Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar nasilsiniz.. ben cok üzgünum doktora gittim bugun gögsümle ilgili gecmicek dedi 2. bebekte de süt gelmeyebilir ordan dedi..
Canım benim üzülme çok geçmiş olsun. Bebeğini diğer göğsünle emzirebiliyor musun? Her çocuk anne sütü alabilse keşke ama bende büyük oğlumu emziremedim. Mamalarla büyüdü.
Senin konforun sağlığın önemli. Geçmicek dedi ama bi çözüm önerisi sundu mu?

Yok canım yürüyüşlere devam, yağışlı ve aşırı soğuk olan günler çıkmam,evde yaparım ama onun dışında çıkarım

Kasimin ikisinde regl olmam lazim ama histereskopiden sonra 6 gun kanamam oldu belki gunler sasabilir bu yuzdenn..

Kızlar 4 yıl aradan sonra regl oldum biraz ağrım var ama şükürler olsun
Menopoz a giriyorum sandiydım
Artık kim tutar beni gitsin kilolar gitsin yağlar
Gozun aydin :)) regl olmak gibi yok vucuttaki ödemler gidiyor nasil bi döngü iyiki var regl :)) ins ben erken kesilmem..

Evet digeriyle emziriyorum canim ama bunun sutünu nasil keserim bilmiyorum tek tarafla devam edicem galuba zaten emmiyo sis olandan. Brnde oyle dedim ama iste insan üzülüyo emziremicem mi acaba diye

10.00

Kaşar peyniri küçük küp küp 10 adet
Çay

11.15

Mıhlama benzeri birşey (kızıma mısır unundan mama yapınca gerisi bana kaldı.)

12.00

Patates haşlama 1 adet

14.20

Taze fasulye + yoğurt

18.00

Taze fasulye + yoğurt

1 lt su

Delindiydi cok sistigi icin
Insallah bakalim su an bombos ici diger emzirdigim gogsumden bile daha hafif emzirince süt gelcek mi bakalim
Canım benim hadi kurtulursun inşallah
Bugün herkes fazla vücut sıvılarından kurtuluyor geçsin gitsin canım
İnşallah sütte gelir emzirirsin

Herkese iyi gecelerBu aralar pek iyi sayılmam o yüzden uğrayamadım drdotty ablacım izine çıkma nasıl oluyor acaba onu soracaktımameliyat işim var toparlamam biraz zaman alacağı için o aralıkta izine çıkayım dedim nasıl yapcam acaba

Canım bugün kilo bildirimi yaparak yada yapmayarak (eksideysen bildirim yap değilse bildirimsiz) izne ayrılabilirsin. Minimum 4 hafta takım dışı olup 5. Hafta katılabilirsin en erken.
Geçmiş olsun canım önce sağlık zaten zayıflamaktada amacımız ideal kiloda ve sağlıklı olmak değil mi? Umarım çok ciddi bir ameliyat değildir canım sorun ne?

*** 14.Takım 597.Etap ***

Sahihuban (68.50///%)2. kez bildirimde bulunmadı
_Silent Scream_(73,2///%)
Nidsalii (55,1///%) 1.kez bildirimde bulunmadı ?
Nilar(66.5///%)
Masal3487 (60.5///%)
Buki_89 (68,2///%)
orkide1453 (63,30///%)

14.Takım Ort:

SchonerDuft

MİNİK ADAYLARIMIZ
595.ETAP

Verano_porteno (59,40/59.60//%) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :
Surekli_Karisik (73,3/ / /%) Bşl.T: 20 Ekim 2018 Bşl.K: Hedef K:64
Karacamyerli (78,1///% ) Bşl.T: 14 Kasım B.kilo:79,20 Hedef:

Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(77,8///%)
SchonerDuft
(7,90 /71,00//%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…