Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yatılı bakıcı buralarda zor kuzum ajans bile yok uyduruk facede bi grup var oradan ilan veriliyor bütükşehir olsa bulunur burda eve gelmeye korkuyolar yabancıda suriyeli var:)) bakıcılık yapacak kaliteli birileri yok butik kreş araştırdım 3 öğrencilik sınıflar oda yok içanadolunun böğründe ne arasın asortik şeyler yatılı bende istemezdim sanırım evde birini daha benirahatsız eder eve kuma gelmiş gibi

Kızlar 3gundur kuzum ateşler içerisinde çok üzgünüm nedenn böyle anlamıyorum daha yeni iyileşmişti... Hayattaki En önemli şey sağlık Rabbım yavrularımızı korusun
Çok geçmiş olsun kuzum salgın var okulda herkesin çocuğu ateş boğaz ağrısı.. Rabbim şifa versin
Bakıcı maduru olarak kreşte daha kalitelizaman geçireceğine inanıyorum 18 19 aylık olacakşubatta vereceğim iyiolur. İnşallah uyum sağlayamazsak zor gelirse ücretsiz izin alıcam zor olacak ev kredisi ödüyoruz 3 yılı var bitmesine arabamı satıp onu yeriz artık son çare

Kaptanım 103 kiloyum

Kizlar naberrr ben diyet yapmaya korkuyorm galiba o yuzdn donemiuorm takima.
Tek yarafla emzirdigim icin zaten sutum yetmyo bide az yersem iyice gider diye cekiniyorum
Canım çok bi kilon da kalmamış zaten bence 6 aylık olana kadar bekle kilonu koru bence şimdilik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…