- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.941
İyileşti çok şükür. Bende kendime geldimm. Benım psikolojik yeme sıkıntım var canım sıkkın olduğunda deli gibi yiyorum çok fena birsey... Senin çocuklar nasılAfiyet olsun canım menünü beğendim (tam benlikkavurmalı yumurta) Yürüyüşte yapılmış maşallah
Güzel kızın nasıl oldu iyileşmiştir umarım
Ne yaptin temizledinmi yatak odanikıyamam yaa ne düşünmüştür acaba
benimde ev alt üst oldu 2 haftadır doğru düzgün evde yokum bugün yatak odamı temizleyim diyorum eve gidersem tabi
evet ya bu hafta 1 kilo vermiş olcaktım en azın takıma ne yarardı demi iyice de eziklerdik karşı takımı
eziklicez tabi ki
tabi listedekiler bizi yanıltıp +lar ile gelmezler ie
Bizede eğlence çıktıYarışan yarışmayan tüm takım üyeleri yenilen takımı ezikler
Galip takım ezik takıma spor cezası verir
Ne dersin @mefkurem
Ahahah tamam o iş bizde çok saygılı laf sokarız bizSaygı çerçevesinde atismak satasmak yolusmak serbest canikom :)))
Hemen şu an zıplıyorumTabiki kaptanım seve seve paylaşırım.
Ben yaklasık 3 ay önce basladım zıplamaya, ilk basladıgımda basenlerim 101 cm di simdi 91 cm e kadar kücüldü, son 1 aydır cokk az zıpladım ama bugun itibari ile yine basladım :))
İp atlar gibi ipsiz zıplıyorum, ilk basladıgımda 100 er 100 er günde 500 olarak basladım,sonra 1000 e cıkardım, daha sonrasında 1000 tanesini aynı anda yaptım derken günlük 3300 e kadar cıktım,
Bugun de 4000 tane zıpladım
Bu basarımda @Kanguru_ kaptanımın etkisi cok büyük
Yeni atlatıyorlar neredeyse 1 aydır hastaydılar. Bende öyle yiyorum canım tamamen psikolojik sonra midem kocaman oluyor bu seferde tamamen fizyolojik yiyorumİyileşti çok şükür. Bende kendime geldimm. Benım psikolojik yeme sıkıntım var canım sıkkın olduğunda deli gibi yiyorum çok fena birsey... Senin çocuklar nasıl
Şu çay olayı benimde başıma gelmişti canım çocuklar küçükken çok zor oluyor. Maması memesi dişi çişi .... Her yaşı ayrı deneyim ve zor tabi ama yinede keyif almaya bak bu güzel günlerin tekrarı yok. En güzel zamanlarıSaatleri çok hatırlamıyorum.
Sabah
İki bardak çay
İnce dilim havuçlu rulo pasta
Öğlen
Nohut yemeği
Yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Yoğurt
2 lt su
Kızım 1 yaşında ve 1 aydır uyumuyor. Diş çıkarıyor bolca. Onla beraber bende uyumuyorum tabii. Garip saatlerde burda buluyorum kendimi. Unutkanlık da oluyor sabah çayı demledim sanıyorum demliğe çay koymamışım...bi döktüm sırf su.. rezillik.. uykusuzluk çok fena..
Haftada bir olmazHafta da 1 de anlaşalım
Başlıyorum buguno zaman ... bende reformur platese başladım 3 haftadır gidiyorum. Birde tibet yogasina başladım yoga ile belim muhteşem incelmişti o etkiyi tekrar istiyorum.
Kilon hiç yokmuş ya hedef kilon kaç?
Tesekkur ederim ♥Hemen şu an zıplıyorum
3 ayda 10 cm büyük başarı
Günaydın zipzip kardeşGünaydınnnnn
kardes takım olmusuz cok sevindim
400 birşey değil ki 1 gün 1100 1200 kalori ile beslendin mi 15 dk leslie yaptın mı gider zaten.Kiz biraksana peşimi :))
+ 400 malesef
Yok ya temizlemedim etraf topladım mutfak tezgahını buzdolabını toparladım çamaşır suyu kullanırken seni düşündümNe yaptin temizledinmi yatak odani
Bende banyoyu camasir suyuna yatırdım
Eski makineyi sökersin bayagı bi su akittilar hortumdan
Bence kızlar bu hafta verirler yaa gecen hafta vucutları korumadaydı
Bizede eğlence çıktı
Yaa ne güzel bende 79 ile başladım bir al ver olayları oldu 67den aşağı hiç düşmedimHaftada bir olmaz
Hergün yaparsan etkisini daha güzel görürsün canım :)
Su an zayıfım ama 73 kilodan 53.5 kadar geldim 2 yılda,hedefi 50 demistim ama 51.7 de mezun olabiliyor musum mezun olcam sonra yine burdayım :))
inşallah cnm akşamları kötü oluyor ama zorluycam bu haftaCanım izne ayrılmak İçin en az 2 ay takımda kalman gerekiyor senin dönüşüne henüz 2 ay olmadı kural gereği takımdasın.
Hem çok çabuk pes ettin oldu mu böyle
Yeni başladığım dönemde ben sizinle motive olmuştum
Hadi gayret kuzum bi başlasa gerisi gelecek
o saatte anca 750 zıplayabildim bugün hedefim 2000Tesekkur ederim ♥
Zıpla basla bakalım ne kadar zıpladın
Düşersin inşallah canım istediğin kiloya.400 birşey değil ki 1 gün 1100 1200 kalori ile beslendin mi 15 dk leslie yaptın mı gider zaten.
Yok ya temizlemedim etraf topladım mutfak tezgahını buzdolabını toparladım çamaşır suyu kullanırken seni düşündümtubili gibi yapma dedim sakın .
Desene bu sayede kirklandi banyo . Yeni makine bugün mü takılıyor
Yaa ne güzel bende 79 ile başladım bir al ver olayları oldu 67den aşağı hiç düşmedim.
Hergün yapmaya yetişemem sanırım ama zorlayacam ne yapsam kar .
Sana bir tavsiye istediğin kiloya gelmeden mezun olma ben o hatayı yaptım kilo aldım boşluğa düşüp
Güzel ilk günden tebrik ederimo saatte anca 750 zıplayabildim bugün hedefim 2000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?