- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.201
Gİ düşük sebzeleri banada örneklermisin canım nette baktım bazıları pişince uygun hale geliyor bazıları ise iyice yükseliyor.Evet maalesef yapa yapa kilo aldık ailecek vermeye çalışıyoruz, eşim verdi ben hala kiloluyum,pancarlı humusu ben yedim, ama bu biraz daha diyet olacak, hakikaten çok nefis oluyo yapınca tarif yazarım, ben tiroid ameliyatı olduğum için insülün direncim oluştu ve o yüzden g i yüksek olan havuç bezelye gibi sebzeleri tüketmiyorum
Canim Ben evleneli iki sene oldu ama biz gorev icin yurtdisina gittigimiz icin ev fln yapamadik. Yeni donduk yurtdisindan, evimizi hazirliyoruz. Sen calisiyormusun?Canm sen is geregi s sehir mi degstrdin yoksa evlilik hazrligi mi yapiyorsun
@selcanmehmetcan seninde insülin direncin vardı sanki yanlışsam düzelt canım .Evet maalesef yapa yapa kilo aldık ailecek vermeye çalışıyoruz, eşim verdi ben hala kiloluyum,pancarlı humusu ben yedim, ama bu biraz daha diyet olacak, hakikaten çok nefis oluyo yapınca tarif yazarım, ben tiroid ameliyatı olduğum için insülün direncim oluştu ve o yüzden g i yüksek olan havuç bezelye gibi sebzeleri tüketmiyorum
Canm ben yabancı kanallarda saglik belgeselleri vs. Tarzı programlar izlemeyi çok seviyorum gecenn yone kaloriyle ilgili gercekler programi vardi yabancı şefler ayni menuyu bir orjinal haliyle bide kalorisini aen aza indirerek aynini hazirlama halini yaptilar goruntu ayni tadinmdaki insanlarda tatda nereyse fark yok dediler ama kalori iki kat farklıydıÇay bazen 30'a kadar çıkabiliyor:) açıkçası bir kaç yakınımdan destek alıyorum menülerimi ,porsiyonlarımı kontrol ediyorum, ben de eski bir aşcıyım, bir süre yurtdışında çalıştım, maalesef benim menüler kalorili oluyordu, şimdi lezzetli şeyleri nasıl daha az kalorili ve sağlıklı yapabilirim ona dikkat ediyorum, yapabildiğim kadarıyla tabi...Akşama pancarlı humus denicem mesela :) bakalım nası olacak
Merakettim minik adaylar ne oluyor acabaMİNİK ADAYLARIMIZ
602.ETAP
buzmavileylak (67,00/66,60//%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef : ?
ELF_LR35 (103,00///%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (81,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
Kmsl Hnd (71,80 /// %)B.tarihi :10 Aralık B.Kilosu: Hedef kilo :
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
Kart Minnaklar
tgb1907 (68.1/67.5/0.6/0.88%)
SchonerDuft (70,30/70,00/0,30/%)
Canim benm asil hedefim 55 ama cok uzak geldigi icin diyettem yiliyorum bazen onun icin ilk gedefim ,89MİNİK ADAYLARIMIZ
602.ETAP
buzmavileylak (67,00/66,60//%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef : ?
ELF_LR35 (103,00///%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (81,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
Kmsl Hnd (71,80 /// %)B.tarihi :10 Aralık B.Kilosu: Hedef kilo :
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (69,10/// %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Gizembetulyusa (101,50///%) B.Tarihi : B.Kilosu :101,50 Hedef K:89,00
Kart Minnaklar
tgb1907 (67,50///%)
SchonerDuft (70,00///%)
hayırlısı olsun zaten kış aylarında ev taşımak zor .3 çocuğum var canım maşallah 5 taneye bedeller
En güzel spor kartopuyla yapılır bayıldım şimdi bende topluyorum çocukları bahçeye çıkıp kar sporumuzu yapalım
Ev işi koca kişisinin keyfine kaldı
Annemde yavaş yavaş iyi olacak canım
Acaba ilaç mı kullansan
Tatil yağdı Ankara’ya
Canım menüyü çok beğendim afiyet olsun
Ben greyfurt salatasını yeşillerle yaptın diye düşünmüştüm. Bu haliyle bende denemek istiyorum
bende 85 liyim :) zayıf olunca böyle avantajlarımız oluyor işte bir minyon tipliysen ben röfleli ve kilolu olduğum halde bana 22 24 diyorlar nasıl mutlu oluyorum anlatamam .89 luyum 30 a girdim de kimse inanmıyor görünüş olarak da 18 altı diyorlar :))
Tartilmadan iyi duruyorsun valla ben olsam meraktan catlarım
Pazartesi tartılırsın yeni yılda güzel kilolar verirsin inşallah
Bende yeni yılın ilk cuması mezun olurum inşallah sonrasında yine burdayım :)))
Herzmnki gbi harika menu canm25/12/2018 menüm
sabah:1 yumurta,5 zeytin, bir ince dilim yağsız peynir
öğlen:1 kepçe domates çorbası bir ayran
ara:5 tane çiğ badem
akşam: 80 gram kuzu eti ızgarası yanında iki kaşık fasulye salatası (haşlanmış kuru fasulye, kuru soğan, kekik, maydanoz,nane ,domates ,dere otu,elma sirkesi ve bir miktar zeytinyağı ve kaya tuzu ile yaptım)
ara: Greyfurt salatası (1 tane greyfurtu zarını soyaraktan doğradım içine, 3 tane çiğ badem ezdim, bir tatlı kaşığı keten tohumu attım, afiyetle yedim)
3,5 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay içtim, 20 bardak açık çay içtim.spor yapmadım daha doğrusu yapamadım, çünkü uyayakalmışım, dün kar olunca eve ulaşmam zor oldu, kızımı uyuturken uyumuşum bende 11 gibi..
