- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.921
Zipzip- kuzucuğum uygun olduğunda nasıl zıpladığını ve nasıl inceldiğini bizim takımla paylaşır mısın
Bizde uygulayabiliriz belki
4000 atlayışı var zipzipin
Ben cevap vereyim görmüşken :))Nasıl yani 4000 bin derken 1 günde mi ara vermeden mi
Şuan bende gaza geldim ip atladın demi ip varmış gibi mi yaptın . tebrik ederim... Kaç kalori yaktın ortalamaBen cevap vereyim görmüşken :))
2500 ü arka arkaya yaptım ,yarım saat sonra 1000 yaptım, sonra gaza geldim 500 daha yaptım bugun
İp varmıs gibi ipsiz yapıyorum canım ama kalori hesabını hiç bilmiyorum sadece bacaklarım cook güzel inceldi gercekten ben yıllardır diye niye yapmadım dedim :))Şuan bende gaza geldim ip atladın demi ip varmış gibi mi yaptın . tebrik ederim... Kaç kalori yaktın ortalama
Üst baldırların da inceldi mi..İp varmıs gibi ipsiz yapıyorum canım ama kalori hesabını hiç bilmiyorum sadece bacaklarım cook güzel inceldi gercekten ben yıllardır diye niye yapmadım dedim :))
Ben buraya gelmeden burda görüyordum 2000 zıplama hayatta yapamam olmaz diyordum sonra ilk gün 100 ile basladım yavas yavas artırdım az sayıyla basla giderek artır
Genel olarak inceldi canım alt bacaklarım da inceldi cok fark ediyor ip öncesi ip sonrası,Üst baldırların da inceldi mi..
Valla bravo bende sevmediğim hareketleri asla yapmam biride ip atlama ama şuan şevk e geldim üşüdüm de biraz şöyle 2bin kare yapsam ısınırım ve kalori yakarim demi.
Haftada kaç gram gidiyor bu şekilde yaptığında
sağol canım... uyguladığın ya da dikkat ettiğin bi yöntem var mıydı???Güzel bir menu afiyet olsun. Bende doğum kilolarımı hatta daaaha fazlasını emzirken vermiştim. Tek tatlı krizleriyle abassetmek zordu.. Kolaay gelsin:)
Spor yapıyorum genelde belki 2bin olmaz ama bin yapabilirim gibime geliyor . Bende incelmesini istiyorum ama başaramadım hep 57 cm .. kac kilosun.Genel olarak inceldi canım alt bacaklarım da inceldi cok fark ediyor ip öncesi ip sonrası,
İlk günden 2000 cook zor olur canım dene ama ben bile basta 100 lerle basladım zor geliyordu benim kilom cook olmadıgı için haftada 400 500 gram anca verebiliyorum
Ok bekliyorum merak ettim çünküSchonerDuft bu arada bir ara yapmayı bırakmıstım bugun ile dönüse basladım cuma daha net söylerim ne kadar verdiğimi bu hafta hergün yapacagım
Ben suan 53.5 kiloyum canım bende yıllardır basen sıkıntısı cektim hep burdayım diyorduSpor yapıyorum genelde belki 2bin olmaz ama bin yapabilirim gibime geliyor . Bende incelmesini istiyorum ama başaramadım hep 57 cm .. kac kilosun.
Ok bekliyorum merak ettim çünkü
Hafta da 1 de anlaşalımBen suan 53.5 kiloyum canım bende yıllardır basen sıkıntısı cektim hep burdayım diyordu
İncelir canım sürekli yapmaya basladıgında faydasını görürsün 1000 ile basla yapabilirsen artır canım, haftada bile incelme sağlıyor
Canım izne ayrılmak İçin en az 2 ay takımda kalman gerekiyor senin dönüşüne henüz 2 ay olmadı kural gereği takımdasın.drdotty canim ben de uzne mi ayrilsam diyordum motive olamadim ayrica iki haftadir kilo da veremedim bu aksam esimle cardio yapicaz iki hafta ust uste gun bende ne yapsam bilemiyorum
Sevdiğin bir şarkıyı aç canım eğlenerek yıkan, korku aklına gelmesinBanyo yapmam lazım ama korkuyorum eşimde yok sabah benden sonra gelecek dışarda yağmur yağıyor sabah dışarda mı yikanayim ne yapayım
Cesaret edemem elektrik giderse ne olcak hoş jeneratör var ama 1 2 sn karanlıkta kalıyorum. Sabah yapayım dediğini şarkı açar duş alarımSevdiğin bir şarkıyı aç canım eğlenerek yıkan, korku aklına gelmesin
3anaogun ve 3ara ogun. Pirinç pilavı ve makarna pek yemedim. Sebze ağırlıklı tatlıdan uzak durunca güzel gitti. Spor vs de yapmadım. Ocakta 78kiloydum sonra takıma girdim 69la 63le takımdan ayrılmıştım Ekim gibiydi.Çok
sağol canım... uyguladığın ya da dikkat ettiğin bi yöntem var mıydı???
Afiyet olsun canım menünü beğendim (tam benlikMenum
10.00
Kavurmalı yumurta
Ikı dilim. Peynir
Bır dilim ekmek
Ara
Bır mandalina
Bır cennet hurmasi
15.00
Ic pilav 4kasik
Iki kasik corba
Bır bardak ayran
Aksam
Yogurt
Bir saat yürüyüş
2lıtre su
Kiz biraksana peşimi :))Biride sensinboyle devam ye canim bol bol
+ 400 malesefHmm
O zaman iyice herkes birbirini gazlasın hepimize yarasın bu ikili yarış ..
Bugün kaç çıktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?