Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pantolon etek ayakkabı belki kaban yeni spor kıyafetleri aman allahım ne çokmuş
Güle güle kullan canım bugün bende spor tayt aldım kendime sadece bakmaya girmiştim.
Tr dönüş zor olacak senin

Ay gercekten cokmus Indirimleri iyi degerlendir serisonunda. Benim de cok isim var donunce ev esyasi fln almam lazim. Ise baslicam, is kiyafeti lazim kilo aldim cunku bu kadar kisa zamanda da veremem Para harcama makinesi gibiyim bu Ara, sonumuz hayrolsun

Selam kizlar bugun 3 gunluk asker diyetine basladim, ufak tefek degisikliklerle
Sabah: 1 dilim ekmek ustu fistik ezmesi
Ogle: 1 dilim ekmek, 1 kucuk ton baligi konserve
Aksam: 1 kabaktan kavurma, 1 Elma, yarim muz, 1 buyuk hamburger koftesi, 1 top vanilyali dondurma

İki gündür hastanedeyim ondan buraya gereken ilgiyi gösteremedim

Özür dilerim herkesten.

Dünkü menüm

Ekmeksiz bir kahvaltı peynir, zeytin, çay olarak

Öğlen salata

Akşam balık salata

Bugünkü menüm

Saat 9.30

Bir dilim ekmek
Tereyağ
Çatal ucu ile şekerpancarı pekmezi
Zeytin 2 adet
Çay

12.00

Yoğurt

15.15

Patates kızartması birkaç tane
Nohut yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Küçük bir kase sütlaç

17.00

Yarım kase kıymalı tel şehriye çorba
Yarım kase yoğurt

2 lt su
20 dakika yürüyüş

Geçmiş olsun canım ne oldu

Kilo vermeyi bekleye bekleye böyle kaldım.
Ev hazır mı peki . Orda eşin çalışıyor sanırım sen evdesin . 55 degil mi hedefin verirsin niye vermeyesin bu hafta 1 kilo ver işe başlayana kadar 2 kilo daha verirsin . Sporlada sıkılaşırşın. Memleket neresi
Süpermiş canım inşallah faydası olur.

Bende bugün alışveriş yapanlardandim koşuşturmali bir gündü
Dün çok tutuldum pazartesi tekrar gidicem bakalım.
Sen neler aldın bakim
Bu nasıl asker diyeti dondurma yemissin

Kizlar yıllar önce elma sirkeli balli su denemistim istah kesiyordu ama hamilelik falan derken bırakmıştım baya da arastirdim tekrar guzel sonuçlar alanlar var bugün tekrar basladim deneyimlerimi yazarim d vitamini de aliyorum b 12 igne ye de basliyorum ve yürüyüş cumaya belki olur artik insallah

İlk günler vücudunun tutulması normal bence,keşke bana da yakın bir spor salonu olsa hiç kacirmam giderdim çünkü sadece yuruyusle olmuyor
Ben çok bir şey almadım canım ayakkabı canta:)

İlk günler vücudunun tutulması normal bence,keşke bana da yakın bir spor salonu olsa hiç kacirmam giderdim çünkü sadece yuruyusle olmuyor
Ben çok bir şey almadım canım ayakkabı canta:)
Daha ne olsun bende boynerde bir çanta beğendim ama ihtiyacım da yok diye almıyorum .
Bana da yakın değil salon evime uzak ama 2 ay idare ederim sanırım

Igneleri ne kadar aralıkla kullanacaksın

Daha ne olsun bende boynerde bir çanta beğendim ama ihtiyacım da yok diye almıyorum .
Bana da yakın değil salon evime uzak ama 2 ay idare ederim sanırım
Ben de boynerden aldım,daha önce gördüğüm güzel bir sırt çantası vardı ama pahalıydı,dün indirimde olduğunu görünce kacirmadim.

Ben okulda ogleci olduğum için uzak salon çok zamanımı alır diye yoksa sabahçı olsam öğleden sonra kesin giderdim,özellikle aletlerle çalışmak vücudu çok güzel şekle sokuyor,neden 2 ay canım?

Günaydın kızlar nasıl gidiyor haftasonu ben fena takıldım 2 kase sütlaç yedim öğünlerime ek. Şimdi temizlik yapıcam bol kalori yakmalı olur inşallah..
Ben de ekmeği biraz kacirdim,ahh su haftasonlari illaki kaçamak oluyor,akşam olmadı dengelersin.

Benimde temizlik yapmam lazım ama yataktan çıkmak istemiyorum bugün nedense

SchonerDuft burda veririm 10 gun var 2 gun de yol surecek aktarmali. Ama memlekete gidiyorum ise baslamadan mersine. Yani anne yemekleri faktoru var vs. 3 hafta kalicam cok tehlikeli. Yani riskli bolge orasi.
Evimiz var ama bos, esya almamiz lazim. Ben zaten zayiflarsam kiyafet almama gerek yok eski kiyafetlerim varr gayet temiz bekliyorlar. 55 de fln gayet giyebilirim onlari. Hayirlisi artik, ben de senin gibi kilolu yken alisveris yapmak istemem cunku kalici olacak gibi gelir. Sanki kiyafet alirsam iyice sahiplenirim o kiloyu gibi hissederim.
Asker diyeti de paylasiyorum simdi bence guzel bir sok diyet 1 kilodan fazla gidiyor genelde bakalim bu sefer ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…