- 8 Eylül 2016
- 103.346
- 438.238
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.021
Bu arada geçmiş olsun inşallah kötü birsey yoktur gözündegidiyorum kuzum dün gittim haftada 3 gitmeyi düşünüyorum bugün gitmicem gözüm çok kötü iş çıkışı doktora gidicem inşallah gözümde kötü bişey yokturspor listesini aradım ama bulamadım
Çok güzel canım afiyet olsunEmziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Rezene çayı
Ara öğün
2 mandalina
Öğle(dışarıdaydım)
1 simit
Akşam
1 tabak etki nohut yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
Marul salatası
Gece acıkırsam 1 tabak yoğurt yerim
İyi dimi kızlar abartmamışım
Merhaba kusura bakmayın küçük bir operasyon geçirdim o yüzden giremedim malum operasyondan dolayı haftasonu pek sağlıklı beslenemedim ama pazartesi tekrar sağlıklı beslenmeye başladım ama bugünde regli oldum umarım cuma günü fazla çıkmam tartıdaSevgiclk kuzum nerelerdesin bu hafta listeye giriş haftan takım kurallarına düzenli uymalısın günlük en az 5 mesaj kuralımız var, umarım bi sorun yoktur
Aynen canım inşallah istikrarlı olur kilolarımı veririmÇok güzel canım afiyet olsun
Ekmek ve abur cubur listenden çıktıysa fazla kilolarda hayatından çıkar gider kuzum.
Geçmiş olsun canım önce sağlık tabiMerhaba kusura bakmayın küçük bir operasyon geçirdim o yüzden giremedim malum operasyondan dolayı haftasonu pek sağlıklı beslenemedim ama pazartesi tekrar sağlıklı beslenmeye başladım ama bugünde regli oldum umarım cuma günü fazla çıkmam tartıda
Verirsin kuzum yaşında genç senin yaza kadar gider hepsiAynen canım inşallah istikrarlı olur kilolarımı veririm
Geçmiş olsun zuzummmmİyi akşamlar kızlar kusura bakmayın iki gündür giremedim grip olmuşum yârin düzenli menülerimi yazarım size anca anca daha iyi hissediyorum
63 üm benkızlar çok saolun Allahın ne önemli bişeymiş şu makine bosch ve samsung arasında kaldım samsung aldım bugün gelecek salıda kurulum olacak inşallah
yaa hakettim ben bu kiloyu68 kiloyum sen bende iyisindir
Sormuyosun ki keptin nasil doncen sen buralara alismadin mi yemeye diyeöncelikle hayırlı olsun bebeişin canım
sabah gayet güzel beslenmişin
yakındakaptinn de gelecek iki emziren taze anne zayıflar gidersiniz
bende emzirirken buraya başlamıştım ama bizim kız 1.5 yaşındaydı o zmaan o yüzden şimdi seni yanlış yönlendirmeyim yeme konusunda
amadrdotty de emzirirken verdi kilolarını o yardımcı olacaktır
63 üm ben
sen biraz daha ye bana yetiş yada ben biraz yemeyim sana yetişiyimSormuyosun ki keptin nasil doncen sen buralara alismadin mi yemeye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?