- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.981
Aynen inşallah bunu da veririm.. ama emzirdiğim için o zaman ki gibi katı yapamam... şimdilik ekmeği kestim çok fazla Abur cubur yememeye dikkat ediyorumSüper. Sen çok kısa sürede vermişsin hemde bunuda verirsin daha rahat :)
ooo çok iyi çok fazla ödem varmış sendeselam kızlar, benim işim vardı ancak gelebildim
dün tam uyamamama rağmen -800 olmuşum çok mutlu oldum
Teşekkür ederimGeçmiş gitmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Sıcak tutmammı 2-3 çorap giyip geziyorumBende geleyim yeriniz varmı
yoo paslanmadı ayda 1 yıkarsın altını en kötüsü aklın kalacaksa ..
limon evde vardı iş yerinde yok bazen tuz ile avuyorum ellerimi ama dün aklıma gelmedi ..
günaydın kardeş takım nbr ?
ayaklarını sıcak tutuyormusun peki ?
Bu arada bir hafta kadar toparlayıp izin zamanımda ödemleri atıp geri döneyim diyorum yoksa salarım falanGeçmiş gitmiş olsun canım
Dikkat et kendine
Ne iş yapıyorsun canım arada yaz ses olalımtek çalışmak çok sıkıcı yayanımda hiç ses yok
yok dukan birası yapmadım dün bugün ama önceden yapmışlığım varooo çok iyi çok fazla ödem varmış sende
dukan birası yapmıştın bir de dimi
bende bugün yaptım bakalım
mali müşavirin yanında çalışıyorumNe iş yapıyorsun canım arada yaz ses olalım
Hesap kitap işleri desene mali müşavir yok mu yanındamali müşavirin yanında çalışıyorum
yok kuzum kendileri kplıcalara gittiler tek kaldımHesap kitap işleri desene mali müşavir yok mu yanında
Ohhh ne güzel keyif yapıyorlaryok kuzum kendileri kplıcalara gittiler tek kaldım
sen çalışıyor musun
yanlız kalmak daha güzel bence ben çok seviyorumyok kuzum kendileri kplıcalara gittiler tek kaldım
sen çalışıyor musun
yapıyorlar bende kahve molası verdimOhhh ne güzel keyif yapıyorlar
Işlerin bitince yaz canım ses oluruz sana
2-3 gün babamın yanında çalışıyorum onun dısında bosum
Güzel ama bir süre sonra insan konusacak birini arıyo yanındayanlız kalmak daha güzel bence ben çok seviyorum
ya öyle ama her ortamda da hrekesle konuşulmuyorGüzel ama bir süre sonra insan konusacak birini arıyo yanında
Afiyet olsun canımyapıyorlar bende kahve molası verdim
iyi de cumadan tekim arada sataşacak biri gerekiyoryanlız kalmak daha güzel bence ben çok seviyorum
O konuda haklısın canım değişik insanlarla konusmak dert anlatmak cok zor gercektenya öyle ama her ortamda da hrekesle konuşulmuyor
aynen öyle canımO konuda haklısın canım değişik insanlarla konusmak dert anlatmak cok zor gercekten
sen bize sataşiyi de cumadan tekim arada sataşacak biri gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?