Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam cnm ins deneyeyim onlari yellowgirl iciyirmus ona yaptigin yoruma istinaden bende girdim araya iciyrm dye cnm

Kahvaltı : 1haslanms yumurta,biraz peynir,5zeytin,2dilim tam buğday

Ara: sűtlű kahve, 4yer fıßtığı

Oğlen: 2 bardak sade kefir,2parça brokoli

Akşam : bir kase yoğurdun içine 7kaşık nohut

Suyu 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
Spor: 1saat kondisyon bisikleti

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim su böreği
Dereotu

Öğle
Etsiz yağsız çiğköfte
Yeşillik

Ara öğün
1 dilim ev yapımı brovni

Akşam
Brokoli haşlama

cok guzel cnm dayan az kaldi

Browni su boregi ve eger miktar fazlaysa cogkofte olmamis canm menun cok kalorili sporla ve yarin daha hafif yiyerek telafi et istersen

İnşallah verelim yaa
Ciddi ciddi vermezsem ameliyat falan düşünmeye başlıyorum
Ameliyat olanlar kilo.veryr evet ama iskenceyle veriyorlar ameliyat olunca da diyet yapiyrsun nefsini almiyrmaraki mideyi kucultuyrlar deseker ki ameliyat oldun ne yersen ye zyflayacaksin kosa kosa olurum ama onca tehlikeye gormeden de diyet ve sporla zayflayabiliriz hic ameliyat falan deme sen aklina getrme biz saglikli beslenerek te zayiflayabilirizb

Browni ve börek dışında çok güzel ca sen bilirsin ama bence bu tarz şeyleri canın çektiğin de birer dilim yerine sadece bir iki çatal tatsan daha iyi olur bence

cok guzel cnm dayan az kaldi
Kuzum malum olaylar ile iki gündür bu strese rahmen yemediysem daha yemem heralde normalde bu tarz stresler beni çikolatalı gıdalara sevk ederdi iyi atlattm canm ama enerjim düştü yani yoksa bisikletten kalkınca trambolinde zıplaycaktm filan başka planlarım vardı ama gene malum konuşmalara girince enerj gitti birdrn resmen bıktm

Menum
Sabh 09.00 kiymali yumurta 7 zeytin tere 1 dilim.peynir
Ara 12.00 1bardak kefir
Oglen 14.00 5 kasik nohut yemegi 1kepce corba salata yogurt 1 catal spagetti makarma (kizimin tabagndan asirdim)
Aksam 18.45 firinda karatay mucveri yogurt salata
Spor 2saate yakinnkartopu savasi 19 dakika zumba zumbayi yarim saat yaoacaktim oglum musade etmedi
Su cok icemedim bugun 1 litre ictim 1 litre daha icmeye calisacam ins

Tebrik ederim arkadaşım

Browni ve börek dışında çok güzel ca sen bilirsin ama bence bu tarz şeyleri canın çektiğin de birer dilim yerine sadece bir iki çatal tatsan daha iyi olur bence
Yaa canım aslında ancak bu kadar engel olabiliyorum alışacak 1 senedir canım ne istiyorsa yediğim için alışması zor oluyor valla ama kendime inanıyorum zayıflayacağımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…