Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takımda kalmak istiyorum kuzum

bende yiyorum ama almadım çok ne hikmetse 63-64-65 arası gidip geliyorum
dikkat et kuzu sende ben bugün itibariyle başladım mesela sende katıl bana, hem sen sporada başladın diyetle pekiştir işte ne güzel
ben gidiyorum birde ödem ve gaz sıkıntım var .
bugün bende başladım dikkat etmeye ama kahvaltı yapamıyorum . domates yesem kokuyor yumurt canım istemiyor tost ta sıktı bugün 1 kupa bitki çayı ile 2 kayısı 6 çiğ badem 6 çiğ fındık yedim öğlen çökelek az pide domates salatalık yedim biraz önce 1 portakal yedim akşam bamya ve pilavım var sonra br bardak ılık süt ve kahve içerim
kızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem
olabilir canım dr ye danışsan iyi olur
kuzum 8 saati 450 tl aletli plateste salon üyeliği alırsan zaten sınırsız g,r,p çıkmaların
Kacla mezun olmuştun canım,aslında verilen kiloyu korumak kilo vermekten daha zor bence
67 ile mezun olmuş kuzu
Bugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
dualarım seninle canım

Canım biz zaten devam etmeni istiyoruz ama 3. Kez bildirim yapmayınca takım gerçekten zora girdi. Bu hafta nota yedik haftaya durumu düzeltmek için derece almalıyız. Senden ve herkesten gayret bekliyorum
Lütfen kurallara uyalım bir yarışın içinde olduğumuzu unutmayalım
Sevgiler

anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bugun iyi bitti sadece 1elma ve yarım portakal yedim fazladan ara öğün olarak ama aksamlari kacamaksiz geçirecek yatmadan balki sirkeli su icicem biberiye çayına da başladım umarım cunaya iyi bir performans cukar

Kızlar menumu yazayım

Sabah zencefilli limonlu su

Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin(miniklerdi)
Roka
Bir buçuk dilim tb ekmeği

Ara 11.30 yarım greyfurt

Öğle 14.30
Bir tabak yeşil mercimekli salata (yeşil mercimek bir çay bardağı)

Ara 16.45 bir avuç içi çiğ badem
Bir bardak kefir

Aksam.18.30
Küçük bir tabak zy ispanak ve bir kase yoğurt

2.5 litre su 45 dk yürüyüş 15 dk egzersiz

Afiyet olsun cok guzel menu :)

Rabbim sifani versin ins guzel gecer ameliyatin,kist alirken yumurta rezervlerine zarar vermesinler ins canim bunu arastirdin degilmi canim ona gore ameliyatlar ol rabbim kolaylastirsin inş...
Ya bana hatırlat ikimiz için şu listeleri ortaya çıkarayım .
Nasılsın toparladın mı

Ya bana hatırlat ikimiz için şu listeleri ortaya çıkarayım .
Nasılsın toparladın mı
Toparlandim canim ama cokk kotu istah acildi iki gundur kendimi frenlemeye çalışıyorum eski duzenime oyle alismisimki bu istahim acilmasi cok yemem acayip rahatsizlik veriyor ve bu durumdan hic memnun degilim ve yiyorum ya simdi tatli istegim cok oluyor kefirede bugun basladim icine tarcin katip yiyorum bundan sonra hep aklima getireyim yoksa epey bir unutkanlik oldu bende..tatli istegim cokk oluyor ,tatli derken tatli degilde recel gofret ve kakolu keke sardim ve aylardir kek yemedim iki uc gun yarim tepsi keki ben yedim hic boyle lezzetli bisey yemediydim sanki lezzeti unutmusum bu tadi tekrar hatirlamak kotu oldu ,bugun canim tatli istedi pekmez yedim en azindan o sifa olsun millet catir catir zayifliyo bense şişko oluyom bide tup bebek yaptiracam
Sen su listeyi bi at yoksa bendede uc tane liste var onları uygulayim yada tecrubeyle yola devam cislari kestimmi vicdanım rahat olur bana yardimci olun hatirlatin su siskolugumu

Hatirlatiriz canim ama sen zaten kilo vermissin baya hedefe az birsey kalmis eger profildeki guncelse, siskoluk fln kalmamis yani. Yine de bu kadar yaklasmisken birakmamak lazim tabi. Sonra daha beter aliniyor.

Canlarım
Hepinize iyi geceler, biraz hastayım gelemedim buraya ama gönlüm sizinle
Hepinize sevgiler

Gecmis olsun onemli degildir umarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…