Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kurallara uymayı kabul ediyorum kaptanim@drdotty.Güncel kilom 85 boyum 172 .Bebegimi emzirmiyorum maalesef.İki ay oldu emmedi bebeğim.

Canim onun eksikligi kotu bas agrisi bulaniklik yorgunluk biran evvel baktir igne yaptir hemen etkiler
baktım düşük değil ama alt sınırda baktırcam ama teşekkür ederim canım.
canım liste listedir sende yapabilirsin doyurucu bir liste zaten kürlerinde var zaten böyle bir liste uygun olacaktır. bol bolda sıvı tüket. hurma varsa evde akşam çayın yanına bir hurma ye hurma yoksa kuru incir , kuru kayısı da olur sen çözüm bulursun en kötüsü pekmez iç 1 tatlı kaşığı .
yok kuzum migren çıktı birde fibromiyalji hastasıyım ağrılarımın sebebi vitminler etkilemiyor ağrılarımı . antdepresan kullanmam lazım onu da korunmadığım için kullanamıyorum
kpten e sorayım canım ne kullandığını
evet kötünün iyisi . ilaç kullanamıyorum canım parolda geçirmiyor zaten doktorda ilaç vermedi önce korunmaya karar ver öyle gel dedi

Kiz senin listen bana cok az geldi :))) ben onla seker kirize girerim nefsitmiydi o bana ogun olarak iyi gelmediydi sekerim daha cok dusuyordu elim ayagim titriyo ama yerine sebze olabilir,mesala tost var kahvaltida ben hic doymuyorum tostla,kac denedim fazla yedim hep bana haslanmis yumurta veya melemen,peynir zeytin olcak,ama haslanmis yumurta beni doyuruyo,salatayi bazen istahla yerim cogunda yiyemiyorum tiksiniyorum seker ilaci tiksinti yapiy ay cok cins biriyim ama tup bebek yapilana kadar bu hapi kullanacagim..simdi bahceye gittim beyaz lahana topladim pirasayla corba yaptiracagim anneme,bu hafta sebze agirlikli beslenecegim ins..yavas yavas duzene giriyorum cok sukur canim 35 gunum var eger tedavi uzamaz ise ongune kadar kesin 4 kg vermem lazimm verecem ins bunu senle basaracagiz hadi senle yaris yapalim kiz katilirsan:))

SchonerDuft kaptin bas arisina pamuga karabiber ve kolanya dokup anlina koyuyormus dun orkide dediydi..
Ben polen getirttim corek otu cektirdim bide has bal alacagim babamdan,corek otu bal tarcın karisimi yapip bir ay sabahlari bir yk yicegim yumurta kalitesi icin..bide brokoli kaynatip suyunu iciyorum rahimde yapisikligi ve tüp tikaniklarini acarmis ve faydalari cokmus hamileler bile yiyip icermis zarari yokmus..simdi diyet yaparken brokoli suyu kg yapmaz,sade bal karisimi seker istegimi keserse,polenide suya islatip icecegim gunde bir defa..bakalim vucudumda ne gibi etken olacak,sporada baslicagim..

Kızlar sanırım bu şekilde dimi

drdotty kaptanım kurallara uymayi kabul ettim
başlangıç 83.200
Boy :1.65
İlk hedef 69
Ikinci hedef 59
Merhaba canım hoşgeldin, hayırlı olsun.
Biraz kendinden bahseder misin
Kaç yaşındasın, nasıl kilo aldın, çoluk çocuk var mı?
Zayıflamak İçin diyet spor planın yada uyguladığın bişeyler var mı

kahvaltını şöyle ayarla 1 haşlama yumurta az peynir 1 dilim ekmek domates salatalık yeşillik kalanı da benim listeye göre ayarla . e hadi yarışalım kuzum yarın başlasın o zaman tartılıp kilo bildirelim :)

spor olarak leslie mi yapacaksın .
brokoli suyu tüpleri mi açıyor muş
benim sol yumurtalık yavaş çalışıyor onu hızlandırmak için ne yapmam lazım sence . brokoliyi de yapayım olmzsa hiçte sevmem

Hosbulduk teşekkür ederim
Evlendiğimde 59 60 kilolarda idim 1 yıl sonra 70 oldum 4 yıl 70 kiloda kaldım sonra hamilelik doğuma girdiğimde 105 kiloydum doğumdan 1 yıl sonra 79 a düştüm sonraki 1 yıl sonra 69 ü gördüm tabi diyet ve sporla sonra iş yerim değiştirdim çok stresli ve sıkıntılı bir yerdi hoppa 95 kilo oldum sonra yine iş değişikliği kendi işim simdi85 kiloya düştüm şimdi sağlıklı beslenme bol su ve spor programı uyguluyorum daha önce hiç vaktim olmuyordu isteyken yemek yemeye bile vaktim olmuyordu şimdi akşamdan hazırlıyorum ofise götürüyorum veya ofiste yapıyorum ....iste boyle benim sisMan olma hikayem kafama dank eden şey eşimin beni artık beğenmediğini düşünmem gerçi düşünmekle kalmadı söyledi ama buna çok takılmadım açıkçası ben ilçede oturuyorum alışveriş için şehre gidiyoruz veya internet uzun zamandır kendime kaban almadım yok zayıflarım yokk biraz daha bekle falan neyse sonra almak istedim mağazaya girdik annemle çok güzel bir kaban beğendim etikette 1990 tl yazıyordu tabii ben şok annem ısrar etti all diye ama ben almadım cunkuu 38 beden bir sürü kaban im vardı evde hepsi marka gençken tüm yatirimimi dolaba yaptığım için karar verdim zayifliyacagim kimse için değil sadece kendim için özgüvenim için sağlığım için haaa birde eski halimi bilenler heppp ayy ne olmuş sana falan diye konuşuyorlardı sanki hastaliliymisim gibi yanı kendimi daha iyi hissetmek istiyorum anlayacağınız ....biraz uzun oldu kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…