Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

68,3 güncel kilom tarhii hatırlamıyorum bakayım hemen

sorma ya 2 veriyorum 2 alıyorum bıktım buda sondu bidaha misafir bile gelse sevmediğim şeyler yapıcam karar verdim
sana diyorum ama bende öle eşimle bu ara doymuyoruz,akşam kızın uyumasını bekliyoruz (tatlı,çikolata vermiyoruz kıza da ) bu hafta uymayacam ama

sana diyorum ama bende öle eşimle bu ara doymuyoruz,akşam kızın uyumasını bekliyoruz (tatlı,çikolata vermiyoruz kıza da ) bu hafta uymayacam ama

sen yine mezun oldun zayıfsın yiyebilirsin ben nereme yiyorum bilmiyorum sen yinede yeme sonra alıştın mı bırakılmıyor evlendim evleneli bi toparlayamadım

bizim içimiz yandı seninkini tahmin bile edemiyorum canım, Allahım sabır versin yavrusu içinde hayat bundan sonra başlıyor ne yazıkki
ben çok kötüyüm uyuyamıyorum aklımda ne kadar acı çekmiş olabileceği dönüp duruyor boş odaya aldığında canlımıydı deli deli sorular el,nde engeli vardı savunamazdıda kendini

SchonerDuft poncikbirgelincik (59,7/59,5/0,2/%0,34)izine ayrılmak istiyor

1 haziranda izine ayrılmışım 6 ay olmuş girebiliyorum sanırım öyle miydi
ponçik 59u sen de görğmüşsün ama koruyamamışsın benim gibi bi daha versem 59 görsem herealde aç gezerim yine almam çok pişmanım

68,3 kiloyum
perşembe günü bana yaz ama wp yaz burda olmam perşmbe günü cuma ya bakalım spor ne durumda
ben bakayım canım bilmiyodum ben kusura bakma

ponçik 59u sen de görğmüşsün ama koruyamamışsın benim gibi bi daha versem 59 görsem herealde aç gezerim yine almam çok pişmanım
ben şuan 64 ü falan görsem şükredicem 68 kiloyum

sen yine mezun oldun zayıfsın yiyebilirsin ben nereme yiyorum bilmiyorum sen yinede yeme sonra alıştın mı bırakılmıyor evlendim evleneli bi toparlayamadım
mezun oldum ama listeye gireceğim günü iple çekiyorum kart minnaklar olmak işe yaramıyor
Hiç seslenmiyoruz bakıyorum
kuzum benim nerelerdesin
sahalara dönüyormusun?
hadi gel artıkta spor konusunda ipe diz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…