- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.241
Canm bir iki detay farkklı oldu ama gerisini aynen yaptmbugunde ayni sekil kahvaltida bir iki detay disinda gene detoksun ayni olarak ilerliyorum insalh sonraki 2gün komple aynı yaparm
Tamam canm insallahcuma günü bana hatırlat seni de listeye alalım canım deneme süren dolmuşte geçmiş
79 da iyi bir soralım bakalım hangsi onu daha çok mutlu edecek 79 diyetin ortası olacak onun için.Bence hedef 79 olsun
Boyun kaçtı canım 55 çok az geliyor kulağıma 70 iyidir
Canım 40 yaşındayım bana sorarsan yaşımı gösteriyorum ama gönül almak sağolsunlar 30 yoksun diyorlar çok iyi hissediyorum bu durumlarda kendimi bu sene 41 kere maşallah yaşıma giricem
Ben yazın 2,5 ay otelde yaşadım evi alamadığımız için. Açık büfeden hiç etkilenmedim, hiçbişeyi fazla kaçırmadım çocuklarla çok koşturdum oynadım kilomu koruyabildim ama sonrasında ev hazırlanırlen annemde kalmaya başlayınca kilolar gelmeye başladı kayınvalidenin vefat ettiği hafta 6 kilo aldıminanılmaz ama gerçek sonrada hep arttı kilom 82 de takımdan tekrar destek almaya başladım. Bu sabah 77,7 ydim pazartesi 79dum. Oysa 63 ile mezun olmuştum ideal kilom 66-70 arası olmalı.
Spor ve beslenme dengesi şart öyle verdim kiloyu rahatım diye bişey yok. Ömür boyu dikkat edicez
Bende çok zıplamak istiyorum ama korkuyorum. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti bence bişey olmaz. Ne dersinSchonerDuft zıplamaya başlayım mı? 500 tekrar ile
ok canım bende bugun resim çekileyim salonda öncesi sonrası yapayımEvet canım albüme koycam öncesi sonrası yapacagım :))) koydugum zaman söylerim canım
hazır kefirin kalorisi yüksek oluyordu meyveli olanların .Malesef canm hazır aldım kefiri
bende pazar günü yapayım diyorumyeni kızlar gruba ses getirdi maşallahtugbaFB detoksa hazır mısın?
hangi kanalda çıkıyor canımEvet canm ya çok şey katıyor ben hep bu tarz izliyorum birde "bana guvenebilirsiniz ben doktorum" programi var ondan da deneklerin uzerind bu saglik,kilo vs. ile ilgili seyler uygulayip haftalik sonuclar test ediliyor bir cok dogru bilinen yanlislari gozler onune seriyorlar super bilgilendirici canm bayiliyorum boyle programlara
Supersin cnm cok guzel bir menuinsallah bu hafta iyi bir eksi geliyorDünkü Menüm
Kahvaltı: 1dilim tambuğday,1dilim peynir,5zeytin,çay sonrası sütlü kahve
oğlen: yarım kase yoğurt içine 6 kaşık nohut
Ara: 1dilim elma ,1 bardak kefir
Akşam: 200grm tavuk,pulbiberli limonlu soğan söğüş ve 2bardak kefir
Çokk karışık bir gün geçirmiştim suyu mu takip edemedim kızlar ve öğlen 13.30 ile 17:00 arası dışarda idim hallatmem gereken birsurü şey vardı o 3.5 saatin içinde sürekli ordan oraya koşuşturdum sporum bu oldu zaten geldikden sonra baska yogunluklar yasadm ekstra spor yapabilcek vakit yoktu ama bugümşimdi size kondisyon bisikletimin üzerinden yazıyorum
regli olunca düzelir muhtemelen kayısı çayı iç istersen iyi gelir belkikızlae tuvalete çıkıyorum ama istediğim gibi değil karnım 4 aylık hamile gibi bgn regl öncesi olunca kabızlıkla beraber iyice şişti ne yapmalıyım o kadar da su içiyorum ekmek de ekledim ama
Tamamdir ilk.hedef 79 olsun canim boyum 163 onun icin asil hedefim 5579 da iyi bir soralım bakalım hangsi onu daha çok mutlu edecek 79 diyetin ortası olacak onun için.
