Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam saatleri de uymuyor okul sonrası bugün 20.00 de gidicem mesela . normalde hafta da 2 ama bendeki rahatsızlıktan dolayı hafta da 1 gün olarak başlayacağız .
o sırt çantaları burdakiler ile aynı ise benimde gözüme çarpanlar onlar lacivert var gözüme takılan ama omuz çantam lacivert diye almadım başka renkleri de var ama gözüm onda
diyet çok az geldi ama sen zaten az yiyebiliyorsun. biraz spora ağırlık verirsen incelme de olur .
aa sen mersinlimisin :) burya dönünce ilk kez evleniyor gibi evini tekrar kuracaksın desene çok heyecanlı ya . çocuk yoktu sende dmi

5tanesi her hafta sonra ayda bir
geçmiş olsun canım

bende çok yiyorum ya 71 i de gördüm birde gaz doluyum kendimi içecekler ile avutmam gerek ama olmuyor o da
bende yiyorum ama almadım çok ne hikmetse 63-64-65 arası gidip geliyorum
dikkat et kuzu sende ben bugün itibariyle başladım mesela sende katıl bana, hem sen sporada başladın diyetle pekiştir işte ne güzel

kızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem

Haftada bir gün mü? Gerçi rahatsızlığından dolayı demişsin,ben gittim mi hafta da 3-4 istiyorum canım o nedenle yakın olsa çok daha iyi olur ama yürüyüş yapamayacak kadar soğuk olursa mecbur yazılabilirim,bugün yuruyuse biraz karın egzersizleri de yaptım 15 dk falan,daha önce platese gitmiştim öğrendiğim bazı hareketleri yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…