- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.161
Evet canim ibrahim saracoglu dedi kk kulubundada uygulayan ve faydasini goren var,brokolinin kur faydalarini oku canim muhakkak,inan bende cok sevmiyorum ama sifa icin diyet icin umid kesikliginden iciyorum ve gercektende faydasini hissediyorum,bal corek otu tarcin karisimi yapsan icine varsa azcikta polen katsan yumurta kalitesini artirir hizlandirir bence.bu ay kullancam tahlilerde muayanede belli olur sana gelismeleri yazarım bu arada pro womeni ucuncu kutuyu getirttim tanidiga 200 tl olmusspor olarak leslie mi yapacaksın .
brokoli suyu tüpleri mi açıyor muş
benim sol yumurtalık yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için ne yapmam lazım sence . brokoliyi de yapayım olmzsa hiçte sevmem
Hem yuruyus leslie de yaparim canim hava iyi olursa parkta 10bin adim atarim..spor olarak leslie mi yapacaksın .
brokoli suyu tüpleri mi açıyor muş
benim sol yumurtalık yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için ne yapmam lazım sence . brokoliyi de yapayım olmzsa hiçte sevmem
Sagol kuzumCanımsın iyileşmene çok sevindim. Sen iyi ol da kiloyu halledersin
Tek göğüslede yeterli emziren anneler var canım tebrik ederim seni yılmadan emzirmeye devam ettin.
Oğluna ve sana sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim
Ogle yemegi yememissin yeseydin ya kuzu gerci sabah gec yemissin ama olsun incirler ara ogun gibi olmusMenum
Sabah 7:15 tost cay
10:30 bi mandalina
12:15 kaynamis sutten sekersiz neskafe yaptim,uc incir ,4 hurma(incirlerim cok.kucuktu ve hurmalarimin sekeri kit)
Aksam 17:30 da hamsi lahana tursu
Bol su
Ara
Bir dilim ayva bir kucuk mandalina
3tl su
Abla çok teşekkür ederim ya hiç böyle bilmiyordum ben direk diyince kurtulayım diye kabul etmiştim bilsem araştırırım ama dediklerini mutlak yaparım çok saol vallaGeçmiş olsun rabbim gostermesin bir daha,kistlerin cok buyukmuydu canim,illaki buyuktu ameliyat demisler ama her ameliyat yumurtalik rezervlerine zarar verir,tv de centrum da recai papukcu dr hemen ameliyat olmasinlar rezevlere zarar olur demisti,benim zaten rezev az hatta yok gibi birsey dikkatimi çekmişti,bir dahakine iyi arastor canim,iki ay sonra anti milleron testi yani folikul testi,ne kadar yumurta var mi yokmu ogren bunu muhakkak yaptir canim ona gore ilacini kullanirsin,anladigim kadarıyla sende sikinti yasiyorsun,tecrube olarak tavsiyem iyi arastir canim..ilerde evlendiginde sıkıntı cekme kuzumm..
Ben iyiyim elhamdülillah,bu ara cok buyuk istah patlamasiyla mucadele ediyordum...
Bendede 3 tane var hadi Ya valla ağrı olmasa iyi öyle pek Bı ayrıntıda sormadım benn direk sonuca baktığımdan Bi kontrole gidince Ne var ne yok öğreniyimKuzum kapalı oldu ise sen yine dikkat et kanma hemen iyileşir denmesine kaç delik açıldı birde göbekten girdiler dimi. Bende kapanlı oldum sol kasıkta 2 tane delik vardı birde göbekten 2 ayda ancak iyileştim benimde sağ yumurtalık ve tüp karın duvarına yapışıktı
Şükür şu an iyiyim abla bi sıKıntı yokKuzum nasılsın peki geçmiş olsun
Şu anlık iyiyim az biraz ağrı sızı var ama takmıyorum şu anlık, Sen nasılsın ablacım
Evet sabahları limonlu su içiyorum detox çayım var birde hiç kaçamak yapmadımCanım benim ara ara bakıyorum ama çocuklar hasta büyük oğlanda ergenlik nöbetleri bende grip eee haliyle yine perişan bir dönem.
Neyse bunada şükür
Sen nasılsın kuzum plates ile mutlu musun
Bende @_Silent Scream_ için meraktayım ararım birazdan kilo bildirimi yapmayı unutmasın
Canım kurallara uymaya gayret et özel durumlarda önceden Bilgi vermeye çalış birbirimize destek olmak İçin buradayızaksiliklerde birbirimizi idare ederiz. Ama bildirim günlerini (cuma kilo bildirimi) ihmal etmemeliyiz çünkü tüm takım olumsuz etkileniyor
Geçmişi çok takip edemedim sende mi hastalandın yoksa geçmiş olsun
Çok sevindim canım kilo vermiş olmanageldiğin haftalarda kilo almazsın umarım. Yerleşmeye mi geliyorsun izne mi geliyorsun
Afiyet olsun canım menün güzel aralarda kaçamak yoksa hatta süper
Bu mevsimde meyve yemek önemli bir ara öğününe eklemeni öneririm yada herşeye limon kullanabilirsin (su dahil)
Oglenleyin tarcinli kefirde ictiydim unuttum kuzu,senin iyi haberlerini de aliyorum bir turlu yazamadim ama senin adina cok cok.sevindim oglusunu hayirla büyüt emi :))Ogle yemegi yememissin yeseydin ya kuzu gerci sabah gec yemissin ama olsun incirler ara ogun gibi olmus
Afiyet olsun canım iki öğün yapmışsın ve kahvaltı çok erken acikmadin mi? Seninde benim gibi amh düşük menunde gördüm uyarmak istedim Saraçoğlu bizim gibi hastalara turşuyu onermiyor canım,aynı zamanda tatlıyı da yani meyvenin tatlısını bile onermiyor o nedenle hurmalar fazla olmuş onun yerine kuru yemiş ceviz olsa senin için çok daha sağlıklı olurduMenum
Sabah 7:15 tost cay
10:30 bi mandalina
12:15 kaynamis sutten sekersiz neskafe yaptim,uc incir ,4 hurma(incirlerim cok.kucuktu ve hurmalarimin sekeri kit)
Aksam 17:30 da hamsi lahana tursu
Bol su
Ara
Bir dilim ayva bir kucuk mandalina
3tl su
Şükür kuzum iyiyim bende ne olsun koşturmaca .bugün erken geldim bildirme erken yapacağım inşallahŞükür şu an iyiyim abla bi sıKıntı yokSen nasılsın nasıl gidiyor
68i gördüm kuzumGünaydın kızlar Hayırlı cumalar kilo bildirimlerine beni etiketleyin listeyi sonra hazır edecem
SüpersinGünaydın ilk bildirim benden geldin
Geçen hafta:83.2
Bu hafta :79.7
Hedef :69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?