- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.221
cuma günü bana hatırlat seni de listeye alalım canım deneme süren dolmuşte geçmişCanim 27 kasimda basladim gecen cuma kilom 99.2 idi
yıllanmış şarap gibiInşallah bakalım mezun olayım da kacamak yapayım azıcık
Kesinlikle büyük avantaj 40 yada 50 yasıma geldiğimde daha iyi anlıcam
Bu hafta da iki öğün beslendim,sabah geç kahvaltı yaptığım için (annemden dolayı) aksam da altı buçuk gibi yiyorum ( annem yalnız yemesin diye) beklediğimden daha iyi geçti aslında annem gelince dikkat edemem diyordumsporu aksatmamak gerek ama hepimiz bir yerde bırakıyoruz .
bu hafta kaç öğün beslendin.
valla dün 6 gibi yağmur başladı 4 derece düştü birazını burda bırakmışsın yani
alışveriş yapmak çok keyifli olmuştur baştan bir ev oluşturmak muhteşem bir duygu olmalı
yok kuzum iyi değilim her tarafım çok ağrıyor wc sorunu yine başladısen naptın ev işi daha belli olmamış. annen nasıl oldu
Takılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,yıllanmış şarap gibi
kaçamak yaptın mı direk 2 kilo alacaksın kıyacak mısın emeklerne
6,30 GEÇ BİR SAAT DEĞİL VÜCUT ŞAŞMIŞTIR HEM .Bu hafta da iki öğün beslendim,sabah geç kahvaltı yaptığım için (annemden dolayı) aksam da altı buçuk gibi yiyorum ( annem yalnız yemesin diye) beklediğimden daha iyi geçti aslında annem gelince dikkat edemem diyordum
afiyet olsun canım . kefir ev yapımı mı ?Dünkü Menüm
Kahvaltı: 1dilim tambuğday,1dilim peynir,5zeytin,çay sonrası sütlü kahve
oğlen: yarım kase yoğurt içine 6 kaşık nohut
Ara: 1dilim elma ,1 bardak kefir
Akşam: 200grm tavuk,pulbiberli limonlu soğan söğüş ve 2bardak kefir
Çokk karışık bir gün geçirmiştim suyu mu takip edemedim kızlar ve öğlen 13.30 ile 17:00 arası dışarda idim hallatmem gereken birsurü şey vardı o 3.5 saatin içinde sürekli ordan oraya koşuşturdum sporum bu oldu zaten geldikden sonra baska yogunluklar yasadm ekstra spor yapabilcek vakit yoktu ama bugümşimdi size kondisyon bisikletimin üzerinden yazıyorum
albüme mi ekleyeceksin mutlaka hatırlatTakılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,
Yarın eski fotografımı koyacam 13 kilonun ve zıplamanın beni nasıl zayıflattıgına bakarsın canım
Bence hedef 79 olsunşöyle düşündüm senin adına revize ederiz kilonu 89 a gelince en azından 1. hedefine ulaşınca motiven artar ama yok direk 55 yazalım dersen 55 yazayım seni hangisi mutlu edecekse o olsun kuzum
Boyun kaçtı canım 55 çok az geliyor kulağıma 70 iyidirtabi tabi revize edecez zaten bırakmayız merak etme hemen hedefinin bile 1 2 kilo altına düşmeni isteriz ki kilo alırsan hedefi kilonda ol diye 51 hedefinden bahsediyorum bu arada :)
Canım 40 yaşındayım bana sorarsan yaşımı gösteriyorum ama gönül almak sağolsunlar 30 yoksun diyorlar çok iyi hissediyorum bu durumlarda kendimi bu sene 41 kere maşallah yaşıma giricemyıllanmış şarap gibi
kaçamak yaptın mı direk 2 kilo alacaksın kıyacak mısın emeklerne
Ben yazın 2,5 ay otelde yaşadım evi alamadığımız için. Açık büfeden hiç etkilenmedim, hiçbişeyi fazla kaçırmadım çocuklarla çok koşturdum oynadım kilomu koruyabildim ama sonrasında ev hazırlanırlen annemde kalmaya başlayınca kilolar gelmeye başladı kayınvalidenin vefat ettiği hafta 6 kilo aldımTakılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,
Yarın eski fotografımı koyacam 13 kilonun ve zıplamanın beni nasıl zayıflattıgına bakarsın canım
Canm trambolinmi ? ipmi? Yoksa hiç bir şey kullanmadan mı ? Nasl zıplıyorsun?Takılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,
Evet canım albüme koycam öncesi sonrası yapacagım :))) koydugum zaman söylerim canımalbüme mi ekleyeceksin mutlaka hatırlat
Hiçbirsey kullanmadan zıplıyorum, bu ara cok zıplamasamda cook güzel incelme olduCanm trambolinmi ? ipmi? Yoksa hiç bir şey kullanmadan mı ? Nasl zıplıyorsun?
