- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.881
Karbonhidrat ve şekeri keserek hızlı kilo verebilirsin hemde protein sebze meyve tüketmek bebeğin içinde kaliteli süt desteği olur.Kızlar günaydın an itibariyle burda sizinle olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var
59 kilo ile hamile kaldım
82 kilo ile Doğuma girdim şuanda kızım 103 günlük
Doğumdan çıktıktan sonra 69.7 idim
Ama dün tartıldım 73.9 acilen dikkat etmem gerekiyor protein ağırlıklı kilo vermem gerekiyor
Spor olarak da malum havalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamam bebişle Leslie yapıcam hergün 3 mile
Yaaa inşallah vermek istiyorum
Sabah sıcak limonlu su içtim
Kahvaltı da
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu beyaz peynir
Rezene çayı ( süt olsun diye)
Önerileriniz varsa bekliyorum...
birde bi arkadaş vardı heralde emzirirken zayıflayan yazarsa neler yaptıysa çok memnun olurum
Mutlu haftalar
Zencefil belki çok küçük bir miktar taze zencefil olabilir ama zerdeçal uygun değil sütü etkiliyor , limonlu biberli kürde uygun değil canım.Kızlar kahvaltıyı geç yaptığım için şu an kuru Elmalı yoğurt yedim akşam yemeğimi de 4 gibi yerim acıkırsam yoğurt yerim geceye....
bi de bişey sorulan zencefil, zerdeçal, tarçın yoğurt karışımıyla çok güzel kilo veriyorum şu anda emziriyorum sizce yine yiyebilirsin dimi herhangi bi sakıncası var mıdır???
deneyeyim bari bende tekrar ama yakında migros yok a101 bim falan var ben a101 in kefirini almıştımaltınkılıç markası çok iyi migrostan alıyorum ben
bende ilk denemede içemem ben bunu demiştim ama şimdi gayet güzel gidiyor
a101 i denemedim cnm ama sen bi şans daha ver bencedeneyeyim bari bende tekrar ama yakında migros yok a101 bim falan var ben a101 in kefirini almıştım
Aslında internette baktım biraz önce zerdeçal için süt arttırıyor yazıyordu bilemedim bende... kabaklı yoğurt u nasıl yapıyorsun canım akşama bende kabak pişirdim zeytinyağlı tavuklu onu yicem ... tamam canım bekliyorum menüyüKarbonhidrat ve şekeri keserek hızlı kilo verebilirsin hemde protein sebze meyve tüketmek bebeğin içinde kaliteli süt desteği olur.
Zencefil belki çok küçük bir miktar taze zencefil olabilir ama zerdeçal uygun değil sütü etkiliyor , limonlu biberli kürde uygun değil canım.
Kabaklı dereotlu yoğurt kürü hem sütünü arttırır hem hafif bir menü olur
Bikaç emziren anne menüsü vardı bakayım sana atarım
9.TAKIM ila kpışıyor muyuz yani süperrMutlu haftalar guzellerrrr
drdotty Kaptancim sana bizim takımda cevap vermistim ama görmedin heralde
Duello teklifini kabul etmiştik :)
Haftaya pek iyi başlamamış olsakda yinede umudumuz var
yazık çocuğa babamda bir kere beni kurstan alamyı unuttu işi yoğunmuş o geldi aklımabugün tartılmadım biraz zayıflayım öle tartılacam
benim meşhur akşam yürüyüşlerine başladım yine yağmurlu havalarda bizim burda trafik kilit geçen kızın servisine yetişemedimokulda kaldı 1.5 saat fazladan çok trip attı o yüzden trafik olan kısımı yine yürüyerek gitmeyi düşünüyorum (kar zamanları hariç yoksa o yokuşu kısa yoldan yuvarlanıp gitmek istemem )
tamam inşallah bulurum akşama101 i denemedim cnm ama sen bi şans daha ver bence
Öyle görünüyor9.TAKIM ila kpışıyor muyuz yani süperr
Canım çocuklar birbirlerine savaş açtılar giriyorum buraya ama senin mesajını atlamışım afedersinMutlu haftalar guzellerrrr
drdotty Kaptancim sana bizim takımda cevap vermistim ama görmedin heralde
Duello teklifini kabul etmiştik :)
Haftaya pek iyi başlamamış olsakda yinede umudumuz var
Est. TatlimCanım çocuklar birbirlerine savaş açtılar giriyorum buraya ama senin mesajını atlamışım afedersin
Tabiki bu hafta kapışıyoruz
Biz hazırız
Kızlar yukarıdaki mesajdan anlaşılacağı üzere bu hafta 9. Takımla ikili yarıştayız bu hafta. Hepinizden gayret ve başarılı sonuçlar bekliyorum
orkide1453 Nilar
masal3487
Buki_89
Bu hafta sabit yada artı geleni vururum
poncikbirgelincik ve zuzuzuzu1234 ilk yarışma haftanız bol bol eksi bekliyorum sizden
@_Silent Scream_ kuzum bu hafta aç kal, spor yap umudumuzsun
Sahihuban bu hafta eksi bildirim bekliyorum bildirimle izne ayrılırsın bu hafta çoklu yarıştayız
Bildirmeyenler de var ama iyi gibi artı olan yok en azından .. sizde durum nedir .Öyle görünüyor
Siz bu hafta eminim cosarsiniz ama bizde elimizden geleni yapicaz:)
Kontrol tartisi yapiyomusunuz bugun
Sonuclar nasil
Malesef artılar varBildirmeyenler de var ama iyi gibi artı olan yok en azından .. sizde durum nedir .
ya bizmki bide servise bindi ben yetişemeyince geri kreşe götürdüler ama eve gelmeyi hayal ederken kreşe dönüncede basmış yaygarayıyazık çocuğa babamda bir kere beni kurstan alamyı unuttu işi yoğunmuş o geldi aklıma
yürüyüş dışında birşey yapmalısın ben tibete başladım plates hafta da 1 2 gün . arada da evde hreket yaptım mı hızlıca verecem . sende evde bir plan yap kendine kızını da kat içine vakitte geçirmiş olursunuz
listede olmak lazımdı dimi9.TAKIM ila kpışıyor muyuz yani süperr
kıyamam yaa ne düşünmüştür acabaya bizmki bide servise bindi ben yetişemeyince geri kreşe götürdüler ama eve gelmeyi hayal ederken kreşe dönüncede basmış yaygarayı(şimdi gülüyorum ama o an kahrolmuştum )
ahahah seninki de trajikomikmiş
aynen evde de yapmak lazım ama temizlik yapmaktan vakit bulamıyorum
temizlik takıntısı oldu bende geçen hafta sonu kullanmadığım fazlalık herşeyi attım her yeri dip köşe temizledim ama yok hala temizlemem lazım deyip duruyorum
evet ya bu hafta 1 kilo vermiş olcaktım en azın takıma ne yarardı demi iyice de eziklerdik karşı takımılistede olmak lazımdı dimi
eziklicez tabi kikazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimiMefkurem drdotty SchonerDuft
Yarışan yarışmayan tüm takım üyeleri yenilen takımı eziklerkazanan takım diğer takımı eziklenecekmi
kuru kuruya yarış olmaz ama dimiMefkurem drdotty SchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?