- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.521
Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Sende dikkat et kendine, diyeti elden bırakmamak gerek sonra kilolarımıza kilolar ekleniyor ama bu dönem soğuk algınlığı grip çabuk geliyor, bağışıklığımızı destekleyecek şekilde beslenmeye özen göstermek gerek
hiç düzen kalmadı bende ara öğün fazla kahvaltı sıfır zaten akşamları sadece çorba ve salata yemek lazımGeçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Sende dikkat et kendine, diyeti elden bırakmamak gerek sonra kilolarımıza kilolar ekleniyor ama bu dönem soğuk algınlığı grip çabuk geliyor, bağışıklığımızı destekleyecek şekilde beslenmeye özen göstermek gerek
iyiyim kuzum şişko oldum yine ... sen naptın spor a başladın mıiyiyim kuzum ben senden naber nasıl oldun
bende süt detoksu yapmak istiyorum ama çok gaz yapıyo diye yapamıyorumdosya gizli bilmiyoruz ..
cuma ve pazartesi günü büroda tekim kabak detoksu mu yapsam acaba ya da fikir versene bana
bende hep şişkoyumiyiyim kuzum şişko oldum yine ... sen naptın spor a başladın mı
başka birşey bul gaz kötü oluyorbende süt detoksu yapmak istiyorum ama çok gaz yapıyo diye yapamıyorumbu arada spor listesiyle kim ilgileniyor?
detoks yapmayı da gözüm yemiyor hiçbaşka birşey bul gaz kötü oluyor
Hoşgeldin takima canım,umarım bu enerjin istediğin kiloya ulaşana kadar devam ederGunaydin :)
detoks yapmayı da gözüm yemiyor hiç
benimde hafta da 1 platesim varbende hep şişkoyumbaşladım canım dün gittim pazartesi gidemedim haftaada 3 gidicem inşallah
nasıl beslenecem hiç bilmiyormuş gibi hissediyorum bu ara limon portakal ve mandaline tüketiyorum ara öğünlerde ...Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Aminnnnn ilk zamanlar yaHoşgeldin takima canım,umarım bu enerjin istediğin kiloya ulaşana kadar devam eder
tamam yapalım beraber bende cuma,c.tesi,pazar yapmayı düşünüyorumbende mi protein yapsam acaba hafta sonu da devam edebilirim
OK YAPALIM evden yemek getiririm hafta sonu kolay zatentamam yapalım beraber bende cuma,c.tesi,pazar yapmayı düşünüyorum
açıkçası benimde öyle
bende spora gitmek istemiyorum hiç zamanım kalmıyor ocak 9da üyeliğim bitiyor bidaha da üye olmayı düşünmüyorum evde jilian falan yaparım leslie yaparımbenimde hafta da 1 platesim var
evde de program yapacam hoş önce evi elden geçmem lazım çok kirlendi
Ben 10 yıllık öğretmenim kuzum çok oldu o mezuniyete:) ben burdan yeni mezun oldum 13 kilo doğum kilolarını vererekBu arada siz ne mezunusunuz
Masallah harikasın o zaman hocam tebrikler :)Ben 10 yıllık öğretmenim kuzum çok oldu o mezuniyete:) ben burdan yeni mezun oldum 13 kilo doğum kilolarını vererek
Canım sen iki öğün mu besleniyorsun?havuç kavurunca glisemik indeksi yükseliyor bu nedenle kilo aldırıyor,çiğ tuketsen daha iyi olur.Arkadaslar bugün 115 dk spor yaptım :) bugünkü menü sabah bitki cayı
Öğlen: az yağda havuç kavurup üstüne yoğurt koyup salata yedim ,zeytin beyaz peynir , galeta cay salatalık domates
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Akşam : çorba hamsi aldım onu kızartıp yiyeceğim salata ama hamsiyi az yiyeceğim cunku kızartmabir buçuk litre su da bittti bugün uc litreye tamamlarım insallah
3-9 Aralık
Spor Bildirimleri
@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
@selcanmehmetcan //
Sevgiclk // 45 dakika tempolu yürüyüş
@3cadianasi //
@Karacamyerli//
tugbaFB //
@drdotty //
SchonerDuft //
@Sahihuban//
@_Silent Scream_//
@Nilar//
masal3487 //
@Buki_89//
@orkide1453//
@Verano_porteno //
bi-zuzu //
*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?