seni olumsuz etkilemez ise yapalım . hatta şöyle yapsak nasıl olur
günlük ;
500 jamping jack
500 ip atlama
3 er set halinde 1 er dkdan plank
100 mekik standart
100 mekik tble tab
100 mekik dizler kırık şekilde
50 makas sol bacak
50 makas sağ bacak
100 squat
çok mu oldu ya
ok canım bende bugun resim çekileyim salonda öncesi sonrası yapayım
hazır kefirin kalorisi yüksek oluyordu meyveli olanların .
bende pazar günü yapayım diyorumpazartesiye hazırlık olsun diye
hangi kanalda çıkıyor canım
Bende cok severm byle programlar canm.hangi kanalda cikiyorEvet canm ya çok şey katıyor ben hep bu tarz izliyorum birde "bana guvenebilirsiniz ben doktorum" programi var ondan da deneklerin uzerind bu saglik,kilo vs. ile ilgili seyler uygulayip haftalik sonuclar test ediliyor bir cok dogru bilinen yanlislari gozler onune seriyorlar super bilgilendirici canm bayiliyorum boyle programlara
Hazirim canim 1 saat once suya koydum nohutu aksam yapaabilirim dimiyeni kızlar gruba ses getirdi maşallahtugbaFB detoksa hazır mısın?
1000 zip ziptugbaFB naptın kuzum spor yaptın mı
Hazir kefirim sadesini iciyorum bende bgrsak florasi icin79 da iyi bir soralım bakalım hangsi onu daha çok mutlu edecek 79 diyetin ortası olacak onun için.
seni olumsuz etkilemez ise yapalım . hatta şöyle yapsak nasıl olur
günlük ;
500 jamping jack
500 ip atlama
3 er set halinde 1 er dkdan plank
100 mekik standart
100 mekik tble tab
100 mekik dizler kırık şekilde
50 makas sol bacak
50 makas sağ bacak
100 squat
çok mu oldu ya
ok canım bende bugun resim çekileyim salonda öncesi sonrası yapayım
hazır kefirin kalorisi yüksek oluyordu meyveli olanların .
bende pazar günü yapayım diyorumpazartesiye hazırlık olsun diye
hangi kanalda çıkıyor canım
Unutmazsam eger bana uyar ama unutkanim birazkızlar şöyle bir nabız yoklamak istiyorum cuma günleri tartı resimleri çekip gruba atıp kilo bildirimlerinizi öyle yapsanız zor olur mu sizin için
vayyy çok iyi değerlendirmişsin bugünü :)1000 zip zip
Leslie nin fast olanini yaptim acayip ter attim
Simdi regl oldum bu arada sisligim iner insallah
Aksama senide agir spor bekliyormus
bende wc sıkıntısı için uzun dönem sabah aç karnına 1 ç.bardağı içmiştim ama meyveli olanlardan çok ii gelmişti banaHazir kefirim sadesini iciyorum bende bgrsak florasi icin
+2 yiz o zaman . unutursan canın sağolsun birşey olmazUnutmazsam eger bana uyar ama unutkanim biraz
ayy bgn ben de olsam keşke kk da buldum tarifi ben dur yazayımHazirim canim 1 saat once suya koydum nohutu aksam yapaabilirim dimi
Birde senin yaptigin tarifi tam olarak gonderirmisin
Regl oldum ama kiloma yansimamis (artmadim yani)
ben de akşamdan hazırlıycamHazirim canim 1 saat once suya koydum nohutu aksam yapaabilirim dimi
Birde senin yaptigin tarifi tam olarak gonderirmisin
Regl oldum ama kiloma yansimamis (artmadim yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?