- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.601
günlük olarak menüğ ve menü yorumlarını bekliyoruz . canım emzirdiğin için daha hızlı gider kilon hedefine 2 ayda ulaşırsın
yesinler onun kaslarını
ya ne yicem ki burda seçenek var bana uymuyor ..
marul ile ye ama öğlen ye akşam yeme ağır olur akşam kuzum
iyi de nefsin çekiyor nasıl yeme diyim ki azcık ye işteye bişey olmaz desen ölürsün dimi
yemek gelmeyeceğini önceden bilsen evden götürürsün bişiler ama bilemiyosun sanırım neyse sporla yakarsın sen
domates çorba salata yoğurt planım eşime de makarna yaparım yemeğin yanınahergün burdayım yazacagım cnm saol :)
bu akşam yemekte neler yemegı planlıyorsunuz fıkır olsun banada :)
ohhh missiyi de nefsin çekiyor nasıl yeme diyim ki azcık ye işte
evde yemek pişiyor mu diye sor önceeşim gecede olunca her gün yemek olmuyor evde bugün yapcam ama evde ve gündüze geçiyor
domates çorba salata yoğurt planım eşime de makarna yaparım yemeğin yanına
bence delistede bi sürü kişi var ve uğramıyor kimse ilginç
senin planın peki ?ohhh miss
Kullanıyorum canım 3 aydan fazla oldu hatta bakalım işe yarar da kaliteli embriyolar oluşur inşallahyaz boyu dışarda içtik soğuklarda da evde içelim dedik biraz evde daha güzel oluyor her şekilde istediğin gibi yayıl işte .
bunu yapan kadın mı erkek mi diye merak ettim.
temiz yemek olsunda ne olursa olsun fark etmiyor ben açısından valla .
vitaminleri 3 ay önceden başlamak gerekiyor diyordu dr ?
inşallah canım yüzümüze baksınKullanıyorum canım 3 aydan fazla oldu hatta bakalım işe yarar da kaliteli embriyolar oluşur inşallah
Canım bende emziriryorum bebeğim 3.5 aylık inşallah kısa sürede verirmişim kilolarınıtamam canım,
cuma günü bildirim yaparım.
28 yaşındayım, 7.5 aylık bebeğim var. 67 kgyum şuan. hedef 57
Kahvaltın emziren anne kahvaltısına göre çok az olmus zeytini ve peyniri arttirabilirsin akşam güzel olmus,Emziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 zeytin
1 çatal beyAz peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 küçük tuZlu kurabiye
Akşam
1 tabak tavuklu bezelye
Marul salatası
Sen beni yanlis anladin ye bisey olmaz demen lazimdi benimde gömmem lazimdiiyi de nefsin çekiyor nasıl yeme diyim ki azcık ye işte
evde yemek pişiyor mu diye sor önceeşim gecede olunca her gün yemek olmuyor evde bugün yapcam ama evde ve gündüze geçiyor
domates çorba salata yoğurt planım eşime de makarna yaparım yemeğin yanına
Aynen cnm biraz az oldu ama cadı kızım durmadı mecbur yarıda kestim kahvaltıyıKahvaltın emziren anne kahvaltısına göre çok az olmus zeytini ve peyniri arttirabilirsin akşam güzel olmus,
Aynen cnm biraz az oldu ama cadı kızım durmadı mecbur yarıda kestim kahvaltıyıKahvaltın emziren anne kahvaltısına göre çok az olmus zeytini ve peyniri arttirabilirsin akşam güzel olmus,
Kızmayın yarından itibaren katilsam yatılı misadırım vardı evde o yüzden biraz az katılıyorum bugün gittiler
Hımmmm afiyet olsun canım akşamımı çok beğendim Cuma’ya inşallah güzel eksilerle gekirsinKızlar menüm
Sabah 10.30
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim pancar
2 dilim tb ekmeği
Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık badem
Aksam 17.30 bir tabak lor peynirli salata ( içinde 2 çeviz ve bir tatli kaşığı keten tohumu vardı) bir kase salata
2 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?