- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.141
destek için doğru yerdesin yarın ilk kilo bildirimin var sabah tartılıp bildirim yapmayı unutma canım hoş geldinHosbulduk teşekkür ederim
Evlendiğimde 59 60 kilolarda idim 1 yıl sonra 70 oldum 4 yıl 70 kiloda kaldım sonra hamilelik doğuma girdiğimde 105 kiloydum doğumdan 1 yıl sonra 79 a düştüm sonraki 1 yıl sonra 69 ü gördüm tabi diyet ve sporla sonra iş yerim değiştirdim çok stresli ve sıkıntılı bir yerdi hoppa 95 kilo oldum sonra yine iş değişikliği kendi işim simdi85 kiloya düştüm şimdi sağlıklı beslenme bol su ve spor programı uyguluyorum daha önce hiç vaktim olmuyordu isteyken yemek yemeye bile vaktim olmuyordu şimdi akşamdan hazırlıyorum ofise götürüyorum veya ofiste yapıyorum ....iste boyle benim sisMan olma hikayem kafama dank eden şey eşimin beni artık beğenmediğini düşünmem gerçi düşünmekle kalmadı söyledi ama buna çok takılmadım açıkçası ben ilçede oturuyorum alışveriş için şehre gidiyoruz veya internet uzun zamandır kendime kaban almadım yok zayıflarım yokk biraz daha bekle falan neyse sonra almak istedim mağazaya girdik annemle çok güzel bir kaban beğendim etikette 1990 tl yazıyordu tabii ben şok annem ısrar etti all diye ama ben almadım cunkuu 38 beden bir sürü kaban im vardı evde hepsi marka gençken tüm yatirimimi dolaba yaptığım için karar verdim zayifliyacagim kimse için değil sadece kendim için özgüvenim için sağlığım için haaa birde eski halimi bilenler heppp ayy ne olmuş sana falan diye konuşuyorlardı sanki hastaliliymisim gibi yanı kendimi daha iyi hissetmek istiyorum anlayacağınız ....biraz uzun oldu kusura bakmayin
Hastanedeyim. Daha doğrusu sabah saatleri itibari ile artık evdeyim..
Canım benim ara ara bakıyorum ama çocuklar hasta büyük oğlanda ergenlik nöbetleri bende grip eee haliyle yine perişan bir dönem.
Canım kurallara uymaya gayret et özel durumlarda önceden Bilgi vermeye çalış birbirimize destek olmak İçin buradayızYeni baktım buraya diskalifiye vs edildim mi diye çünkü günlük 5 mesaj kuralını hiç dolduramadım malumunuz.inşallah edilmem çünkü burayla zayıfladım zayıfladım yoksa yapamam gibime geliyor. Bundan böyle daha fazla dikkat edicem. Hastalık vs durumlarının tek iyi getirisi kilo kaybı sanırım.
Çok sevindim canım kilo vermiş olmanaKizlar gunaydin ilk bildirim benden gelsin, bu hafta takima katkim olacagi icin mutluyum.
58. 2 :))
Haftaya turkiyedeyim artik bildirimi cuma yaparimSchonerDuft . Bu ara cok yogunuz donus oncesi pek yazamiyorum kus bakmayin.
Afiyet olsun canım menün güzel aralarda kaçamak yoksa hatta süperMerhaba,
Ben bugün
Sabah
1 has.yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
Öğle
Mercimek çorbası
Has.tavuk gosu
Aksam
Mercimek çorbası yoğurt
45 dakika yürüyüş
Şu anda 2 litre su 3 e tamamliycam
Afiyet olsun canım bu menüyle yarın kesin eksidesinMenüm gelsin
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı 09.30
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
Marul
Öğle 14.30
Bir tabak dolusu salata içine 1.5 dilim beyaz peynir
Ara 16.45 bir avuç çiğ badem ve bir bardak kefir
Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu közlenmiş biber
Dokuz gibi bir Elma yerim ve yeşil çay içerim
45 dk yürüyüş ve 2.5 litre su
Canımsın iyileşmene çok sevindim. Sen iyi ol da kiloyu halledersinKizlar nasilsinizz bayadir giremiyorum ben iyilestim sayilir ama tek gogusle emziriyorum cok az da mama takviyesiyle idare ediyoruz şükür :) siz napiyosunuz ?
Kilom be durumda hic bi bilgim yok dikkatte edemiyorum acikcasi ama ayniyimdir muhtemelen
Ayy hadi inşallah artık su ellileri görmek istiyorumAfiyet olsun canım bu menüyle yarın kesin eksidesin
Tamamm olayy yarisiyok dimi yarin tartiliyoruz tmm :))kahvaltını şöyle ayarla 1 haşlama yumurta az peynir 1 dilim ekmek domates salatalık yeşillik kalanı da benim listeye göre ayarla . e hadi yarışalım kuzum yarın başlasın o zaman tartılıp kilo bildirelim :)
Tamam canım geliyorum artık böyle hic mutlu degilm aslında coktan gelecem de ara verdigm için utandmLuluuu94 kuzum hani geliyordun sende takıma hadi toparlan artık yaza kadar azar azar verip kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?