Malesef canm hazır aldım kefiri6,30 GEÇ BİR SAAT DEĞİL VÜCUT ŞAŞMIŞTIR HEM .
afiyet olsun canım . kefir ev yapımı mı ?
albüme mi ekleyeceksin mutlaka hatırlat
Harika canm maşallahHiçbirsey kullanmadan zıplıyorum, bu ara cok zıplamasamda cook güzel incelme oldu
Kilo ne yazik ki cok cabuk alınıyor, beslenme düzeni ve spor cok önemli gercekten ,Ben yazın 2,5 ay otelde yaşadım evi alamadığımız için. Açık büfeden hiç etkilenmedim, hiçbişeyi fazla kaçırmadım çocuklarla çok koşturdum oynadım kilomu koruyabildim ama sonrasında ev hazırlanırlen annemde kalmaya başlayınca kilolar gelmeye başladı kayınvalidenin vefat ettiği hafta 6 kilo aldıminanılmaz ama gerçek sonrada hep arttı kilom 82 de takımdan tekrar destek almaya başladım. Bu sabah 77,7 ydim pazartesi 79dum. Oysa 63 ile mezun olmuştum ideal kilom 66-70 arası olmalı.
Spor ve beslenme dengesi şart öyle verdim kiloyu rahatım diye bişey yok. Ömür boyu dikkat edicez
Bende çok zıplamak istiyorum ama korkuyorum. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti bence bişey olmaz. Ne dersinSchonerDuft zıplamaya başlayım mı? 500 tekrar ile
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahHarika canm maşallah
Çoooookkkkkk Amiiiiinnnn canımTeşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
Canm ben yabancı kanallarda saglik belgeselleri vs. Tarzı programlar izlemeyi çok seviyorum gecenn yone kaloriyle ilgili gercekler programi vardi yabancı şefler ayni menuyu bir orjinal haliyle bide kalorisini aen aza indirerek aynini hazirlama halini yaptilar goruntu ayni tadinmdaki insanlarda tatda nereyse fark yok dediler ama kalori iki kat farklıydıyani ne yaptığımız değil , ne ile nasıl yaptığımız önemli sen konunun üstadısın tabi ondan şanslısın diyeti bile çok lezzetli yaparsın
Dünkü Menüm
Kahvaltı: 1dilim tambuğday,1dilim peynir,5zeytin,çay sonrası sütlü kahve
oğlen: yarım kase yoğurt içine 6 kaşık nohut
Ara: 1dilim elma ,1 bardak kefir
Akşam: 200grm tavuk,pulbiberli limonlu soğan söğüş ve 2bardak kefir
Çokk karışık bir gün geçirmiştim suyu mu takip edemedim kızlar ve öğlen 13.30 ile 17:00 arası dışarda idim hallatmem gereken birsurü şey vardı o 3.5 saatin içinde sürekli ordan oraya koşuşturdum sporum bu oldu zaten geldikden sonra baska yogunluklar yasadm ekstra spor yapabilcek vakit yoktu ama bugümşimdi size kondisyon bisikletimin üzerinden yazıyorum
Evet canm ya çok şey katıyor ben hep bu tarz izliyorum birde "bana guvenebilirsiniz ben doktorum" programi var ondan da deneklerin uzerind bu saglik,kilo vs. ile ilgili seyler uygulayip haftalik sonuclar test ediliyor bir cok dogru bilinen yanlislari gozler onune seriyorlar super bilgilendirici canm bayiliyorum boyle programlaracanımcım senin güzel düşüncen o, sen ne güzel şeyler izliyosun öyle , gerçekten insana çok şey katıyor dimi :)
Canm bir iki detay farkklı oldu ama gerisini aynen yaptminanamıyorum aynısını yapmışssın .. ne azimlisin canım tebrik ediyorum seni..senin elinden hiç bişey kurtulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?