Zayıflıktan önce de kimse inanmıyordu simdi kimlik bile soruyorlarbende 85 liyim :) zayıf olunca böyle avantajlarımız oluyor işte bir minyon tipliysen ben röfleli ve kilolu olduğum halde bana 22 24 diyorlar nasıl mutlu oluyorum anlatamam .
önceden bende hergün tartılırdım ama öyle yapmıyorum artık listeye girene kadar pazartesileri tartılıcam sonra cumaya çekecem.
2 haftada veririm diyorsun yani 1 kiloyu
Humusu demeyince tarif isterim canmÇay bazen 30'a kadar çıkabiliyor:) açıkçası bir kaç yakınımdan destek alıyorum menülerimi ,porsiyonlarımı kontrol ediyorum, ben de eski bir aşcıyım, bir süre yurtdışında çalıştım, maalesef benim menüler kalorili oluyordu, şimdi lezzetli şeyleri nasıl daha az kalorili ve sağlıklı yapabilirim ona dikkat ediyorum, yapabildiğim kadarıyla tabi...Akşama pancarlı humus denicem mesela :) bakalım nası olacak
Allah bagislasin canim cir daha kar je zaman yagar bellinolmaz her anini yasamak lazim biz de 2 saate yakin oynamisiz yorgunluktan yigildm eve gelnce3 çocuğum var canım maşallah 5 taneye bedeller
En güzel spor kartopuyla yapılır bayıldım şimdi bende topluyorum çocukları bahçeye çıkıp kar sporumuzu yapalım
Ev işi koca kişisinin keyfine kaldı
Annemde yavaş yavaş iyi olacak canım
Acaba ilaç mı kullansan
Tatil yağdı Ankara’ya
Canım menüyü çok beğendim afiyet olsun
Ben greyfurt salatasını yeşillerle yaptın diye düşünmüştüm. Bu haliyle bende denemek istiyorum
şöyle düşündüm senin adına revize ederiz kilonu 89 a gelince en azından 1. hedefine ulaşınca motiven artar ama yok direk 55 yazalım dersen 55 yazayım seni hangisi mutlu edecekse o olsun kuzumCanim benm asil hedefim 55 ama cok uzak geldigi icin diyettem yiliyorum bazen onun icin ilk gedefim ,8989 kiloya inincr mezun olmim birde
Tatlim 89 a gelince mezun olmak zorunda degilsem eger hedefimi degstrebilirsen iyi yaomissin eline saglik byle kalskalskalsin canmşöyle düşündüm senin adına revize ederiz kilonu 89 a gelince en azından 1. hedefine ulaşınca motiven artar ama yok direk 55 yazalım dersen 55 yazayım seni hangisi mutlu edecekse o olsun kuzum
verirsin ya her hafta veriyorsun zaten az da olsa, istikrarlı gidiyorsun.Zayıflıktan önce de kimse inanmıyordu simdi kimlik bile soruyorlarminyon tipliyim boyum felan da kısa mutlu oluyorum tabide sanki kücükmüsüm gibi geliyor hep
Inşallah veririm veremezsem bir hafta daha beklerim :))
tabi tabi revize edecez zaten bırakmayız merak etme hemen hedefinin bile 1 2 kilo altına düşmeni isteriz ki kilo alırsan hedefi kilonda ol diye 51 hedefinden bahsediyorum bu arada :)Tatlim 89 a gelince mezun olmak zorunda degilsem eger hedefimi degstrebilirsen iyi yaomissin eline saglik byle kalskalskalsin canm
Aaa ne guzel gurbet bitmis canihhosgeldin ulkene oh ne guzel kendi ulken yeni evin yeni esyan yeni hayatin cok heycanli olmalisin ben diplomasini mutfaga asanlardanim canim kizimi kucağıma aldiktan snra brdaha kimselere emanet edemedim tam kizim.buyudu kpss ye greym derken oglusuma hanile oldugumu ogrendim smdi onu da buyutmek istyrm biraz kontrolcuyum sanirim.bir de montessori egitimiyle buyutmek istyrm anneme kayinvalideme montessori desem.biz sizi onunla mi buyuttuk dyrlar cocuklarimin suan si zekasini 6 yil snra bbulamam ama 5 6 yil snrasnra calisabilirim dye dusunup diplomayi mutfaga asastimCanim Ben evleneli iki sene oldu ama biz gorev icin yurtdisina gittigimiz icin ev fln yapamadik. Yeni donduk yurtdisindan, evimizi hazirliyoruz. Sen calisiyormusun?
Canim 27 kasimda basladim gecen cuma kilom 99.2 idiblonde ambition canım sen extrem sebebten dolayı mı izne ayrıldın ? başlama ve cuma kilonu verirsen liste durumuna bakalım
Gizembetulyusa 2.takıma ne zaman başladın ortalama bir tarih verebilirmisin. ve cuma kilonu anımsıyor musun ?
Tamam canim ozmn iyi yapmissin byle iyi hedef uzak olunca skliyorumtabi tabi revize edecez zaten bırakmayız merak etme hemen hedefinin bile 1 2 kilo altına düşmeni isteriz ki kilo alırsan hedefi kilonda ol diye 51 hedefinden bahsediyorum bu arada :)
Inşallah bakalım mezun olayım da kacamak yapayım azıcıkverirsin ya her hafta veriyorsun zaten az da olsa, istikrarlı gidiyorsun.
yaşı göstermemek büyük avantaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?