- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.001
Akşam saatleri de uymuyor okul sonrası bugün 20.00 de gidicem mesela . normalde hafta da 2 ama bendeki rahatsızlıktan dolayı hafta da 1 gün olarak başlayacağız .Ben de boynerden aldım,daha önce gördüğüm güzel bir sırt çantası vardı ama pahalıydı,dün indirimde olduğunu görünce kacirmadim.
Ben okulda ogleci olduğum için uzak salon çok zamanımı alır diye yoksa sabahçı olsam öğleden sonra kesin giderdim,özellikle aletlerle çalışmak vücudu çok güzel şekle sokuyor,neden 2 ay canım?
diyet çok az geldi ama sen zaten az yiyebiliyorsun. biraz spora ağırlık verirsen incelme de olur .SchonerDuft burda veririm 10 gun var 2 gun de yol surecek aktarmali. Ama memlekete gidiyorum ise baslamadan mersine. Yani anne yemekleri faktoru var vs. 3 hafta kalicam cok tehlikeli. Yani riskli bolge orasi.
Evimiz var ama bos, esya almamiz lazim. Ben zaten zayiflarsam kiyafet almama gerek yok eski kiyafetlerim varr gayet temiz bekliyorlar. 55 de fln gayet giyebilirim onlari. Hayirlisi artik, ben de senin gibi kiloluEki Görüntüle 2209210 yken alisveris yapmak istemem cunku kalici olacak gibi gelir. Sanki kiyafet alirsam iyice sahiplenirim o kiloyu gibi hissederim.
Asker diyeti de paylasiyorum simdi bence guzel bir sok diyet 1 kilodan fazla gidiyor genelde bakalim bu sefer ne olacak :)
geçmiş olsun canım5tanesi her hafta sonra ayda bir
tubili nbrgünaydın kızlar
iyi kuzu aynı yemeye devamtubili nbr
bende çok yiyorum ya 71 i de gördüm birde gaz doluyumiyi kuzu aynı yemeye devamsen nasılsın ?
günaydın nasılsın hastane işin n e olduHerkese günaydınn
bende yiyorum ama almadım çok ne hikmetse 63-64-65 arası gidip geliyorumbende çok yiyorum ya 71 i de gördüm birde gaz doluyumkendimi içecekler ile avutmam gerek ama olmuyor o da
Haftada bir gün mü? Gerçi rahatsızlığından dolayı demişsin,ben gittim mi hafta da 3-4 istiyorum canım o nedenle yakın olsa çok daha iyi olur ama yürüyüş yapamayacak kadar soğuk olursa mecbur yazılabilirim,bugün yuruyuse biraz karın egzersizleri de yaptım 15 dk falan,daha önce platese gitmiştim öğrendiğim bazı hareketleri yaptım.Akşam saatleri de uymuyor okul sonrası bugün 20.00 de gidicem mesela . normalde hafta da 2 ama bendeki rahatsızlıktan dolayı hafta da 1 gün olarak başlayacağız .
o sırt çantaları burdakiler ile aynı ise benimde gözüme çarpanlar onlar lacivert var gözüme takılan ama omuz çantam lacivert diye almadım başka renkleri de var ama gözüm onda
diyet çok az geldi ama sen zaten az yiyebiliyorsun. biraz spora ağırlık verirsen incelme de olur .
aa sen mersinlimisin :) burya dönünce ilk kez evleniyor gibi evini tekrar kuracaksın desene çok heyecanlı ya . çocuk yoktu sende dmi
geçmiş olsun canım
Kacla mezun olmuştun canım,aslında verilen kiloyu korumak kilo vermekten daha zor bencebende çok yiyorum ya 71 i de gördüm birde gaz doluyumkendimi içecekler ile avutmam gerek ama olmuyor o da
Doktoruna sordun mu? Bence şekerden olabilir şeker ilacı kullaniyor musun?kızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem
kullanmıyorum doktor hiç şekerle ilgili bişry demedi b12 ile ilgili ömür boyu iğne kullanacaksın dediDoktoruna sordun mu? Bence şekerden olabilir şeker ilacı kullaniyor musun?
Bugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata ablagünaydın nasılsın hastane işin n e oldu
Gecmis olsun canım Allah şifa versin. Cok guzel gecer inş ameliyatınBugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
çok geçmiş olsun canım şimdiden dua edicem senin içinBugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
geçmiş olsun cnm neyin vardı ben kaçırdım sanırımBugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
kiyamam ya neden öyle olduki acaba?Sagol kuzum gecmiyo gecse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?