Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Plates videodan mi yapiyosun yoksa ogrendin mi öf cok sıkıcı o da ben o kadar uzaklasmicaz otoslbusle gidip helebilir yani kalmalk bi duun yok ayni ilcede kalip napcakk. Aksam da bizimleydi ufugun teyzesine gittik ordaydi donuste anneme ugricaktk pesimize takildi gidemedik annem cok sinirli ona kavga etmesinler diye
Donuste teyzesiyle esini kahve icmeye cagirdik ona da geldi. Surekli pesimde jadin yaaaa gecen de bi akrabamiza gittik oraya da geldi donuste de gelcekti bnmle ama bn beklemedm arkamdan soyleniyodu

Merhabalar menümü paylaşayım :))
Sabah bitki cayı uc kuru kayısı
Öğlen küçük dilim patates pizzası cay zeytin suzne peynir galeta
Akşam: çorba bir tabak salata sınırsız yarim tabak tavuk sote
Bir litre su bitti :)))

Recel benim yedikelrimin yaninda bayagi masum
Hem tedavin icin vermelisin kilolu hamile kalma ben onun acisini hamileligimde yasadim
Bizde bu bahar düsünüyoruz 2. Bebegi bakalim hayirlisi bu sefer zatif olup istedigimi giyecegim
Kuzum valla olsun da kilo hiç önemli değil veririm sanırım..
Neler yiyorsum söyle çabuk nutela bitmemismiydi.
Aslinda 3 ayda 10 kilo hic verilmeyecek bi kilo degil ideal olan 10 zaten ama iste motivasyon olmasi lazim
Veririm ya yarın tartılıp 69a ne kadar kaldığını öğrenecem 67ye varınca bende listeye dönerim muhtemelen.
Spora motiveyim verirsem onun sayesinde veririm
Ben yürüyüşe devam,evde de biraz kol ve göbek egzersizleri yapıyorum,yürüyüşle malum şekle girmiyor vücut
Spor şart zaten şekil için.
Yürüyüşü spordan saymıyorum ya sevmedigim den sanırım yürümeyi
Yok kuzum aletli plates e gidiyorum .
Hafta da 1 ama hafta da 2ye çıkarıyorum bu hafta .
Uyuz bir kv var senin sinir bozucu ben olsam çoktan küser konuşmazdım iyi sabır var sende.
Annen ile niye kavga etmiş.

Hepsi birer tabak yazarım tabi
Menüyü anımsamıyorum ama 1 tabak ölçü olarak çok geldi bana 4 yk vermişti diyetisyen yanında 4 yk yoğurt ve sınırsız salata

Sabah
1 çay bardağı süt laktozsuz
20 25 dk sonra
9.30 gibi
1 dilim bez tulum
2 burgu peynir tüm boy
2 3 yk kadar az yağlı yumurtasız menemen
2 dilim salam
1 lokma poağaça
2 3 lokma tahinli çörek
1 top ekmek
13.00 gibi
2 yk pirinç pilavı 2 yk yoğurt

Ara
Türk kahvesi
1.5 dilim kadar kabak tatlısı

Akşam 19.00 gibi
Yarım fırında but
4.yk barbunya
Salata
2 3 lokma ekmek
2 lt su

Peynir miktarı ve zeytin adetini yazmamışsın
Peynir az canim iki kiprit kutusu kadar mi yedim birmi,ogunku menum azligiga cokluguna gore miktari azaltip cogaltiyorum yiyorum canim,zeytin 6 adettir azaltamam tansiyinum düşüyor simdiden pazarligimi yapiyim:))) saka bir yana bazen binde bir 8 tane yedigim oluyir buyuk degil zeytinlerim kucuktur bu ara ekmek yemiyirum ya kendimi tatmin ediyom.. peynir tulum peynir az yagli olandan iki yk kasigi tuketiyorum canim menume gore ayarlama yapimm..

Samsung ve siemens markaları öneririm özellikle siemens mix yıkama özelliği var mesela karışık renkli attığında renkler karışmıyor
kızlar çok saolun Allahın ne önemli bişeymiş şu makine bosch ve samsung arasında kaldım samsung aldım bugün gelecek salıda kurulum olacak inşallah
Yiyip yiyip aliyonuz kilolari dimibende ayni kac kilosun simdi ne kadar aldin
yaa hakettim ben bu kiloyu 68 kiloyum sen bende iyisindir

kızlar çok saolun Allahın ne önemli bişeymiş şu makine bosch ve samsung arasında kaldım samsung aldım bugün gelecek salıda kurulum olacak inşallah

yaa hakettim ben bu kiloyu 68 kiloyum sen bende iyisindir
Güle güle kullan canım . Kaç kgluk aldın benim makine 9 kg dolması zaman alıyor ama kilim yorgan battaniye rahat yıkıyorum

iyi ayarla 2 kibrit kutusu peynir çok çeşitli yiyorsun sonuçta 1 haşlama yumurta 8 zeytin yeşillik 1 dilim ekmek yesen sağlıklı bir menü oluşur.

nutella yemiyorum artık ama her güne bi tatlı yapıyorum c.tesi triliçe yaptım, dün rulo pasta bugüne Allah kerim Bugün çakma isveç yapmaya çalışacağım bakalım şimdi sadece türk kahvesi içtim öğlende hafif atlatmaya çalışacam

ben listeye dönme günüm geldiğinde direk listeye dönmek istiyorum sende dön canım en azından veriyoduk o zaman

Hergüne bi tatlı mı? Maşallah kuzum maşallah
Hemen listeye dön yoksa benim gibi alır başını gidersin
Makine konusunu hiç görmemiştim benim önceki makinem Samsung du 10 kg yıkama 6 kg kurutma kapasitesi vardı günlük ortalama 4 kez çalışırdı 10 yıl kullandım hiç sorun çıkarmadı. Taşındığım İçin değiştirdim. Bence çok doğru karar olmuş Samsung. Hayırlı olsun canım.

bende kabak tatlısına sardım annem teyzem ile yapmış babam ile sanırım 5 lt kabak reçelinin yarısı yedik 1 haftada en son bir dolu bir gitmeye karar verdik ...
triliçeyi nasıl ypyorsun paket alıp mı pişiriyorsun. canım çekti bende mi akşam yapsam acaba
çakma isveç ne onu bilmiyorum :)
şimdiye kadar iyi gittim öğlen dışardan yerim ne yicemi bilmiyorum .
67 ye geldiğimde listeye girmeyi düşünüyorum dorty o zaman çıkma mezun olma demişti büyü sözü dinleseydim keşke

kurutma makinesi yüzde yüz kurutuyor mu kuzum. kırışıklık yapıyor mu ?

Artık artık aday listesinde birbirinizle yarışacaksınız canım kilo almak çok kolay ben ne olduğumu anlamadan 75 oldum toparlamalıyım derkende 80 oldu şimdi çok pişmanım yediğim tatlılardan, hamur işlerinden. Bu hafta listeye girebiliyorum inşallah zayıflayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…