimse girmiyor gurubaBiz iyiyiz galiba :)) benimde haberim yok kizlardan bende histereskopi ameliyat oldum gelmeye calisiyorum bir turlu uğrayamıyorum :)) sen nasilsin hayirdir sen niye ugrayamadin...
Şuan dinlenmen lazım canım ilk 2 hafta çok önemli uzun yürüyüş yapmaman lazım .İyiyim canim simdi hastaneden tanistigim mersinli bir arkadas geliyor mersine gitmeden bana ugrayip yemek yiyip gidecekler ve bunu ogle sonu yazdim di kaldigim yerden devam :)) mersinli arkadastan 20 kg has zeytin yag aldim onu getirdiler mersinin limonu kapya biberi domates getirmis eline saglik, @SchonerDuft eğer birgun gelirsen muhakkak bize ugramani isterim agirlarim seni esini :)) canım hala basim dönüyor agrim ara ara oluyor gecen pazar gunu bunaldim disari ciktim iki saat yurudum cok guzeldi ama aksam cok kotu sancılandım,narkozu tam atamadim.. ama yavas yavas yuruyuse çıkacağım bide yedigime dikkat edecegim bugun bozdum misafirin yaninda yedim birazz..senin diyet listeni istedimdi misait oldugunda atarmisin..
Yaa ne bileyim iyilestim saniyordum inanirmisin bugun dis için dr gittim kapinin ustundeki isimleri okuyamadim gözlerim şaşı görüyor ameliyatta ayildigimdada boyle goruyordum,birde tansiyonum 9/6 ve 8/6 oluyor,kilo almayim diye yürüyüşe basladiydim birdahada çıkamadım,ama nette ertesi gun is yapabilirsiniz diyo hic alakasi yokmus :)Şuan dinlenmen lazım canım ilk 2 hafta çok önemli uzun yürüyüş yapmaman lazım .
Afiyet olsun canım nasip kısmet dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur. Atarım canım bürodaki dosyamda yarın sabah atayım sana hatta bende mi başlasam ne yapsam
İyiyim canim tam bir hafta oldu carsamba gunu oldum,rahimde yapışıklık varmis t seklinde birde cokuntu gibi birsey varmis duzeltmisler ilacta kullanamıyorum dr ilac yazdi da adetin birinci günü baslicakmışım,ama vitamin kurlere devam ediyorum tahlillerde faydasini oldugunu gordum.canim İNTRALİPİD serumu duydunmu bir arastirsana kk kulübün da duydum öğrendim sen bir bak istersenn...Geçmiş olsun canım iyimisin şimdi? Bu aralar pek kimse girmiyor guruba
Sagol canimm ins bu son olur,canim diyetim dusuk kalorili olmasa kg firlayip gidiyor bir an önce toparlanmam lazim bol suyumu da iciyorum gercektende bir hafta gecti ama tam iyilesmemisim hemen toparlanip yuruyusumu yapmak istiyorum,suan tup bebegime tam 5 haftam surem var kg vermem lazim yandim tutustum bari 74 kg dusseydim,durmadan inip cikiyom kg bakimindan napabilirim bazen istah patlamasi yasiyorum bazende bulanti gerceken buraya sık sık yazmam lazimki firenlemem lazim..BitmeyenUmidim
Canım geçmiş olsun ameliyat olduğunu bilmiyordum. Dikkat et kendine çok yorma. Diyetinde çok düşük kalorili olmasın canım.
İnşallah bu yapılan son işlem olur dileğine kavuşursun kuzum
Kuzum dinlenmiyorsun ki biraz uzan kendine bak anestezi aldın herşeyden önce. Büro ya geçince atayım.Yaa ne bileyim iyilestim saniyordum inanirmisin bugun dis için dr gittim kapinin ustundeki isimleri okuyamadim gözlerim şaşı görüyor ameliyatta ayildigimdada boyle goruyordum,birde tansiyonum 9/6 ve 8/6 oluyor,kilo almayim diye yürüyüşe basladiydim birdahada çıkamadım,ama nette ertesi gun is yapabilirsiniz diyo hic alakasi yokmus :)
Diyet listesini atta beraber yapalım bana uygunsa basliyalim hemenn..
Duymadım canım araştırayım,bu ay ben de gidicem doktora gidince sorayım,vitaminler iyi geliyor bende çok inanıyorum en azından kalan yumurtaların kalitesi artıyor denemekte fayda var tabiki,sen tüpe ne zaman baslayacaksin?İyiyim canim tam bir hafta oldu carsamba gunu oldum,rahimde yapışıklık varmis t seklinde birde cokuntu gibi birsey varmis duzeltmisler ilacta kullanamıyorum dr ilac yazdi da adetin birinci günü baslicakmışım,ama vitamin kurlere devam ediyorum tahlillerde faydasini oldugunu gordum.canim İNTRALİPİD serumu duydunmu bir arastirsana kk kulübün da duydum öğrendim sen bir bak istersenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?