- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.961
Cok guzel cnm kabak detoksu mu yapiyorsun?selamlar ,
28/12/2018
sabah rutin içeceklerm
sabah : 1 yumurta 1 domates peynir yarım demet maydnz
öglen : bir kase yagsız kabak +yogurt +dere otu4
ara ögün : bir greyfurt +mandalina
akşam : 2 kase yagsız sade kabak +yogurt+dere otu
gün boyu maydnzlu elma srkeli su
toplamda 3.5 lt su
Dışarda yürümek deşarj eder seni temiz hava da mis gibi. 75e doğru yapmanı öneririm yanlış birşey olmazsın.Aman diyim sen yoluna geri don cnm pis bu mide bulandiriyor oghh pis
Bende 3 gbiyuruyuse cikacam insallah babami bakacak cocuklara cndan onsaate kalacak hava da buuzzzz gbi ama evde olmuyor terleyemiyorum disarida kingbi icime sinmiyor insallah 80 in altoma inince bende infinity yada 500k yapayim dyrm suan yapinca belim tutuluyor
Insallah uzarım ya boyum kısa benim .Dr a ne icin canm plates boyu da guzel uzatiyor beni 3 cm.uzatmisti
AAYYY o kötüymüş ya rakının kalorisi çok yükzek şalgam da ödem yapıyor benim doğum gönümde de rakı balık yapmıştk canm mezelerin hafif olanlarından tercib ettim balık ile salatada zaten diyete uygun oluyodu ama rakıdan korkmuştum şalgamda ödem yapiyor zaten neyse ki diğer günler dengeledim de o haftayı sabit kilo ile kapattım ondan bir kaç kilo atmadan tekrar istemem korkuyorumAhahaa benim korkum cuma ve cumaertesi akşamlarıher hafta sonu rakı meze oluyor
kabak detoksuen sevdiğim farkı merak ediyorumselamlar ,
28/12/2018
sabah rutin içeceklerm
toplamda 3.5 lt su
Canm çok zor bir menü tebrikler bunu yapabilmişsin ben bunlarla duramam gibiselamlar ,
28/12/2018
sabah rutin içeceklerm
toplamda 3.5 lt su
Detoks gibi olmuş. Yarım demet Maydonozu limonlayip mi yiyorsunuzselamlar ,
28/12/2018
sabah rutin içeceklerm
toplamda 3.5 lt su
Aynen canim cocuklarin curcunasindan uzaklasip kendimi dinliyorum brazayyy cnm insallah Rabbim saglikli oozursuz kusursuz bebisnnasip etsin sana ve isteyen herkese insallahDışarda yürümek deşarj eder seni temiz hava da mis gibi. 75e doğru yapmanı öneririm yanlış birşey olmazsın.
Insallah uzarım ya boyum kısa benim .
Aşılama yaptıracam canım bebek tedavisi i
Ben sana kabak detoksunu tavsiye ederm canim yaparsin 3 gun dayanirsin hatta saki carsamba cersembr yapabilirsen yap bakCanm çok zor bir menü tebrikler bunu yapabilmişsin ben bunlarla duramam gibi
2 duble içiyorum meze de en çok çiğ köfte muz süzme yoğurt yiyorum. Rakı wc ye çıkmamı sağlıyor onla denge kurulmuş oluyor yaniAAYYY o kötüymüş ya rakının kalorisi çok yükzek şalgam da ödem yapıyor benim doğum gönümde de rakı balık yapmıştk canm mezelerin hafif olanlarından tercib ettim balık ile salatada zaten diyete uygun oluyodu ama rakıdan korkmuştum şalgamda ödem yapiyor zaten neyse ki diğer günler dengeledim de o haftayı sabit kilo ile kapattım ondan bir kaç kilo atmadan tekrar istemem korkuyorumsizin her hafta olması çok kötü her hafta olsa ben kilo veremem
Canm yapma böyle şakalr insan ların canı çekiyor burda kaçamak dan uzak kalmaya çalışyorz lutfen yasak gıdalarn değil resmi muhabbeti bile olmasın motive olmak ve diyet muhabbeti yapmak içun burdayızYok kiz saka yaptim yenedin sosyal medyada gordum resmi paylastm
Canm yapma böyle şakalr insan ların canı çekiyor burda kaçamak dan uzak kalmaya çalışyorz lutfen yasak gıdalarn değil resmi muhabbeti bile olmasın motive olmak ve diyet muhabbeti yapmak içun burdayız
Canm tuvalette cikariyor ama kalorisi cok yuksek bende iki duble ictm ikiduble 700kalori yapiyor cigkofte ve diger mezeler ile en az 1000 kalori bir oğün de almis oluyorsun ama normalde tum gun toplami 1000 kalori aliniyor coğu diyette hatta ben direk hep 1000 kaloride kelmaya calisirim kalamadimmi veremiyorum evet dengeliyip sabit ciktm o haftada zaten sorun o2 duble içiyorum meze de en çok çiğ köfte muz süzme yoğurt yiyorum. Rakı wc ye çıkmamı sağlıyor onla denge kurulmuş oluyor yani
Rakı balığı da hiç sevmiyorum . Sende iyi dengelemişsin baksana sabit kaldım diyorsun. Şalgam rakı da hoşuma gitmiyor su iyidir
Yanlış anlama canm asla kırmak istemem seni biliyorsun ama gercek bu zaten hepimiz istahliyiz ki burdayiz ve kendimize isgence etmeyelim motive edelim sen vesile oldum ama bu düsüncem herkes icin gecerli yani yasak gıdaların uzun uzun konusulmasını çok yanlış buluyorum
selamlar ,
28/12/2018
sabah rutin içeceklerm
toplamda 3.5 lt su
Yok kuzum yanlid anlamadm haklisin hic aklima gekmedi o sekildeYanlış anlama canm asla kırmak istemem seni biliyorsun ama gercek bu zaten hepimiz istahliyiz ki burdayiz ve kendimize isgence etmeyelim motive edelim sen vesile oldum ama bu düsüncem herkes icin gecerli yani yasak gıdaların uzun uzun konusulmasını çok yanlış buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?