- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.841
bu sefer hızlı verme kuzum hafta da 1 kilo ve altı şeklinde ayarla . hamur işi yedikçede yiyor insan ben kurtuldum onlardan şükür. sende yaparsın önceden çok güzel yaptın zaten. listeye dönmekte sana güç verecektirArtık artık aday listesinde birbirinizle yarışacaksınız canım kilo almak çok kolay ben ne olduğumu anlamadan 75 oldum toparlamalıyım derkende 80 oldu şimdi çok pişmanım yediğim tatlılardan, hamur işlerinden. Bu hafta listeye girebiliyorum inşallah zayıflayacağım
Benimki ayrı makine değil. Yıkama kurutma birarada. Süre ayarı ile kurutma yapıyor. Yüksek ayarda kupkuru çıkıyor ama hem kırışıyor hemde zaman içinde renkler bozuluyor. Kısa kurutma programı ütüye uygun denilebilir tam kuru olmuyor.kurutma makinesi yüzde yüz kurutuyor mu kuzum. kırışıklık yapıyor mu ?
hadi bakalım . sabah kaçtın tartıldın mı bugün pazartesi kilo bildirimi vargünaydın kızlarrrrr ben bugün proteine başlaldım inşallah sürdürebilirim
Resmen bağımlılık yapıyor karbonhidratlar. Hergün çocukları bahane edip bişeyler pişiriyorum. Hepsinide ben yiyorum. Artık yapmayacağımbu sefer hızlı verme kuzum hafta da 1 kilo ve altı şeklinde ayarla . hamur işi yedikçede yiyor insan ben kurtuldum onlardan şükür. sende yaparsın önceden çok güzel yaptın zaten. listeye dönmekte sana güç verecektir
9 kg canım ama ben 2-3 güne bir renkli dolduruyorum zaten eski makinemde 8 kg dıGüle güle kullan canım . Kaç kgluk aldın benim makine 9 kg dolması zaman alıyor ama kilim yorgan battaniye rahat yıkıyorum
nemli çıkıyorsa işime gelmez kullanmak . normalde çok mantıklı gelmişti özellikle kış aylarında ...Benimki ayrı makine değil. Yıkama kurutma birarada. Süre ayarı ile kurutma yapıyor. Yüksek ayarda kupkuru çıkıyor ama hem kırışıyor hemde zaman içinde renkler bozuluyor. Kısa kurutma programı ütüye uygun denilebilir tam kuru olmuyor.
Ayrı kurutucu kullananlar çok memnun. Ben banyoda yerim uygun olmadığı İçin ikisi bir arada almayı tercih ettim. Bir daha taşınırsam ve banyom uygun olursa yada bi çamaşır odası olursa evde mutlaka ayrı kurutucu alırım
ay çok sevindim alırken treddüt etmedim ama şimdi acaba almasamıydım diyodum ki sen imdadıma yetiştinHergüne bi tatlı mı? Maşallah kuzum maşallah
Hemen listeye dön yoksa benim gibi alır başını gidersin
Makine konusunu hiç görmemiştim benim önceki makinem Samsung du 10 kg yıkama 6 kg kurutma kapasitesi vardı günlük ortalama 4 kez çalışırdı 10 yıl kullandım hiç sorun çıkarmadı. Taşındığım İçin değiştirdim. Bence çok doğru karar olmuş Samsung. Hayırlı olsun canım.
doğrudur annemin makinesi de öyle çok güzel yıkıyor farkı görürsün zaten9 kg canım ama ben 2-3 güne bir renkli dolduruyorum zaten eski makinemde 8 kg dı
ayrıca dolmasa bile kaç kilo iste tartıyor cihaz ve ona göre su ve elektrik harcıyormuş öle dediler ne kadar doğruysa artıkın
bende kabak tatlısına sardım annem teyzem ile yapmış babam ile sanırım 5 lt kabak reçelinin yarısı yedik 1 haftadaen son bir dolu bir gitmeye karar verdik ...
triliçeyi nasıl ypyorsun paket alıp mı pişiriyorsun. canım çekti bende mi akşam yapsam acaba
çakma isveç ne onu bilmiyorum :)
şimdiye kadar iyi gittim öğlen dışardan yerim ne yicemi bilmiyorum .
67 ye geldiğimde listeye girmeyi düşünüyorum dorty o zaman çıkma mezun olma demişti büyü sözü dinleseydim keşke
protein candırgünaydın kızlarrrrr ben bugün proteine başlaldım inşallah sürdürebilirim
ayy inşallah eski makinem özellikle beyazları çok iyi yıkamıyordu son zamanlarda , renklilerde ise deterjan kalıntısı bırakıyordu.doğrudur annemin makinesi de öyle çok güzel yıkıyor farkı görürsün zaten
öncelikle hayırlı olsun bebeişin canımKızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile
Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)
Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum
Mutlu haftalar
evet hazırı çok oluyor özellikle sosu kaşıkla içiyordum1 haftada 2.5lt kabak reçelimimaşallah size
triliçeyi hazır pakette yapıyorum canım gayet güzel oluyordiğer türlüsü çok uğraştırıcı geliyor bana
isveçte sabahları sadece türk kahvesi var ya bende diğer öğünleri isveç yapamasamda sabahları poğaça yerine sadece türk kahvesi içicem bu haftadoğal olarak çakm
senası olacak
tavuk ızgara yesene lavaşsız bol salata ile
hepimiz yaptık o hatayı iyice verip öle çıkmalıydık
SİNYALİ VERMİŞ DESENE ÖNCESİNDE .ayy inşallah eski makinem özellikle beyazları çok iyi yıkamıyordu son zamanlarda , renklilerde ise deterjan kalıntısı bırakıyordu.
BUGÜN tartıldın mı cnım.Kızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile
Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)
Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum
Mutlu haftalar
İnşallah canım çok sağol inşallah yaza kadar veririm sütümü etkilemedenöncelikle hayırlı olsun bebeişin canım
sabah gayet güzel beslenmişin
yakındakaptinn de gelecek iki emziren taze anne zayıflar gidersiniz
bende emzirirken buraya başlamıştım ama bizim kız 1.5 yaşındaydı o zmaan o yüzden şimdi seni yanlış yönlendirmeyim yeme konusunda
amadrdotty de emzirirken verdi kilolarını o yardımcı olacaktır
Cnm benim tartım bozuldu dün annemde tartıldım aç karnına 73.9 çıktı yarın hemen tartı alacam kendime inşallah veririm yaaaa tamam canım bütün menüleri yazarımBUGÜN tartıldın mı cnım.
hemen listeye alabilirsek alırız bu hafta olmazsa da haftaya listeye girirsin . akşam menülerini tekrar toplu şekilde yazmayı ihmal etme . dorty yardımcı olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?