Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** 14.Takım 597.Etap ***

Sahihuban (68.50///%)2. kez bildirimde bulunmadı yüzde 2 ye bölündü
_Silent Scream_(73,2/72,2/1/1,36%)
Nidsalii (55,1///%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
Nilar(66.5///%)
Masal3487 (60.5/60.2/0.30/%0.49 )
Buki_89 (68,2///%) Sabit
orkide1453 (63,30/63,50/+20/-%0,31)
Karacamyerli (78,1/77,60/0,50/% 0,64) Bşl.T: 14 Kasım B.kilo:79,20 Hedef:55
14.Takım Ort:

ne alışverişi yapıyorsun çok yoğunum ya işler bitmiyor beyan günleri üstelik öyle
bende dün öle çok yoğundum ama bugünde var bişiler ama alışverişe ayırdım kendimi hazır çıkmıyorum işten ve indirim var bişiler alıyım dedim
bi kaç elbise aldım iş yerindede giymek istiyorum artık, maşa aldım, kaban ve bot ta tam karar veremedim gidene kadar karar veririm muhtemelen
sana da kolay gelsin kuzu

*** 14.Takım 597.Etap ***

Sahihuban (68.50///%) 3.kez bildirimde bulunmadı
_Silent Scream_(73,2/72,2/1/1,37%)
Nidsalii (55,1///%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
Nilar(66.5///%)Sabit
Masal3487 (60.5/60.2/0.30/%0.50 )
Buki_89 (68,2///%) Sabit
orkide1453 (63,30/63,50/+20/-%0,31)
Karacamyerli (78,1/77,60/0,50/% 0,64) Bşl.T: 14 Kasım B.kilo:79,20 Hedef:55

14.Takım Ort: 0,275

çok açılma kuzum sonra ödemesi zor oluyor

Sahihuban bugünde bildirim yapmaz ise 3. kez bildirim yapmamış olcak
Yapılması gereken belli Aslında ama diskalifiye olunca bir daha hiçbir takımda yarışamaz. Kendisiyle konuşalım
Sabitim bu hafta da
Çok geç oldu farkındayım
Telefonuma uyarı alarmı kuracağım
Canım mutlaka yoğunsundur, mazeretin vardır ama takımca zorda kalıyoruz böyle durumlarda. Sabah uyanır uyanmaz tartılıp kilonu yazsan biz hesaplarız. Takımı ciddiye almadığını düşünüyorum bazen. Oysa burada birbirimize ne çok katkımız oluyor. Toparlanmanı ve takıma gereken ilgiyi göstermeni, kurallara uymanı isterim. Ama bunları uygulayabilecek bir dönemde değilsen en azından izne ayrılmanı önerebilirim. Diskalifiye olmanı istemem çünkü daha sonra yine yarışmak istersen takımlarda yarışamazsın.
Tercihini bildirmeni rica ederim canım

Selam kizlar bugun tum gun alisveristeydim. Malum black Friday. Topla da 10 saat gezmisim nasil yoruldum anlatamam.
Sabah: 1 dilim ekmek uzeri fistik ezmesi, kucuk bir parca sutlu irmikli tatli
Aksam: 2 dilim pizza ( disarda anca bunu bulup yiyebildim)

Sacma bir gun oldu malesef. Yarin daha duzenli olurum insallah. Bu arada ben neden listeye giremedim bu hafta acaba SchonerDuft drdotty . Iki hafta sonra diye biliyorum, kurali yanlis biliyor olabilirim tabi :)

Seni geçen hafta listeye aldım ama uyarı geldi ondan önceki cuma bildirim yapmamışsın başlama kilon ile listeye alamıyoruz bu hafta +200gr ile geldiğin için alamadım listenin durumunu gördün hem sabit hem bildirim yok bu hafta listedesin ama eksi olman gerek . Belli yüzdenin altına inersen sarı kart alıyoruz tekrar alırsak sarı kartı ceza olarak 4 hafta sonuç listelerini hazırlıyoruz

Bu arada neler aldın benimde ihtiyaçlarım birikti kilo vermeyi beklediğimden alamıyorum

Anladim canim tesekkur ettim aciklama icin :) insallah haftaya guzel bir eksi ile girerim listeye.

Bir sonraki sali turkiyeye donecegim icin hediye aldim baya. Kendime de canta ve spor ayakkabi aldim. Burada baya bir ucuzdu cunku. Kiyafet turkiyede daha uygun bence. Burada buyuk markalar elbettte ucuza geliyor ama o haliyle bile tl ' ye cevirdiginde pahali oluyor. Benim pek marka takintim da yoktur. O yuzden pek kiyafet almadim. Spor tayt aldim cesit cesit. Senin ne ihtiyacin var?

Pantolon etek ayakkabı belki kaban yeni spor kıyafetleri aman allahım ne çokmuş
Güle güle kullan canım bugün bende spor tayt aldım kendime sadece bakmaya girmiştim.
Tr dönüş zor olacak senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…