- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.821
Emziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
Bir çatal beyaz peynir
1 dilim pide ekmeği
Öğle
3 çatal spagetti
1 kase yoğurt
Akşam
8 sıkımlıketsiz çiğköfte
Yeşillik
2 et köfte
Şimdi de kahvemi içiyorum
anım dün biraz abartmıştım o yüzden bugün dengelemeye çalıştımEmzirme döneminde çok az değil mi yedikleriniz
Ben bu yöntemi aradım nette ama Türkçe olmadığı için yapamadım
Ayy benim için mi yaptınız çok teşekkür ederim
Canlar kusura bakmayın doktor su bu derken giremedim kilo bildirimi yapamadım 73.200 sanırım izne ayrılacağım demi
Cok tesekkur ederim canım benim çok sağol az kilo alabilmek icin diyetisyene gittim bende insallah az kilo ile kapatırım :)) dokuz ay sonra gorusurzAyrıldın bile zuzum izinlisin.
Bebişe iyi bak
Gelişmelerden haberdar et bizi
Tekrar tebrik ederim
Diyetisyene gitmekle çok doğru yapmışsın canım sahip olduğum kiloların hepsi hamileliklerimden kalma. Tabi birde eşimden şunu öğrenmiştim “yiyelim, içelim, güzelleşelim”
Cok tesekkur ederim canım benim çok sağol az kilo alabilmek icin diyetisyene gittim bende insallah az kilo ile kapatırım :)) dokuz ay sonra gorusurzherkese bol bol eksiler
Çok sevindim o yolu yeni bitirmiş biri olarak umarım sağlık sıhhatle alırsın evladını kucağına
Cok tesekkur ederim canım benim çok sağol az kilo alabilmek icin diyetisyene gittim bende insallah az kilo ile kapatırım :)) dokuz ay sonra gorusurzherkese bol bol eksiler
Benim kafadan eşinDiyetisyene gitmekle çok doğru yapmışsın canım sahip olduğum kiloların hepsi hamileliklerimden kalma. Tabi birde eşimden şunu öğrenmiştim “yiyelim, içelim, güzelleşelim”
Yedik, içtik, şişmanladık
Kilosu çok fazlaydı motive olmakta zorlanmıştır en azından takıma problem çıkarmadan gittiBenim kafadan eşin
Huriye kapatmış hesabını yeni üyelik alanlar hep sıkıntılı çıkıyor nedense
Hosgeldin cnm cocuk zor demi kreş icin küçük gibi geldi bana ama tabi baska care bulamazsan da mecbur vericeksin babaanne anneanne ile idare etsen yaza kadarSelam dostlar nasılsınız nasıl gidiyor zayıflama işleri cumaları huy edinmişim bi tur uğrayıp bakıyorum ben koruma yapıyodum kendimce 55.00 çıktım bu sabah koruyayım derken 1 kilo kadar almışım son hfta abartmıştım tatlıları sarmaları gene dikkat edicem. Benim bakıcı sorun oldu kızım kayınvalidemi çağırdık 2. Döneme 18 aylık olacak bakıcı bulamazsam diyede kreş araştırıyorum küçük mü diyedr soru işretleri kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?