- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.921
Canım benim üzülme çok geçmiş olsun. Bebeğini diğer göğsünle emzirebiliyor musun? Her çocuk anne sütü alabilse keşke ama bende büyük oğlumu emziremedim. Mamalarla büyüdü.Kizlar nasilsiniz.. ben cok üzgünum doktora gittim bugun gögsümle ilgili gecmicek dedi 2. bebekte de süt gelmeyebilir ordan dedi..
Yok canım yürüyüşlere devam, yağışlı ve aşırı soğuk olan günler çıkmam,evde yaparım ama onun dışında çıkarımhadi bakalım 10 günde 1,5 kilo kolay verirsin ne kadar gitse kardır .
vitamin kullandığını unutuyorum ya . yürüyüşleri bırakacak mısın
faydasını görenler vardı . adet oldun mu ne zaman olcaksın
Çok geçmiş olsun canımKizlar nasilsiniz.. ben cok üzgünum doktora gittim bugun gögsümle ilgili gecmicek dedi 2. bebekte de süt gelmeyebilir ordan dedi..
Kasimin ikisinde regl olmam lazim ama histereskopiden sonra 6 gun kanamam oldu belki gunler sasabilir bu yuzdenn..hadi bakalım 10 günde 1,5 kilo kolay verirsin ne kadar gitse kardır .
vitamin kullandığını unutuyorum ya . yürüyüşleri bırakacak mısın
faydasını görenler vardı . adet oldun mu ne zaman olcaksın
Gozun aydin :)) regl olmak gibi yok vucuttaki ödemler gidiyor nasil bi döngü iyiki var regl :)) ins ben erken kesilmem..Kızlar 4 yıl aradan sonra regl oldumbiraz ağrım var ama şükürler olsun
Menopoz a giriyorum sandiydım
Artık kim tutar beni gitsin kilolar gitsin yağlar
Evet digeriyle emziriyorum canim ama bunun sutünu nasil keserim bilmiyorum tek tarafla devam edicem galuba zaten emmiyo sis olandan. Brnde oyle dedim ama iste insan üzülüyo emziremicem mi acaba diyeCanım benim üzülme çok geçmiş olsun. Bebeğini diğer göğsünle emzirebiliyor musun? Her çocuk anne sütü alabilse keşke ama bende büyük oğlumu emziremedim. Mamalarla büyüdü.
Senin konforun sağlığın önemli. Geçmicek dedi ama bi çözüm önerisi sundu mu?
Sagol kuzuum gecse keske..Çok geçmiş olsun canım
Diğeri ile emzirebiliyormussun üzülme lütfen inşallah zamanla açılırSagol kuzuum gecse keske..
Kiiixxz gecti ben sokkkDiğeri ile emzirebiliyormussun üzülme lütfen inşallah zamanla açılır
Kiiixxz gecti ben sokkkbutun gögsümdeki süt bi anda bpsaldi delinen yerdenn
Delindiydi cok sistigi icinnasıl delinen yer
İnşallah emziredebilirsn o gogsunle
Canım benim hadi kurtulursun inşallahDelindiydi cok sistigi icin
Insallah bakalim su an bombos ici diger emzirdigim gogsumden bile daha hafif emzirince süt gelcek mi bakalim
Rahat yarim kg kaybettim ben sabah tartilauimCanım benim hadi kurtulursun inşallah
Bugün herkes fazla vücut sıvılarından kurtuluyorgeçsin gitsin canım
İnşallah sütte gelir emzirirsin
Canım bugün kilo bildirimi yaparak yada yapmayarak (eksideysen bildirim yap değilse bildirimsiz) izne ayrılabilirsin. Minimum 4 hafta takım dışı olup 5. Hafta katılabilirsin en erken.Herkese iyi gecelerBu aralar pek iyi sayılmam o yüzden uğrayamadım drdotty ablacım izine çıkma nasıl oluyor acaba onu soracaktım ameliyat işim var toparlamam biraz zaman alacağı için o aralıkta izine çıkayım dedim nasıl yapcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?