Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
Bir çatal beyaz peynir
1 dilim pide ekmeği

Öğle
3 çatal spagetti
1 kase yoğurt

Akşam
8 sıkımlıketsiz çiğköfte
Yeşillik
2 et köfte

Şimdi de kahvemi içiyorum

Emzirme döneminde çok az değil mi yedikleriniz

Ayrıldın bile zuzum izinlisin.
Bebişe iyi bak
Gelişmelerden haberdar et bizi
Tekrar tebrik ederim
Cok tesekkur ederim canım benim çok sağol az kilo alabilmek icin diyetisyene gittim bende insallah az kilo ile kapatırım :)) dokuz ay sonra gorusurz herkese bol bol eksiler

Cok tesekkur ederim canım benim çok sağol az kilo alabilmek icin diyetisyene gittim bende insallah az kilo ile kapatırım :)) dokuz ay sonra gorusurz herkese bol bol eksiler
Diyetisyene gitmekle çok doğru yapmışsın canım sahip olduğum kiloların hepsi hamileliklerimden kalma. Tabi birde eşimden şunu öğrenmiştim “yiyelim, içelim, güzelleşelim”
Yedik, içtik, şişmanladık

Çok sevindim o yolu yeni bitirmiş biri olarak umarım sağlık sıhhatle alırsın evladını kucağına

Benim kafadan eşin
Huriye kapatmış hesabını yeni üyelik alanlar hep sıkıntılı çıkıyor nedense

Günaydınlar ben güne biraz erken başladım bugün oğlumun sıkıntısı var biraz
7.30 da iki bardak su içtim
kahvaltı olarak yulaf ezmesi yedim bir kase
Ara öğünde iki haşlanmış yumurta
Ogle yemeği bir parça haşlanmış tavuk ve karnabahar salatası bir dilim ekmek
Akşam zeytinyagli bamya bir dilim ekmek
Sabah esnemesi yaptım öğlen yemeğinden önce ekliptik bisiklette 15 dk ve yer hareketleri yapacagim

Selam dostlar nasılsınız nasıl gidiyor zayıflama işleri cumaları huy edinmişim bi tur uğrayıp bakıyorum ben koruma yapıyodum kendimce 55.00 çıktım bu sabah koruyayım derken 1 kilo kadar almışım son hfta abartmıştım tatlıları sarmaları gene dikkat edicem. Benim bakıcı sorun oldu kızım kayınvalidemi çağırdık 2. Döneme 18 aylık olacak bakıcı bulamazsam diyede kreş araştırıyorum küçük mü diyedr soru işretleri kafamda

Emziren anne menüsü

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 çatal patates kızartması

ARA öğün
Küçük bir tane ekler

Akşam
Fırında tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Lahana salatası

Hosgeldin cnm cocuk zor demi kreş icin küçük gibi geldi bana ama tabi baska care bulamazsan da mecbur vericeksin babaanne anneanne ile idare etsen yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…