Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sefer hızlı verme kuzum hafta da 1 kilo ve altı şeklinde ayarla . hamur işi yedikçede yiyor insan ben kurtuldum onlardan şükür. sende yaparsın önceden çok güzel yaptın zaten. listeye dönmekte sana güç verecektir

kurutma makinesi yüzde yüz kurutuyor mu kuzum. kırışıklık yapıyor mu ?
Benimki ayrı makine değil. Yıkama kurutma birarada. Süre ayarı ile kurutma yapıyor. Yüksek ayarda kupkuru çıkıyor ama hem kırışıyor hemde zaman içinde renkler bozuluyor. Kısa kurutma programı ütüye uygun denilebilir tam kuru olmuyor.
Ayrı kurutucu kullananlar çok memnun. Ben banyoda yerim uygun olmadığı İçin ikisi bir arada almayı tercih ettim. Bir daha taşınırsam ve banyom uygun olursa yada bi çamaşır odası olursa evde mutlaka ayrı kurutucu alırım

Resmen bağımlılık yapıyor karbonhidratlar. Hergün çocukları bahane edip bişeyler pişiriyorum. Hepsinide ben yiyorum. Artık yapmayacağım

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
@selcanmehmetcan //
110/dk/45dk/50
Sevgiclk //45dk
3cadianasi //

Karacamyerli //
tugbaFB //
drdotty //30/60/40/40/30
SchonerDuft //

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45//45
Buki_89 //
orkide1453 //21 dk leslie+30+30

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//105// 45//105//45

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

son listeyi alıntılamaya özen gösterin kızlar
LÜTFEN

Güle güle kullan canım . Kaç kgluk aldın benim makine 9 kg dolması zaman alıyor ama kilim yorgan battaniye rahat yıkıyorum
9 kg canım ama ben 2-3 güne bir renkli dolduruyorum zaten eski makinemde 8 kg dı
ayrıca dolmasa bile kaç kilo iste tartıyor cihaz ve ona göre su ve elektrik harcıyormuş öle dediler ne kadar doğruysa artıkın

nemli çıkıyorsa işime gelmez kullanmak . normalde çok mantıklı gelmişti özellikle kış aylarında ...
makinelerin ayrı olması daha mantıklı biri yıkarken diğeri kurutur.

3-9 Aralık
Spor Bildirimleri

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
@selcanmehmetcan //
110/dk/45dk/50
Sevgiclk //45dk
3cadianasi //

Karacamyerli //
tugbaFB //
drdotty //30/60/40/40/30
SchonerDuft // 110/

Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar //40
masal3487 //45//45//45
Buki_89 //
orkide1453 //21 dk leslie+30+30

Verano_porteno //
bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 120//105// 45//105//45

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

son listeyi alıntılamaya özen gösterin kızlar
LÜTFEN

ay çok sevindim alırken treddüt etmedim ama şimdi acaba almasamıydım diyodum ki sen imdadıma yetiştin
yaa kuzum sorma alışverişe çıktık eşimle 1 haftalık pasta malzemesi alıp döndük ama kendisine uymayacağım haftada bir kendim yapıp 1 porsiyon yemek hedefim
listeye istesemde hemen dönemiyorum 1 ay beklemem lazım dönene kadar biraz vermek istiyorum

9 kg canım ama ben 2-3 güne bir renkli dolduruyorum zaten eski makinemde 8 kg dı
ayrıca dolmasa bile kaç kilo iste tartıyor cihaz ve ona göre su ve elektrik harcıyormuş öle dediler ne kadar doğruysa artıkın
doğrudur annemin makinesi de öyle çok güzel yıkıyor farkı görürsün zaten

1 haftada 2.5lt kabak reçelimi maşallah size
triliçeyi hazır pakette yapıyorum canım gayet güzel oluyor diğer türlüsü çok uğraştırıcı geliyor bana
isveçte sabahları sadece türk kahvesi var ya bende diğer öğünleri isveç yapamasamda sabahları poğaça yerine sadece türk kahvesi içicem bu hafta doğal olarak çakması olacak
tavuk ızgara yesene lavaşsız bol salata ile
hepimiz yaptık o hatayı iyice verip öle çıkmalıydık

Kızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile

Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)

Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum

Mutlu haftalar

öncelikle hayırlı olsun bebeişin canım
sabah gayet güzel beslenmişin
yakında kaptinn de gelecek iki emziren taze anne zayıflar gidersiniz
bende emzirirken buraya başlamıştım ama bizim kız 1.5 yaşındaydı o zmaan o yüzden şimdi seni yanlış yönlendirmeyim yeme konusunda
ama drdotty de emzirirken verdi kilolarını o yardımcı olacaktır

evet hazırı çok oluyor özellikle sosu kaşıkla içiyordum
iyi de sadece kahve olmaz . ben şöyle yaptım dün ve bugün uyanınca 1 çay bardağı süt içiyorum laktozsuz 30 45 k sonra kahvltı yapıyorum. ara öğünde hafif kahvaltı gibi en azından açlıktan saldırmıyorum birşeye.
ama sen çok aç kalacaksın bu şekilde iyi olacak mı sence ?
geçen cuma yedim dünde tavuk yedim bugün başka bir şey yemem lazım öğ geldi tavuktan
sen ne yiceksin

BUGÜN tartıldın mı cnım.
hemen listeye alabilirsek alırız bu hafta olmazsa da haftaya listeye girirsin . akşam menülerini tekrar toplu şekilde yazmayı ihmal etme . dorty yardımcı olur sana

İnşallah canım çok sağol inşallah yaza kadar veririm sütümü etkilemeden

BUGÜN tartıldın mı cnım.
hemen listeye alabilirsek alırız bu hafta olmazsa da haftaya listeye girirsin . akşam menülerini tekrar toplu şekilde yazmayı ihmal etme . dorty yardımcı olur sana
Cnm benim tartım bozuldu dün annemde tartıldım aç karnına 73.9 çıktı yarın hemen tartı alacam kendime inşallah veririm yaaaa tamam canım bütün menüleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…