Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

destek için doğru yerdesin yarın ilk kilo bildirimin var sabah tartılıp bildirim yapmayı unutma canım hoş geldin

Yeni baktım buraya diskalifiye vs edildim mi diye çünkü günlük 5 mesaj kuralını hiç dolduramadım malumunuz. inşallah edilmem çünkü burayla zayıfladım zayıfladım yoksa yapamam gibime geliyor. Bundan böyle daha fazla dikkat edicem. Hastalık vs durumlarının tek iyi getirisi kilo kaybı sanırım.

Merhaba,
Ben bugün
Sabah
1 has.yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık

Öğle
Mercimek çorbası
Has.tavuk gosu

Aksam
Mercimek çorbası yoğurt

45 dakika yürüyüş
Şu anda 2 litre su 3 e tamamliycam

Canım benim ara ara bakıyorum ama çocuklar hasta büyük oğlanda ergenlik nöbetleri bende grip eee haliyle yine perişan bir dönem.
Neyse bunada şükür
Sen nasılsın kuzum plates ile mutlu musun
Bende @_Silent Scream_ için meraktayım ararım birazdan kilo bildirimi yapmayı unutmasın
Canım kurallara uymaya gayret et özel durumlarda önceden Bilgi vermeye çalış birbirimize destek olmak İçin buradayız aksiliklerde birbirimizi idare ederiz. Ama bildirim günlerini (cuma kilo bildirimi) ihmal etmemeliyiz çünkü tüm takım olumsuz etkileniyor
Geçmişi çok takip edemedim sende mi hastalandın yoksa geçmiş olsun
Kizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin, bu hafta takima katkim olacagi icin mutluyum.
58. 2 :))
Haftaya turkiyedeyim artik bildirimi cuma yaparim SchonerDuft . Bu ara cok yogunuz donus oncesi pek yazamiyorum kus bakmayin.
Çok sevindim canım kilo vermiş olmana geldiğin haftalarda kilo almazsın umarım. Yerleşmeye mi geliyorsun izne mi geliyorsun
Merhaba,
Ben bugün
Sabah
1 has.yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık

Öğle
Mercimek çorbası
Has.tavuk gosu

Aksam
Mercimek çorbası yoğurt

45 dakika yürüyüş
Şu anda 2 litre su 3 e tamamliycam
Afiyet olsun canım menün güzel aralarda kaçamak yoksa hatta süper
Bu mevsimde meyve yemek önemli bir ara öğününe eklemeni öneririm yada herşeye limon kullanabilirsin (su dahil)

Kızlar sanırım bende mezun olalı 6 ay oldu. Mâlum çokta kilo aldım takıma katılmak ve kilolarımdan bir kez daha kurtulmak istiyorum spor yapamasamda yürüyüşlerimi aksatmayacağım

Menüm gelsin

Sabah limonlu ılık su

Kahvaltı 09.30
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
Marul

Öğle 14.30
Bir tabak dolusu salata içine 1.5 dilim beyaz peynir

Ara 16.45 bir avuç çiğ badem ve bir bardak kefir

Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu közlenmiş biber

Dokuz gibi bir Elma yerim ve yeşil çay içerim

45 dk yürüyüş ve 2.5 litre su

Afiyet olsun canım bu menüyle yarın kesin eksidesin

Kizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum ben iyilestim sayilir ama tek gogusle emziriyorum cok az da mama takviyesiyle idare ediyoruz şükür :) siz napiyosunuz ?
Kilom be durumda hic bi bilgim yok dikkatte edemiyorum acikcasi ama ayniyimdir muhtemelen

Canımsın iyileşmene çok sevindim. Sen iyi ol da kiloyu halledersin
Tek göğüslede yeterli emziren anneler var canım tebrik ederim seni yılmadan emzirmeye devam ettin.
Oğluna ve sana sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…