- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.821
Plates videodan mi yapiyosun yoksa ogrendin mi öf cok sıkıcı o da benPlatese başladım. Kilo aldım işler çok yoğun.
Evet döndü ama bayağı kilo aldı o da sporu da aksatıyor salona yazılmış.
Çok iyi yapmışsınız bu kararı vermekte ama buseferde kalmaya gelmesin
Yiyip yiyip aliyonuz kilolari dimiKizlar ne cok çeneniz düşmüş
SchonerDuft yaa en acilinden zayıflamamız lazım ben 1 ay sonra takıma dönebiliyorum sanırım o zamana kadarda biraz versem fena olmayacak
Hepsi birer tabak yazarım tabiYediklerinin miktarını da yazarsan zuzu
Kuzum valla olsun da kilo hiç önemli değil veririm sanırım..Recel benim yedikelrimin yaninda bayagi masum
Hem tedavin icin vermelisin kilolu hamile kalma ben onun acisini hamileligimde yasadim
Bizde bu bahar düsünüyoruz 2. Bebegi bakalim hayirlisi bu sefer zatif olup istedigimi giyecegim
Veririm ya yarın tartılıp 69a ne kadar kaldığını öğrenecem 67ye varınca bende listeye dönerim muhtemelen.Aslinda 3 ayda 10 kilo hic verilmeyecek bi kilo degil ideal olan 10 zaten ama iste motivasyon olmasi lazim
Spor şart zaten şekil için.Ben yürüyüşe devam,evde de biraz kol ve göbek egzersizleri yapıyorum,yürüyüşle malum şekle girmiyor vücut
Yok kuzum aletli plates e gidiyorum .Plates videodan mi yapiyosun yoksa ogrendin mi öf cok sıkıcı o da beno kadar uzaklasmicaz otoslbusle gidip helebilir yani kalmalk bi duun yok ayni ilcede kalip napcakk. Aksam da bizimleydi ufugun teyzesine gittik ordaydi donuste anneme ugricaktk pesimize takildi gidemedik annem cok sinirli ona kavga etmesinler diye
Donuste teyzesiyle esini kahve icmeye cagirdik ona da geldi. Surekli pesimde jadin yaaaa gecen de bi akrabamiza gittik oraya da geldi donuste de gelcekti bnmle ama bn beklemedm arkamdan soyleniyodu
Menüyü anımsamıyorum ama 1 tabak ölçü olarak çok geldi bana 4 yk vermişti diyetisyen yanında 4 yk yoğurt ve sınırsız salataHepsi birer tabak yazarım tabi
Peynir az canim iki kiprit kutusu kadar mi yedim birmi,ogunku menum azligiga cokluguna gore miktari azaltip cogaltiyorum yiyorum canim,zeytin 6 adettir azaltamam tansiyinum düşüyor simdiden pazarligimi yapiyim:))) saka bir yana bazen binde bir 8 tane yedigim oluyir buyuk degil zeytinlerim kucuktur bu ara ekmek yemiyirum ya kendimi tatmin ediyom.. peynir tulum peynir az yagli olandan iki yk kasigi tuketiyorum canim menume gore ayarlama yapimm..Peynir miktarı ve zeytin adetini yazmamışsın
Samsung ve siemens markaları öneririm özellikle siemens mix yıkama özelliği var mesela karışık renkli attığında renkler karışmıyor
kızlar çok saolun Allahın ne önemli bişeymiş şu makine bosch ve samsung arasında kaldım samsung aldım bugün gelecek salıda kurulum olacak inşallahBosch memnunum
yaa hakettim ben bu kiloyuYiyip yiyip aliyonuz kilolari dimibende ayni kac kilosun simdi ne kadar aldin
Güle güle kullan canım . Kaç kgluk aldın benim makine 9 kg dolması zaman alıyor ama kilim yorgan battaniye rahat yıkıyorumkızlar çok saolun Allahın ne önemli bişeymiş şu makine bosch ve samsung arasında kaldım samsung aldım bugün gelecek salıda kurulum olacak inşallah
yaa hakettim ben bu kiloyu68 kiloyum sen bende iyisindir
iyi ayarla 2 kibrit kutusu peynir çok çeşitli yiyorsun sonuçta 1 haşlama yumurta 8 zeytin yeşillik 1 dilim ekmek yesen sağlıklı bir menü oluşur.Peynir az canim iki kiprit kutusu kadar mi yedim birmi,ogunku menum azligiga cokluguna gore miktari azaltip cogaltiyorum yiyorum canim,zeytin 6 adettir azaltamam tansiyinum düşüyor simdiden pazarligimi yapiyim:))) saka bir yana bazen binde bir 8 tane yedigim oluyir buyuk degil zeytinlerim kucuktur bu ara ekmek yemiyirum ya kendimi tatmin ediyom.. peynir tulum peynir az yagli olandan iki yk kasigi tuketiyorum canim menume gore ayarlama yapimm..
