- 12 Temmuz 2013
- 493
- 243
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.121
Kurallara uymayı kabul ediyorum kaptanim@drdotty.Güncel kilom 85 boyum 172 .Bebegimi emzirmiyorum maalesef.İki ay oldu emmedi bebeğim.Hoşgeldin canım 1. Sayfada kurallarımız var 2 haftalık deneme süresinde aday listesinde yarışıp 3. Cuma kilon eksideyse listede yarışmaya başlıyorsun. Günlük en az 5 mesaj paylaşmak, günlük menülerimizi paylaşmak ve cuma günü öğleye kadar kilo bildirimi yapmak kuraldır. Kurallara uymayı kabul edersen
Güncel kilo
Hedef kilo
Bildirerek işe başlayabilirsin.
Bebeğini emziriyor musun
Halihazırda uyguladığın bir beslenme şekli, spor vs. varsa paylaşabilirsin
Yapabileceklerimizle ilgili yine konuşuruz
Hedefim 65 kiloKurallara uymayı kabul ediyorum kaptanim@drdotty.Güncel kilom 85 boyum 172 .Bebegimi emzirmiyorum maalesef.İki ay oldu emmedi bebeğim.
baktım düşük değil ama alt sınırda baktırcam ama teşekkür ederim canım.Canim onun eksikligi kotu bas agrisi bulaniklik yorgunluk biran evvel baktir igne yaptir hemen etkiler
canım liste listedir sende yapabilirsin doyurucu bir liste zaten kürlerinde var zaten böyle bir liste uygun olacaktır. bol bolda sıvı tüket. hurma varsa evde akşam çayın yanına bir hurma ye hurma yoksa kuru incir , kuru kayısı da olur sen çözüm bulursun en kötüsü pekmez iç 1 tatlı kaşığı .Tam calisan bayan listesi bu tam senlik liste,benim kurler cok birde benim evdekilere goz atiyim onlarda benim kan tahlilere gore verilen diyet listeleriydi,seninkiyle benim diyet listelerinde fark var canim sen basla bakalim bende benimkine baslicagim ,suan yemek istegimi bastirmaya calisiyorum gunduz cok iyi aksam ben ben degilim cay yaninda birseyler yemek istiyorum( onu gectom sekerli istegim gecsin bitsin yemek istemiyorum tarcinda fayda etmiyo..bi regl.olsamdi sanki hersey duzene gircek..
yok kuzum migren çıktı birde fibromiyalji hastasıyım ağrılarımın sebebi vitminler etkilemiyor ağrılarımı . antdepresan kullanmam lazım onu da korunmadığım için kullanamıyorumSenin agrilarin neden oluyor canim vutamin degerlerin düşmüş olabilir bak b12 ye muhakkak baktir dusuk olunca kemik agris yapar cok sahit oldum çevremden,bende vitamin degerlerim dusmesin diye herseyde yiyorum ben zayiflarken vitaminim demirim cok dusuyor birde tup yaptiracagim zarar.olmasin die,sende ihmal etme vitamin degerlerin düşükse ilacını kullan tedavin icin canimm..
kpten e sorayım canım ne kullandığını@kaptinn bas agrisi icin birsey yapiyodu pamuga kolanya mi dokup anlina bir dulbetle bagliyordu hatırlayamadın pamuga ne sürdüğünü...orkide1453 ve senin migreniniz cok tutuyor ac olunca cok sik bas agris olur,birde vitaminsizlige bagliyorum benim esiminde migreni var azicik ac kalsin bi iki saat calissin migreni tutar karanlikta yatar bulantisi olur birde stresten cok olurdu..
evet kötünün iyisi . ilaç kullanamıyorum canım parolda geçirmiyor zaten doktorda ilaç vermedi önce korunmaya karar ver öyle gel dediŞükür ki migren dikkat edildiğinde ağrı başlamadan atlatılabilen bişey annemde var ağrı yoğunlşmadan ağrıkesicisini alıyo rahatlıyo ışık ses fazlsı tetikliyo yorgunlukta tetikliyo bildiklerim bunlar Allh beterinden korusun migren ne ki
hoş geldin canım iyi kilo vermelerHedefim 65 kilo
Ev toplamayla meşgulüm canım sen nasılsın?kızlar nasılsınız
ben de işteyim ama canım çalışmak istemiyor zayıflamaya taktım bgn aklım hep onda yarın da cuma :dEv toplamayla meşgulüm canım sen nasılsın?
