Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor olarak leslie mi yapacaksın .
brokoli suyu tüpleri mi açıyor muş
benim sol yumurtalık yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için ne yapmam lazım sence . brokoliyi de yapayım olmzsa hiçte sevmem
Evet canim ibrahim saracoglu dedi kk kulubundada uygulayan ve faydasini goren var,brokolinin kur faydalarini oku canim muhakkak,inan bende cok sevmiyorum ama sifa icin diyet icin umid kesikliginden iciyorum ve gercektende faydasini hissediyorum,bal corek otu tarcin karisimi yapsan icine varsa azcikta polen katsan yumurta kalitesini artirir hizlandirir bence.bu ay kullancam tahlilerde muayanede belli olur sana gelismeleri yazarım bu arada pro womeni ucuncu kutuyu getirttim tanidiga 200 tl olmus
Canim ara ogun olarakta bi tatli kasigi polini suya karistir erit ic onun allahin izniyle cok faydasi var yumurta tembelligide gider..

spor olarak leslie mi yapacaksın .
brokoli suyu tüpleri mi açıyor muş
benim sol yumurtalık yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için ne yapmam lazım sence . brokoliyi de yapayım olmzsa hiçte sevmem
Hem yuruyus leslie de yaparim canim hava iyi olursa parkta 10bin adim atarim..

Sagol kuzum Birakmak istemedim daha cok kucuk kiyamadim
Ayin 15 inde günüm var sonra basliyorum bende dikkat etmeye bakalim yavastan donerim takima cunku durum vahim döt göbek aldi basini gidiyeeaaa

Menum
Sabah 7:15 tost cay

10:30 bi mandalina

12:15 kaynamis sutten sekersiz neskafe yaptim,uc incir ,4 hurma(incirlerim cok.kucuktu ve hurmalarimin sekeri kit)

Aksam 17:30 da hamsi lahana tursu
Bol su

Ara
Bir dilim ayva bir kucuk mandalina

3tl su

Ogle yemegi yememissin yeseydin ya kuzu gerci sabah gec yemissin ama olsun incirler ara ogun gibi olmus

Abla çok teşekkür ederim ya hiç böyle bilmiyordum ben direk diyince kurtulayım diye kabul etmiştim bilsem araştırırım ama dediklerini mutlak yaparım çok saol valla

Bendede 3 tane var hadi Ya valla ağrı olmasa iyi öyle pek Bı ayrıntıda sormadım benn direk sonuca baktığımdan Bi kontrole gidince Ne var ne yok öğreniyim

Evet sabahları limonlu su içiyorum detox çayım var birde hiç kaçamak yapmadım

Afiyet olsun canım iki öğün yapmışsın ve kahvaltı çok erken acikmadin mi? Seninde benim gibi amh düşük menunde gördüm uyarmak istedim Saraçoğlu bizim gibi hastalara turşuyu onermiyor canım,aynı zamanda tatlıyı da yani meyvenin tatlısını bile onermiyor o nedenle hurmalar fazla olmuş onun yerine kuru yemiş ceviz olsa senin için çok daha sağlıklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…