- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.301
68,3 güncel kilom tarhii hatırlamıyorum bakayım hemenizne ayrıldığın zamanı ve güncel kilonu yaz bakayım
sorma ya 2 veriyorum 2 alıyorum bıktım buda sondu bidaha misafir bile gelse sevmediğim şeyler yapıcam karar verdimhafta sonu yedin pastaları börekleri tabi eritmek lazım
sana diyorum ama bende öle eşimle bu ara doymuyoruz,akşam kızın uyumasını bekliyoruz (tatlı,çikolata vermiyoruz kıza da68,3 güncel kilom tarhii hatırlamıyorum bakayım hemen
sorma ya 2 veriyorum 2 alıyorum bıktım buda sondu bidaha misafir bile gelse sevmediğim şeyler yapıcam karar verdim
sana diyorum ama bende öle eşimle bu ara doymuyoruz,akşam kızın uyumasını bekliyoruz (tatlı,çikolata vermiyoruz kıza da) bu hafta uymayacam ama
ben çok kötüyüm uyuyamıyorum aklımda ne kadar acı çekmiş olabileceği dönüp duruyor boş odaya aldığında canlımıydı deli deli sorular el,nde engeli vardı savunamazdıda kendinibizim içimiz yandı seninkini tahmin bile edemiyorum canım, Allahım sabır versinyavrusu içinde hayat bundan sonra başlıyor ne yazıkki
incelerim ayrıldığın kilonun yüzde 5 üzerinde olman lazımSchonerDuft poncikbirgelincik (59,7/59,5/0,2/%0,34)izine ayrılmak istiyor
1 haziranda izine ayrılmışım 6 ay olmuş girebiliyorum sanırım öyle miydi
noldu kimden bahsediyosunuzben çok kötüyüm uyuyamıyorum aklımda ne kadar acı çekmiş olabileceği dönüp duruyor boş odaya aldığında canlımıydı deli deli sorular el,nde engeli vardı savunamazdıda kendini
baya üzerindeyimincelerim ayrıldığın kilonun yüzde 5 üzerinde olman lazım
Asıl listeye miCanımsın bu ara evde telaş çok 2 dk. girip bakıp çıkıyorum
Bu hafta listeye giriyor musun
Hiç seslenmiyoruz bakıyorumsana diyorum ama bende öle eşimle bu ara doymuyoruz,akşam kızın uyumasını bekliyoruz (tatlı,çikolata vermiyoruz kıza da) bu hafta uymayacam ama
kuzenimi kaybettim canım eşi tarafından katledildinoldu kimden bahsediyosunuz
perşembe günü bana yaz ama wp yaz burda olmam perşmbe günü cuma ya bakalım spor ne durumdabaya üzerindeyim
ponçik 59u sen de görğmüşsün ama koruyamamışsın benim gibi bi daha versem 59 görsem herealde aç gezerim yine almam çok pişmanımSchonerDuft poncikbirgelincik (59,7/59,5/0,2/%0,34)izine ayrılmak istiyor
1 haziranda izine ayrılmışım 6 ay olmuş girebiliyorum sanırım öyle miydi
inanmıyorum yoksa o canice katledilen kuzenin miydi inanmak istemedim ben ona çok acı gerçektenkuzenimi kaybettim canım eşi tarafından katledildi
68,3 kiloyum
ben bakayım canım bilmiyodum ben kusura bakmaperşembe günü bana yaz ama wp yaz burda olmam perşmbe günü cuma ya bakalım spor ne durumda
ben şuan 64 ü falan görsem şükredicem 68 kiloyumponçik 59u sen de görğmüşsün ama koruyamamışsın benim gibi bi daha versem 59 görsem herealde aç gezerim yine almam çok pişmanım
listeye giriyorsun zaten yüzde 5 üzeri olduğu için hesaba gerek yok unutrsak hatırlat menülerinide beklyoruz68,3 kiloyum
ben bakayım canım bilmiyodum ben kusura bakma
ben şuan 64 ü falan görsem şükredicem 68 kiloyum
malesef kiinanmıyorum yoksa o canice katledilen kuzenin miydi inanmak istemedim ben ona çok acı gerçektenBaşınız sağolsun çok üzüldüm
tamam kuzum yazıcam menüleri sporada gidemiyodum ağrım geçti bugünden itibaren gidicem haftada 3 günlisteye giriyorsun zaten yüzde 5 üzeri olduğu için hesaba gerek yok unutrsak hatırlat menülerinide beklyoruz
tüylerim diken diken oldu okuyuncamalesef ki
mezun oldum ama listeye gireceğim günü iple çekiyorumsen yine mezun oldun zayıfsın yiyebilirsin ben nereme yiyorum bilmiyorumsen yinede yeme sonra alıştın mı bırakılmıyor evlendim evleneli bi toparlayamadım
kuzum benim nerelerdesinHiç seslenmiyoruz bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?