Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar benim organic ve sağlıklı takıntımı bilmeyen kalmamıştır herhalde, uzun süredir göbek ve basenlerim için inceltici bişey yapmak istiyodum , aslında bir deneme girişimim oldu pul biberli yakan bişey ama kullanamadım bir sürü yağım da çöp oldu, onu bi yakınıma verdim benden bayağı kiloluydu çok memnun kaldım dedi ama acı olunca ben süremedim, tarif marankidendi..her neyse şimdi kafur, viks ve İngiliz karbonatlı bi inceltici yapcam, yine bir arkadaş tavsiyesi üzerine o çok memnun kalmış, bakalım nası bi faydası olacak, birde ipek kese aldım göbek ve basen bölgem için bakalım paylaşırım gelişmeleri..yapmak isteyen varsa diye yazdım:)

hmmm böyle olduğunda mink kare bitter at ağzına hem kilo vermeye destek olur hemde krizin geçer .
spor ile destekleseydin kaçamakları

boyunun uzun olması kiloyu saklıyordur .
diyet için uyguladığın bir yöntem var mı ? spor ile aran nasıl ?
evet canım duyan inanmıyor 98 kg olduğuma
çok kere diyetisyene gitmiştim neyi nasıl yapacağımı öğrendim sanırım
insülin direnci olduğu için şekerden yoksun
3 ana öğün 2 ara öğün planlıyorum.
spor ile hiç aram yok idi ama artık olacak mecbur
her gün eliptik yapmayı düşünüyorum dün başladım hatta :KK49:

günaydın kızlar, dün pek aktif olamadım işyeri biraz fazla yogundu.

dünkü menüm.

sabah: 1 haslanms yumurta, 5 zeytın, 1 dilim tam bugday ekmegi , bol limonlu maydonoz dereotu.1 kibrit peynir.

geç kalvalt ettiğim için öğle yemegim yok sadece 1 adet kuru patlıcan dolması yedim.

ara öğün: 1 tam yeşil elma, üzerine tarçın serptim.

akşam 6 yk bulgur pılavı. 3 kofte kadar tavuk sote. brokoli

aksam ara öğün süt. 2,5 lıtre su

bugun diyete devam :)
akşamki bulguru 4 yk denk getirirsen kalori tam oturur . patlıcanın içinde mutlaka prirnç vardır pirincin kalorisi bulgura göre daha yüksek.

Arkadaşlar benim organic ve sağlıklı takıntımı bilmeyen kalmamıştır herhalde, uzun süredir göbek ve basenlerim için inceltici bişey yapmak istiyodum , aslında bir deneme girişimim oldu pul biberli yakan bişey ama kullanamadım bir sürü yağım da çöp oldu, onu bi yakınıma verdim benden bayağı kiloluydu çok memnun kaldım dedi ama acı olunca ben süremedim, tarif marankidendi..her neyse şimdi kafur, viks ve İngiliz karbonatlı bi inceltici yapcam, yine bir arkadaş tavsiyesi üzerine o çok memnun kalmış, bakalım nası bi faydası olacak, birde ipek kese aldım göbek ve basen bölgem için bakalım paylaşırım gelişmeleri..yapmak isteyen varsa diye yazdım:)
çatlaklara çözüm var mı ? özellikle göğüs ve popo bölgesi için .
vicks ve ingiliz karbonatım var kafur ne onu bilmiyorum yağ yakıyor değil mi inceltirken

evet canım duyan inanmıyor 98 kg olduğuma
çok kere diyetisyene gitmiştim neyi nasıl yapacağımı öğrendim sanırım
insülin direnci olduğu için şekerden yoksun
3 ana öğün 2 ara öğün planlıyorum.
spor ile hiç aram yok idi ama artık olacak mecbur
her gün eliptik yapmayı düşünüyorum dün başladım hatta :KK49:
bölgesel de çalış mutlaka kilo verirken biçimli vermiş olursun

çatlaklara çözüm var mı ? özellikle göğüs ve popo bölgesi için .
vicks ve ingiliz karbonatım var kafur ne onu bilmiyorum yağ yakıyor değil mi inceltirken

evet ben de de kafur yok, özellikle portakal kabuğu görünümü ve çatlatlara iyi geliyor diyolar, bir deneyelim bence kafur ucuz bişeymiş zaten aktardan alırız

tabi canım çocuktan ziyade kendi sağlığın için sen sağlıklı olacaksın ki bebek sağlıklı olsun, kilolu gebelikler hep riskli Allah korusun
ilk gebeliğimde de 93 kg idim.
10 kg aldım 103 ile doğurdum
40 ım çıktığında 93 e inmiştim sonradan aldım 7 kg
gebelikte de dediğin gibi tansiyon şeker sürekli doktorlardaydım
allaha şükür bir sıkıntı olmadı

ilk gebeliğimde de 93 kg idim.
10 kg aldım 103 ile doğurdum
40 ım çıktığında 93 e inmiştim sonradan aldım 7 kg
gebelikte de dediğin gibi tansiyon şeker sürekli doktorlardaydım
allaha şükür bir sıkıntı olmadı

ne güzel hiç bilmiyordum , hep gebelikte kilo problem derler demek ki canım herkes için geçerli değil

10 dk hiç zorlamadı canım:spor:
ara ara yapıyordum zaten vücut alışık
spor yaptığım zaman iştahımı daha iyi kontrol ediyorum
spor yapmayınca amaan ye gitsin diyo içimdeki şeytan:KK53:
Canm bazı bünyeler resmen sporsuz asla veremiyor bende onlardan biriyim eliptik harika canm yurus vs. Sıkıcı gelebiliyor insana ama eliptik çok eğlenceli sıkılmadan kilo vermene destek oluyor booollll su iç canm ;) bende kondiayon bisikleti yapiyorum ;) burda bir arkadas daha eliptige basladi yeni aldi oda canm hep beraber yaparız

evet ben de de kafur yok, özellikle portakal kabuğu görünümü ve çatlatlara iyi geliyor diyolar, bir deneyelim bence kafur ucuz bişeymiş zaten aktardan alırız
toz hali ile alacağız dimi. ölçülerini biliyor musun ? nsıl uygulayacağız bugün ya da yarın alayım çatlaklarım gözüme dün çok batmıştı . deneyelim tabi hiç zaman kaybetmeyelim .
silindir gibiyim :KK22:
orantılı her yerimde kilo var.
verince de her yerden gidiyor
biraz hafifleyip hareket kabiliyetim artarsa dediğin gibi bölgesel hareketlere de başlarım.
heryerden gitmesi çok iyi benim göbekten çok az gidiyor yüzüm hemen çöküyor malesef

Back
X