- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.281
Tamam cnm ins deneyeyim onlari yellowgirl iciyirmus ona yaptigin yoruma istinaden bende girdim araya iciyrm dye cnmHmm kuru erik yiyen oluyordu işe yaradığını söylemişlerdi . Kefir işe yarar aslında içen kimdi karıştı kusura bakma sen isen . Sabah aç karnına limonlu su içebilirsin. Kimyonlu su içersen işe yarayabilir .
Hmm anladim cnm simdilik yok bzde ilerde bakarm insallahBBC de canım
Kaç kilosun canım ve kaç kilo olmak istiyorsun ?Selam arkadaşlar
Noolur beni de gaza getirin zayıflatın
En son 99 idim yarın sabah aç tartılıp yazarım kesin halini. İlk hedefim 85. Başarabilirsem de 75 en son.Kaç kilosun canım ve kaç kilo olmak istiyorsun ?
Hosgeldin ayni kilolarimiz insallah veririz bu takim cok guzelEn son 99 idim yarın sabah aç tartılıp yazarım kesin halini. İlk hedefim 85. Başarabilirsem de 75 en son.
Canm birazdan kaptanimiz yada kaptan yardimcimiz seni bilgilendirirler ayrica 1.sayfada kurallarimiz var tatlım öncelikle 1.sayfayı okuEn son 99 idim yarın sabah aç tartılıp yazarım kesin halini. İlk hedefim 85. Başarabilirsem de 75 en son.
Evet canım kuralları okudum. Kabul ediyorumCanm birazdan kaptanimiz yada kaptan yardimcimiz seni bilgilendirirler ayrica 1.sayfada kurallarimiz var tatlım öncelikle 1.sayfayı oku
Kahvaltı : 1haslanms yumurta,biraz peynir,5zeytin,2dilim tam buğday
Ara: sűtlű kahve, 4yer fıßtığı
Oğlen: 2 bardak sade kefir,2parça brokoli
Akşam : bir kase yoğurdun içine 7kaşık nohut
Suyu 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
Spor: 1saat kondisyon bisikleti
İnşallah verelim yaaHosgeldin
Hosgeldin ayni kilolarimiz insallah veririz bu takim cok guzel
Browni su boregi ve eger miktar fazlaysa cogkofte olmamis canm menun cok kalorili sporla ve yarin daha hafif yiyerek telafi et istersenEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Dereotu
Öğle
Etsiz yağsız çiğköfte
Yeşillik
Ara öğün
1 dilim ev yapımı brovni
Akşam
Brokoli haşlama
Ameliyat olanlar kilo.veryr evet ama iskenceyle veriyorlar ameliyat olunca da diyet yapiyrsun nefsini almiyrmaraki mideyi kucultuyrlar deseker ki ameliyat oldun ne yersen ye zyflayacaksin kosa kosa olurum ama onca tehlikeye gormeden de diyet ve sporla zayflayabiliriz hic ameliyat falan deme sen aklina getrme biz saglikli beslenerek te zayiflayabilirizbİnşallah verelim yaa
Ciddi ciddi vermezsem ameliyat falan düşünmeye başlıyorum
Browni ve börek dışında çok güzel ca sen bilirsin ama bence bu tarz şeyleri canın çektiğin de birer dilim yerine sadece bir iki çatal tatsan daha iyi olur benceEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Dereotu
Öğle
Etsiz yağsız çiğköfte
Yeşillik
Ara öğün
1 dilim ev yapımı brovni
Akşam
Brokoli haşlama
Aslında bence daha iyi olur her hafta öyle olsa keşkekızlar şöyle bir nabız yoklamak istiyorum cuma günleri tartı resimleri çekip gruba atıp kilo bildirimlerinizi öyle yapsanız zor olur mu sizin için
Kuzumcok guzel cnm dayan az kaldi
Ameliyat olanlar kilo.veryr evet ama iskenceyle veriyorlar ameliyat olunca da diyet yapiyrsun nefsini almiyrmaraki mideyi kucultuyrlar deseker ki ameliyat oldun ne yersen ye zyflayacaksin kosa kosa olurum ama onca tehlikeye gormeden de diyet ve sporla zayflayabiliriz hic ameliyat falan deme sen aklina getrme biz saglikli beslenerek te zayiflayabilirizb
Yaa canım aslında ancak bu kadar engel olabiliyorum alışacak 1 senedir canım ne istiyorsa yediğim için alışması zor oluyor valla ama kendime inanıyorum zayıflayacağımmmmmBrowni ve börek dışında çok güzel ca sen bilirsin ama bence bu tarz şeyleri canın çektiğin de birer dilim yerine sadece bir iki çatal tatsan daha iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?