- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.501
aynıyım canım ..
birazını aldım ama yine veririmÇok güzel kilo vermişsin insallah bende veririm
annemde kalıyorum orda akşamları yicek çok şey oluyorRakibem sen kendini toparla yavas yavas boyle duzelteceksin ins, yaz yediklerini yazdikca goruyo hatalarini birbirimizi uyaririz..
anladım kuzumaynıyım canım ..
yapamadık yağmur çoktu konuşma adliyenin içinde yapıldı çok kısa sürdü
dosya gizli bilmiyoruz ..anladım kuzum
dava ne zamandı
Bir ay sonra olsun fark etmez canım yemesen çok daha iyi olur,yiyememissin zaten,balık seviyorsan balık tuket,kinoa al tuket (protein oranı yüksek) kuru fasulye nohut miktarını ayarlayarak tuket bunlar çok faydalıTup simdi yaptirmiyorum canim bir ay sonra simdi yapisiklik.olmasin die ilac kullanıyorum,tavuguda.protein diyet yapiyim dedim yiyemedim bulanti yapiy tiksiniyorim,etide yiyemiyorum disimlerimi fena rahatsız ediyo birazda ettende usandim bikkinlik geldi.. su.iki gun protein agirlikli besleniyimde odemlerim yaglarim gistin 77 kg gormek istiyorum..
Harika bende nefis yemek tariflerinde Harika diyet yemekleri buldum müthişbirazını aldım ama yine veririm
ben kilomun çoğunu protein diyetiyle verdim bu arada
hem sevdiğim şeylerdi yediklerim hem kilo veriyordum bi taşla iki kuş
Gunaydin :)Günaydın kızlar
Kahvaltımı yapıyorum sonra da yürüyüş yapicam,bugün hava kapalı,kalın giyinip öyle çıkayım
kabak yada ananasta yapabilirsin cuma ve p.tesi yapıp hafta sonunu da hafif atlattınmı süper olurdosya gizli bilmiyoruz ..
cuma ve pazartesi günü büroda tekim kabak detoksu mu yapsam acaba ya da fikir versene bana
diyet yemekleri hiç bana göre değilHarika bende nefis yemek tariflerinde Harika diyet yemekleri buldum müthiş
yok canım pazartesi yazmıştım kilomu sadeceCanım 70in altında kalmalıyım 65in altına inince dizlerim çirkinleşiyor, yüzümde hoş olmuyor ama 75 ve üzeri bacaklar , simit bölgesi fena oluyor. İnşallah önce bi 10 kilo vereyim.
Aradaki farkı siyah çorap saklıyor canım bacaklarım kütük gibi oldular
Geçen hafta adayda bildirimin varsa yüzden hesaplanır canım
İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım ertelemek yok
bende mi protein yapsam acaba hafta sonu da devam edebilirimkabak yada ananasta yapabilirsin cuma ve p.tesi yapıp hafta sonunu da hafif atlattınmı süper olur
bende protein diyeti yapıcam 3 gün
nbr poncikgünaydın kızlarr
Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.hapşurmaya başladım dudağım uçukladı grip olma yolundayım
iyiyim kuzum ben senden naber nasıl oldunnbr poncik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?