nutella yemiyorum artık ama her güne bi tatlı yapıyorum c.tesi triliçe yaptım, dün rulo pasta bugüne Allah kerimKuzum valla olsun da kilo hiç önemli değil veririm sanırım..
Neler yiyorsum söyle çabuk nutela bitmemismiydi.
Veririm ya yarın tartılıp 69a ne kadar kaldığını öğrenecem 67ye varınca bende listeye dönerim muhtemelen.
Spora motiveyim verirsem onun sayesinde veririm
Hergüne bi tatlı mı? Maşallah kuzum maşallahnutella yemiyorum artık ama her güne bi tatlı yapıyorum c.tesi triliçe yaptım, dün rulo pasta bugüne Allah kerimBugün çakma isveç yapmaya çalışacağım bakalım şimdi sadece türk kahvesi içtim öğlende hafif atlatmaya çalışacam
ben listeye dönme günüm geldiğinde direk listeye dönmek istiyorum sende dön canım en azından veriyoduk o zaman
bende kabak tatlısına sardım annem teyzem ile yapmış babam ile sanırım 5 lt kabak reçelinin yarısı yedik 1 haftadanutella yemiyorum artık ama her güne bi tatlı yapıyorum c.tesi triliçe yaptım, dün rulo pasta bugüne Allah kerimBugün çakma isveç yapmaya çalışacağım bakalım şimdi sadece türk kahvesi içtim öğlende hafif atlatmaya çalışacam
ben listeye dönme günüm geldiğinde direk listeye dönmek istiyorum sende dön canım en azından veriyoduk o zaman
kurutma makinesi yüzde yüz kurutuyor mu kuzum. kırışıklık yapıyor mu ?Hergüne bi tatlı mı? Maşallah kuzum maşallah
Hemen listeye dön yoksa benim gibi alır başını gidersin
Makine konusunu hiç görmemiştim benim önceki makinem Samsung du 10 kg yıkama 6 kg kurutma kapasitesi vardı günlük ortalama 4 kez çalışırdı 10 yıl kullandım hiç sorun çıkarmadı. Taşındığım İçin değiştirdim. Bence çok doğru karar olmuş Samsung. Hayırlı olsun canım.
Artık artık aday listesinde birbirinizle yarışacaksınız canım kilo almak çok kolay ben ne olduğumu anlamadan 75 oldum toparlamalıyım derkende 80 oldu şimdi çok pişmanım yediğim tatlılardan, hamur işlerinden. Bu hafta listeye girebiliyorum inşallah zayıflayacağımbende kabak tatlısına sardım annem teyzem ile yapmış babam ile sanırım 5 lt kabak reçelinin yarısı yedik 1 haftadaen son bir dolu bir gitmeye karar verdik ...
triliçeyi nasıl ypyorsun paket alıp mı pişiriyorsun. canım çekti bende mi akşam yapsam acaba
çakma isveç ne onu bilmiyorum :)
şimdiye kadar iyi gittim öğlen dışardan yerim ne yicemi bilmiyorum .
67 ye geldiğimde listeye girmeyi düşünüyorum dorty o zaman çıkma mezun olma demişti büyü sözü dinleseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?