- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.961
yine bayağı iş yapmışın sende400 birşey değil ki 1 gün 1100 1200 kalori ile beslendin mi 15 dk leslie yaptın mı gider zaten.
Yok ya temizlemedim etraf topladım mutfak tezgahını buzdolabını toparladım çamaşır suyu kullanırken seni düşündümtubili gibi yapma dedim sakın .
Desene bu sayede kirklandi banyo . Yeni makine bugün mü takılıyor
Yaa ne güzel bende 79 ile başladım bir al ver olayları oldu 67den aşağı hiç düşmedim.
Hergün yapmaya yetişemem sanırım ama zorlayacam ne yapsam kar .
Sana bir tavsiye istediğin kiloya gelmeden mezun olma ben o hatayı yaptım kilo aldım boşluğa düşüp
teşekkür ederimGüzel ilk günden tebrik ederim
Ölcülerini al bu arada bugun bir de haftaya ölc farkı gör :))teşekkür ederim
her lavaboya gittiğimde 150 zıplama hedefim var bugün
çok zevkli geldi bana
SchonerDuft sende zıpladınmı dün
uwwww çok heyecanlandımÖlcülerini al bu arada bugun bir de haftaya ölc farkı gör :))
Bende dün aldım bu hafta düzenli yapacagım farkı söylerim :)uwwww çok heyecanlandım
benimde akşam ilk işim ölçü almak o zaman :)Bende dün aldım bu hafta düzenli yapacagım farkı söylerim :)
tv izlerken yaparım olmazsa ..Düşersin inşallah canım istediğin kiloya.
Yaparsın cok zaman almıyor en fazla yarım saatte 2000 yapmıs oluyorum zaten,
Yok zateeen mezun olsamda kilomu koruyacagım burdayım gitmem :))
neler yaptın benim canımda şekerli şeyler çekiyor cuma günü regli olcam istek bayağı arttıyine bayağı iş yapmışın sende
banada bugün kuzen ve kız arkadaşı gelecek mecbur pasta ve tatlı hazırladım ikramlık ama tadarım ben sadece
hemde ne kırklanma yaa eşim söylenip duruyodu ben yattıktan sonra (birazcık ç.suyu kokmuş sanırsam), makine olduğu için foşur foşur yıkayamıyordum banyoyu hiç şimdi yıkayınca bayağı farketti
makinede evet kuzum bugün takılacak bi takılsada kızın kıyafetlerin bi atsam dün elde yıkayım dedim ama legenim yok
yok zıplamadım yogamı yaptım dün sadece .teşekkür ederim
her lavaboya gittiğimde 150 zıplama hedefim var bugün
çok zevkli geldi bana
SchonerDuft sende zıpladınmı dün
magnolia ve zabra kek yaptımtv izlerken yaparım olmazsa ..
gitmemek her zaman iyi
neler yaptın benim canımda şekerli şeyler çekiyor cuma günü regli olcam istek bayağı arttı
makinenin altına su döksen birşey olmaz benim de balkonda çamaşır makinem su döküyorum altına birşey olmuyor .
kokusu rahatsız edici benimde dün ellerim koktu
boşver bugün makineni kullarınırsın temiz temiz yıkanır
yok zıplamadım yogamı yaptım dün sadece .
arka arkaya yapmak daha iyi değil mi kuzum hepsini akşam saatlerinde yapmak
Şu an iyiyim abla minik minik ağrılarım var o kadar çok çekmiyorum artık
Geçmiş gitmiş olsun canımŞu an iyiyim abla minik minik ağrılarım var o kadar çok çekmiyorum artık
Bende geleyim yeriniz varmımagnolia ve zabra kek yaptım
paslanmazmı canım ya ben yinede cesaret edemem
elinde yara yoksa limon sür eline alıyor biraz kokusunu
günaydın kardeş takım nbr ?Gunaydin kanki takim
ayaklarını sıcak tutuyormusun peki ?Şu an iyiyim abla minik minik ağrılarım var o kadar çok çekmiyorum artık
Iyidir canim senden nbr :)Bende geleyim yeriniz varmı
yoo paslanmadı ayda 1 yıkarsın altını en kötüsü aklın kalacaksa ..
limon evde vardı iş yerinde yok bazen tuz ile avuyorum ellerimi ama dün aklıma gelmedi ..
günaydın kardeş takım nbr ?
ayaklarını sıcak tutuyormusun peki ?
olmamı çık gel hadi bekliyorumBende geleyim yeriniz varmı
yoo paslanmadı ayda 1 yıkarsın altını en kötüsü aklın kalacaksa ..
limon evde vardı iş yerinde yok bazen tuz ile avuyorum ellerimi ama dün aklıma gelmedi ..
günaydın kardeş takım nbr ?
ayaklarını sıcak tutuyormusun peki ?
Hemen bakıyorum canımKmsl Hnd
Canım ben daha önce zig zag kalori diyeti ile zayıflamıştım. Bu diyette kalori miktarları bazı günler az bazı günler gayet yüksek. Bu şekilde istediğin herşeyden yiyerek zayıflayabilirsin
Bende haftaya zigzag kalori diyetine başlayacağım
ermişsin canım inşallah bende veririm... hamile kalmadan önce hamileliği düşündüğüm için bende diyet yapmıştım 75 kilodan 60 a düştüm 3,5 ayda ama yürüyüş spor Leslie bunları yapıyordum çok dikkat ediyordum yememe3anaogun ve 3ara ogun. Pirinç pilavı ve makarna pek yemedim. Sebze ağırlıklı tatlıdan uzak durunca güzel gitti. Spor vs de yapmadım. Ocakta 78kiloydum sonra takıma girdim 69la 63le takımdan ayrılmıştım Ekim gibiydi.
İyi kuzum işler güçler kilo vermelerIyidir canim senden nbr :)
ne güzel olurduolmamı çık gel hadi bekliyorum
Süper. Sen çok kısa sürede vermişsin hemde bunuda verirsin daha rahat :)Bayağı v
ermişsin canım inşallah bende veririm... hamile kalmadan önce hamileliği düşündüğüm için bende diyet yapmıştım 75 kilodan 60 a düştüm 3,5 ayda ama yürüyüş spor Leslie bunları yapıyordum çok dikkat ediyordum yememe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?