Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta da iki öğün beslendim,sabah geç kahvaltı yaptığım için (annemden dolayı) aksam da altı buçuk gibi yiyorum ( annem yalnız yemesin diye) beklediğimden daha iyi geçti aslında annem gelince dikkat edemem diyordum

Dünkü Menüm

Kahvaltı: 1dilim tambuğday,1dilim peynir,5zeytin,çay sonrası sütlü kahve

oğlen: yarım kase yoğurt içine 6 kaşık nohut

Ara: 1dilim elma ,1 bardak kefir

Akşam: 200grm tavuk,pulbiberli limonlu soğan söğüş ve 2bardak kefir

Çokk karışık bir gün geçirmiştim suyu mu takip edemedim kızlar ve öğlen 13.30 ile 17:00 arası dışarda idim hallatmem gereken birsurü şey vardı o 3.5 saatin içinde sürekli ordan oraya koşuşturdum sporum bu oldu zaten geldikden sonra baska yogunluklar yasadm ekstra spor yapabilcek vakit yoktu ama bugüm şimdi size kondisyon bisikletimin üzerinden yazıyorum

yıllanmış şarap gibi
kaçamak yaptın mı direk 2 kilo alacaksın kıyacak mısın emeklerne
Takılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,
Yarın eski fotografımı koyacam 13 kilonun ve zıplamanın beni nasıl zayıflattıgına bakarsın canım

6,30 GEÇ BİR SAAT DEĞİL VÜCUT ŞAŞMIŞTIR HEM .

afiyet olsun canım . kefir ev yapımı mı ?
Takılıyorum canım kacamak yapmam yersemde dengelerim eski halime donmeye hiç niyetim yok ,
Yarın eski fotografımı koyacam 13 kilonun ve zıplamanın beni nasıl zayıflattıgına bakarsın canım
albüme mi ekleyeceksin mutlaka hatırlat

şöyle düşündüm senin adına revize ederiz kilonu 89 a gelince en azından 1. hedefine ulaşınca motiven artar ama yok direk 55 yazalım dersen 55 yazayım seni hangisi mutlu edecekse o olsun kuzum
Bence hedef 79 olsun
tabi tabi revize edecez zaten bırakmayız merak etme hemen hedefinin bile 1 2 kilo altına düşmeni isteriz ki kilo alırsan hedefi kilonda ol diye 51 hedefinden bahsediyorum bu arada :)
Boyun kaçtı canım 55 çok az geliyor kulağıma 70 iyidir
yıllanmış şarap gibi
kaçamak yaptın mı direk 2 kilo alacaksın kıyacak mısın emeklerne
Canım 40 yaşındayım bana sorarsan yaşımı gösteriyorum ama gönül almak sağolsunlar 30 yoksun diyorlar çok iyi hissediyorum bu durumlarda kendimi bu sene 41 kere maşallah yaşıma giricem
Ben yazın 2,5 ay otelde yaşadım evi alamadığımız için. Açık büfeden hiç etkilenmedim, hiçbişeyi fazla kaçırmadım çocuklarla çok koşturdum oynadım kilomu koruyabildim ama sonrasında ev hazırlanırlen annemde kalmaya başlayınca kilolar gelmeye başladı kayınvalidenin vefat ettiği hafta 6 kilo aldım inanılmaz ama gerçek sonrada hep arttı kilom 82 de takımdan tekrar destek almaya başladım. Bu sabah 77,7 ydim pazartesi 79dum. Oysa 63 ile mezun olmuştum ideal kilom 66-70 arası olmalı.
Spor ve beslenme dengesi şart öyle verdim kiloyu rahatım diye bişey yok. Ömür boyu dikkat edicez
Bende çok zıplamak istiyorum ama korkuyorum. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti bence bişey olmaz. Ne dersin SchonerDuft zıplamaya başlayım mı? 500 tekrar ile

Canm trambolinmi ? ipmi? Yoksa hiç bir şey kullanmadan mı ? Nasl zıplıyorsun?

Kilo ne yazik ki cok cabuk alınıyor, beslenme düzeni ve spor cok önemli gercekten ,
Mezun olduktan sonrada burda olurum zaten beslenmeme dikkat ederim eski halime dönmek istemiyorum
Kaptanım bence sen az daha bekle zıplamak için zorlama

canımcım senin güzel düşüncen o, sen ne güzel şeyler izliyosun öyle , gerçekten insana çok şey katıyor dimi :)

inanamıyorum aynısını yapmışssın .. ne azimlisin canım tebrik ediyorum seni..senin elinden hiç bişey kurtulamaz.

canımcım senin güzel düşüncen o, sen ne güzel şeyler izliyosun öyle , gerçekten insana çok şey katıyor dimi :)
Evet canm ya çok şey katıyor ben hep bu tarz izliyorum birde "bana guvenebilirsiniz ben doktorum" programi var ondan da deneklerin uzerind bu saglik,kilo vs. ile ilgili seyler uygulayip haftalik sonuclar test ediliyor bir cok dogru bilinen yanlislari gozler onune seriyorlar super bilgilendirici canm bayiliyorum boyle programlara

inanamıyorum aynısını yapmışssın .. ne azimlisin canım tebrik ediyorum seni..senin elinden hiç bişey kurtulamaz.
Canm bir iki detay farkklı oldu ama gerisini aynen yaptm bugunde ayni sekil kahvaltida bir iki detay disinda gene detoksun ayni olarak ilerliyorum insalh sonraki 2gün komple aynı yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…