- 25 Mayıs 2013
- 14.011
- 20.678
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.021
Takımda kalmak istiyorum kuzumYapılması gereken belli Aslında ama diskalifiye olunca bir daha hiçbir takımda yarışamaz. Kendisiyle konuşalım
Canım mutlaka yoğunsundur, mazeretin vardır ama takımca zorda kalıyoruz böyle durumlarda. Sabah uyanır uyanmaz tartılıp kilonu yazsan biz hesaplarız. Takımı ciddiye almadığını düşünüyorum bazen. Oysa burada birbirimize ne çok katkımız oluyor. Toparlanmanı ve takıma gereken ilgiyi göstermeni, kurallara uymanı isterim. Ama bunları uygulayabilecek bir dönemde değilsen en azından izne ayrılmanı önerebilirim. Diskalifiye olmanı istemem çünkü daha sonra yine yarışmak istersen takımlarda yarışamazsın.
Tercihini bildirmeni rica ederim canım
Geçmiş olsun kardeşim hayırdır be ameliyatıBugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
ben gidiyorum birde ödem ve gaz sıkıntım var .bende yiyorum ama almadım çok ne hikmetse 63-64-65 arası gidip geliyorum
dikkat et kuzu sende ben bugün itibariyle başladım mesela sende katıl bana, hem sen sporada başladın diyetle pekiştir işte ne güzel
olabilir canım dr ye danışsan iyi olurkızlar benim sürekli acıkmam şekerin yüksekliğinden mi acaba çok acıkıyorum ama bugün kararlıyım sabredicem
kuzum 8 saati 450 tl aletli plateste salon üyeliği alırsan zaten sınırsız g,r,p çıkmalarınHaftada bir gün mü? Gerçi rahatsızlığından dolayı demişsin,ben gittim mi hafta da 3-4 istiyorum canım o nedenle yakın olsa çok daha iyi olur ama yürüyüş yapamayacak kadar soğuk olursa mecbur yazılabilirim,bugün yuruyuse biraz karın egzersizleri de yaptım 15 dk falan,daha önce platese gitmiştim öğrendiğim bazı hareketleri yaptım.
67 ile mezun olmuş kuzuKacla mezun olmuştun canım,aslında verilen kiloyu korumak kilo vermekten daha zor bence
dualarım seninle canımBugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
diyet çok az geldi ama sen zaten az yiyebiliyorsun. biraz spora ağırlık verirsen incelme de olur .
aa sen mersinlimisin :) burya dönünce ilk kez evleniyor gibi evini tekrar kuracaksın desene çok heyecanlı ya . çocuk yoktu sende dmi
/Evet mersinliyim, ama ankarada yasiyoruz. Tabi once mersine gelicem ailemi gormeye. Evet heyecanli bence de zaten yavas yvas aliriz. Once beyazesya , yatak fln gibi olmazsa olmazlar. Gerisini yavas yavas hallederiz. Eski evimden de esyalar var zaten biraz neyseki :) cocuk yok simdilik dusunmuyoruz
Canım biz zaten devam etmeni istiyoruz ama 3. Kez bildirim yapmayınca takım gerçekten zora girdi. Bu hafta nota yedik haftaya durumu düzeltmek için derece almalıyız. Senden ve herkesten gayret bekliyorumKızlar merhabalar
Sizinle olmaktan çok mutluyum
UZun süredir birlikteyiz
Son on gündür düzensizliğim için hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin
Bugün itibari ile eğer kabul ederseniz daha düzenli devam edeceğim
anlayışınız için çok teşekkür ederim.Canım biz zaten devam etmeni istiyoruz ama 3. Kez bildirim yapmayınca takım gerçekten zora girdi. Bu hafta nota yedik haftaya durumu düzeltmek için derece almalıyız. Senden ve herkesten gayret bekliyorum
Lütfen kurallara uyalım bir yarışın içinde olduğumuzu unutmayalım
Sevgiler
Afiyet olsun cok guzel menu :)Kızlar menumu yazayım
Sabah zencefilli limonlu su
Kahvaltı 09.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin(miniklerdi)
Roka
Bir buçuk dilim tb ekmeği
Ara 11.30 yarım greyfurt
Öğle 14.30
Bir tabak yeşil mercimekli salata (yeşil mercimek bir çay bardağı)
Ara 16.45 bir avuç içi çiğ badem
Bir bardak kefir
Aksam.18.30
Küçük bir tabak zy ispanak ve bir kase yoğurt
2.5 litre su 45 dk yürüyüş 15 dk egzersiz
Sağol canimAfiyet olsun cok guzel menu :)
Rabbim sifani versin ins guzel gecer ameliyatin,kist alirken yumurta rezervlerine zarar vermesinler ins canim bunu arastirdin degilmi canim ona gore ameliyatlar ol rabbim kolaylastirsin inş...Bugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
Ya bana hatırlat ikimiz için şu listeleri ortaya çıkarayım .Rabbim sifani versin ins guzel gecer ameliyatin,kist alirken yumurta rezervlerine zarar vermesinler ins canim bunu arastirdin degilmi canim ona gore ameliyatlar ol rabbim kolaylastirsin inş...
Toparlandim canim ama cokk kotu istah acildi iki gundur kendimi frenlemeye çalışıyorum eski duzenime oyle alismisimki bu istahim acilmasi cok yemem acayip rahatsizlik veriyor ve bu durumdan hic memnun degilim ve yiyorum ya simdi tatli istegim cok oluyor kefirede bugun basladim icine tarcin katip yiyorum bundan sonra hep aklima getireyim yoksa epey bir unutkanlik oldu bende..tatli istegim cokk oluyor ,tatli derken tatli degilde recel gofret ve kakolu keke sardim ve aylardir kek yemedim iki uc gun yarim tepsi keki ben yedimYa bana hatırlat ikimiz için şu listeleri ortaya çıkarayım .
Nasılsın toparladın mı
Canım benim iyi haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun.Bugün yatış yapcam yarın erkenden gircem ameliyata abla
Toparlandim canim ama cokk kotu istah acildi iki gundur kendimi frenlemeye çalışıyorum eski duzenime oyle alismisimki bu istahim acilmasi cok yemem acayip rahatsizlik veriyor ve bu durumdan hic memnun degilim ve yiyorum ya simdi tatli istegim cok oluyor kefirede bugun basladim icine tarcin katip yiyorum bundan sonra hep aklima getireyim yoksa epey bir unutkanlik oldu bende..tatli istegim cokk oluyor ,tatli derken tatli degilde recel gofret ve kakolu keke sardim ve aylardir kek yemedim iki uc gun yarim tepsi keki ben yedimhic boyle lezzetli bisey yemediydim sanki lezzeti unutmusum bu tadi tekrar hatirlamak kotu oldu ,bugun canim tatli istedi pekmez yedim en azindan o sifa olsun millet catir catir zayifliyo bense şişko oluyom bide tup bebek yaptiracam
Sen su listeyi bi at yoksa bendede uc tane liste var onları uygulayim yada tecrubeyle yola devam cislari kestimmi vicdanım rahat olur bana yardimci olun hatirlatin su siskolugumu
Canlarım
Hepinize iyi geceler, biraz hastayım gelemedim buraya ama gönlüm sizinle
Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?