Kiz senin listen bana cok az geldi :))) ben onla seker kirize girerim nefsitmiydi o bana ogun olarak iyi gelmediydi sekerim daha cok dusuyordu elim ayagim titriyo ama yerine sebze olabilir,mesala tost var kahvaltida ben hic doymuyorum tostla,kac denedim fazla yedim hep bana haslanmis yumurta veya melemen,peynir zeytin olcak,ama haslanmis yumurta beni doyuruyo,salatayi bazen istahla yerim cogunda yiyemiyorum tiksiniyorum seker ilaci tiksinti yapiy ay cok cins biriyim ama tup bebek yapilana kadar bu hapi kullanacagim..simdi bahceye gittim beyaz lahana topladim pirasayla corba yaptiracagim anneme,bu hafta sebze agirlikli beslenecegim ins..yavas yavas duzene giriyorum cok sukur canim 35 gunum var eger tedavi uzamaz ise ongune kadar kesin 4 kg vermem lazimm verecem ins bunu senle basaracagiz hadi senle yaris yapalim kiz katilirsan:))baktım düşük değil ama alt sınırda baktırcam ama teşekkür ederim canım.
canım liste listedir sende yapabilirsin doyurucu bir liste zaten kürlerinde var zaten böyle bir liste uygun olacaktır. bol bolda sıvı tüket. hurma varsa evde akşam çayın yanına bir hurma ye hurma yoksa kuru incir , kuru kayısı da olur sen çözüm bulursun en kötüsü pekmez iç 1 tatlı kaşığı .
yok kuzum migren çıktı birde fibromiyalji hastasıyım ağrılarımın sebebi vitminler etkilemiyor ağrılarımı . antdepresan kullanmam lazım onu da korunmadığım için kullanamıyorum
kpten e sorayım canım ne kullandığını
evet kötünün iyisi . ilaç kullanamıyorum canım parolda geçirmiyor zaten doktorda ilaç vermedi önce korunmaya karar ver öyle gel dedi
Bende taktım arkadaşım zayifliyacagiz başka çare yok
Hos geldiniz kizlar hep beraber zayiflayacagiz ins...Kızlar sanırım bu şekilde dimi
drdotty kaptanım kurallara uymayi kabul ettim
başlangıç 83.200
Boy :1.65
İlk hedef 69
Ikinci hedef 59
Merhaba canım hoşgeldin, hayırlı olsun.Kızlar sanırım bu şekilde dimi
başlangıç 83.200
İlk hedef 69
Ikinci hedef 59
kahvaltını şöyle ayarla 1 haşlama yumurta az peynir 1 dilim ekmek domates salatalık yeşillik kalanı da benim listeye göre ayarla . e hadi yarışalım kuzum yarın başlasın o zaman tartılıp kilo bildirelim :)Kiz senin listen bana cok az geldi :))) ben onla seker kirize girerim nefsitmiydi o bana ogun olarak iyi gelmediydi sekerim daha cok dusuyordu elim ayagim titriyo ama yerine sebze olabilir,mesala tost var kahvaltida ben hic doymuyorum tostla,kac denedim fazla yedim hep bana haslanmis yumurta veya melemen,peynir zeytin olcak,ama haslanmis yumurta beni doyuruyo,salatayi bazen istahla yerim cogunda yiyemiyorum tiksiniyorum seker ilaci tiksinti yapiy ay cok cins biriyim ama tup bebek yapilana kadar bu hapi kullanacagim..simdi bahceye gittim beyaz lahana topladim pirasayla corba yaptiracagim anneme,bu hafta sebze agirlikli beslenecegim ins..yavas yavas duzene giriyorum cok sukur canim 35 gunum var eger tedavi uzamaz ise ongune kadar kesin 4 kg vermem lazimm verecem ins bunu senle basaracagiz hadi senle yaris yapalim kiz katilirsan:))
spor olarak leslie mi yapacaksın .SchonerDuft kaptin bas arisina pamuga karabiber ve kolanya dokup anlina koyuyormus dun orkide dediydi..
Ben polen getirttim corek otu cektirdim bide has bal alacagim babamdan,corek otu bal tarcın karisimi yapip bir ay sabahlari bir yk yicegim yumurta kalitesi icin..bide brokoli kaynatip suyunu iciyorum rahimde yapisikligi ve tüp tikaniklarini acarmis ve faydalari cokmus hamileler bile yiyip icermis zarari yokmus..simdi diyet yaparken brokoli suyu kg yapmaz,sade bal karisimi seker istegimi keserse,polenide suya islatip icecegim gunde bir defa..bakalim vucudumda ne gibi etken olacak,sporada baslicagim..
eski mesjlarına baktım 4. takıma yazdığını sanıyordum meğersem 2016 yılındaymış. hoş geldinKızlar sanırım bu şekilde dimi
başlangıç 83.200
İlk hedef 69
Ikinci hedef 59
zehir hafiyeeski mesjlarına baktım 4. takıma yazdığını sanıyordum meğersem 2016 yılındaymış. hoş geldin
isimlerimim hakkını veririmzehir hafiye
Hosbulduk teşekkür ederimkahvaltını şöyle ayarla 1 haşlama yumurta az peynir 1 dilim ekmek domates salatalık yeşillik kalanı da benim listeye göre ayarla . e hadi yarışalım kuzum yarın başlasın o zaman tartılıp kilo bildirelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?