Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım metabolizma için yeşil çay tuketebilirsin tabi dokunmuyorsa.

Evet canım akşama kadar iyiymiş ama akşam olmamış işte ben bu yüzden diyetteysen gezmeye gitmeyi sevmiyorum ama bugün kendime engel oldum abartmadım

Bana da akşam biraz faZla gibi geldi canım börek ve pilav yemezdim kabak tatlısı yediysem de meyveleri ertesi gün ara da yerdim.

Canım ben iki kız annesıyın kızımın biri 1 bucuk yaşında diğerı 4 aylık. Bu yuzden yemek yapmaya zamanım olmuyor bazen coğu zaman ögunleri gecişdirmeye calısıyorum.
Kolay gelsin canım ikiside çok küçükmüş. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim öpüyorum güzel kızlarını
Afiyet olsun patates
Şimdi sana “ne koyduysak sildi, süpürdü” demişlerdir bi daha ya misafirliğe gitme yada utan az ye kuzum
Cezanı kendin kes artık 500 ip atlamamı versek 1 saat tempolu yürüyüş mü versek bilemedim
Afiyet olsun canım süper
Kaçamaksız atlatmışsın bugünü (öğle yemeğinin 14:00 den önce olduğunu düşünerek)
Canım bende yeşilçayı hiç sevmiyorum ama Yasemin kokulu olanı var poşet çay o güzel onu içebilirsin
Yasemin kokulusu, portakallısı ve tarçınlı karanfillisini içiyorum bende. Yoksa Yeşilçay içilir bişey değil yani

9:00
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
12:00
1 kase ton balıklı karabuğdaylı salata
1 dilim t.b. Ekmeği
16:00
200ml süt/nescafe/1t.k. Hindistan cevizi rendesi
1 hurma 1 ceviz
19:00
Etli bamya 1 kase
2 kaşık yoğurt
1 kase salata 1 kaşık haşlanmış karabuğday ilave ederek yağsız

Su: 2 ltden fazla
250 jumping jack
15dk Leslie
Bebelerle dombalak aşma ve “erik dalı gevrektir” oynama 1 saat
Sevgiler
Not: uyku saatim geç olduğu için akşam yemeği sonrası acıkıyorum o yüzden salatama karabuğday ekledim. Hoş yine açım

Geçmiş olsun

Bugunku menüm
11.00
Bir peynirli yumurta
Domates salatalık kapya biber
Bır. Dılım tb ekmegi
Bır çay kaşığı Krem peynır ve acuka
Yesilcay
Ara
Bır cennet hurmasi
Bır mandalina
Birkaç uzum
17.00
Bir kase tavuk corbasi
Bır tabak. Bulgur pilavi
Yesil salata
3litre su
Spor yokk

Gayet güzel afiyet olsun.

Afiyet olsyn cnm cok guzel

Evet cnm olmadi aksam bende sonradan pisman oldum köy usulü oldu ortadan yendi yemek ayri ya tabakta isteyemedm ayip olur diye ipin ucub ondan kacti zaten ne yedigimi goremedim

Canm ip belki belime zarar verr de uuruyus yapay ins yarin 30 dakika ertesi gun 30 dakika eklesem olur mu yuruyusume

Sporda mendde cok guzel canm afyt olsun

Afyt olsun cnm krem peynirleri bozulmus kuflenmisnpeynirlerden yaptıklarını duydum hic ssglikli degilmid cnm soylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…