- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.981
Pantolon etek ayakkabı belki kaban yeni spor kıyafetleri aman allahım ne çokmuş
Güle güle kullan canım bugün bende spor tayt aldım kendime sadece bakmaya girmiştim.
Tr dönüş zor olacak senin
Süpermiş canım inşallah faydası olur.Kızlar naptınız bugün spora başladım aletli platese umarım ağrılarıma faydası olur
Geçmiş olsun canım ne olduİki gündür hastanedeyim ondan buraya gereken ilgiyi gösteremedim
Özür dilerim herkesten.
Dünkü menüm
Ekmeksiz bir kahvaltı peynir, zeytin, çay olarak
Öğlen salata
Akşam balık salata
Bugünkü menüm
Saat 9.30
Bir dilim ekmek
Tereyağ
Çatal ucu ile şekerpancarı pekmezi
Zeytin 2 adet
Çay
12.00
Yoğurt
15.15
Patates kızartması birkaç tane
Nohut yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Küçük bir kase sütlaç
17.00
Yarım kase kıymalı tel şehriye çorba
Yarım kase yoğurt
2 lt su
20 dakika yürüyüş
Kilo vermeyi bekleye bekleye böyle kaldım.Ay gercekten cokmusIndirimleri iyi degerlendir serisonunda. Benim de cok isim var donunce ev esyasi fln almam lazim. Ise baslicam, is kiyafeti lazim kilo aldim cunku bu kadar kisa zamanda da veremem Para harcama makinesi gibiyim bu Ara, sonumuz hayrolsun
Dün çok tutuldum pazartesi tekrar gidicem bakalım.Süpermiş canım inşallah faydası olur.
Bende bugün alışveriş yapanlardandim koşuşturmali bir gündü
Bu nasıl asker diyeti dondurma yemissinSelam kizlar bugun 3 gunluk asker diyetine basladim, ufak tefek degisikliklerle
Sabah: 1 dilim ekmek ustu fistik ezmesi
Ogle: 1 dilim ekmek, 1 kucuk ton baligi konserve
Aksam: 1 kabaktan kavurma, 1 Elma, yarim muz, 1 buyuk hamburger koftesi, 1 top vanilyali dondurma
Bana da yüksek geldi ama biraz kilo verebilirsem o zaman gitmeyi düşünüyorumAçlık şekerin çok yüksek değil mi canım endokrine gittin mi
İlk günler vücudunun tutulması normal bence,keşke bana da yakın bir spor salonu olsa hiç kacirmam giderdim çünkü sadece yuruyusle olmuyorKilo vermeyi bekleye bekleye böyle kaldım.
Ev hazır mı peki . Orda eşin çalışıyor sanırım sen evdesin . 55 degil mi hedefin verirsin niye vermeyesin bu hafta 1 kilo ver işe başlayana kadar 2 kilo daha verirsin . Sporlada sıkılaşırşın. Memleket neresi
Dün çok tutuldum pazartesi tekrar gidicem bakalım.
Sen neler aldın bakim
Bu nasıl asker diyeti dondurma yemissin
Daha ne olsun bende boynerde bir çanta beğendim ama ihtiyacım da yok diye almıyorum .İlk günler vücudunun tutulması normal bence,keşke bana da yakın bir spor salonu olsa hiç kacirmam giderdim çünkü sadece yuruyusle olmuyor
Ben çok bir şey almadım canım ayakkabı canta:)
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun sakın 3.yü yemeye kalkma kuzum geri alırsın kilonuGünaydın kızlar nasıl gidiyor haftasonu ben fena takıldım 2 kase sütlaç yedim öğünlerime ek. Şimdi temizlik yapıcam bol kalori yakmalı olur inşallah..
Igneleri ne kadar aralıkla kullanacaksınKizlar yıllar önce elma sirkeli balli su denemistim istah kesiyordu ama hamilelik falan derken bırakmıştım baya da arastirdim tekrar guzel sonuçlar alanlar var bugün tekrar basladim deneyimlerimi yazarim d vitamini de aliyorum b 12 igne ye de basliyorum ve yürüyüş cumaya belki olur artik insallah
Ben de boynerden aldım,daha önce gördüğüm güzel bir sırt çantası vardı ama pahalıydı,dün indirimde olduğunu görünce kacirmadim.Daha ne olsun bende boynerde bir çanta beğendim ama ihtiyacım da yok diye almıyorum .
Bana da yakın değil salon evime uzak ama 2 ay idare ederim sanırım
Ben de ekmeği biraz kacirdim,ahh su haftasonlari illaki kaçamak oluyor,akşam olmadı dengelersin.Günaydın kızlar nasıl gidiyor haftasonu ben fena takıldım 2 kase sütlaç yedim öğünlerime ek. Şimdi temizlik yapıcam bol kalori yakmalı olur inşallah..
5tanesi her hafta sonra ayda birIgneleri ne kadar aralıkla kullanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?