- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.981
Hoşnulduk canım inşallah veririz kilolarımızıYeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz,ben de 3-4 aydır buradayım son 3.5 kilom kaldı sizlerde hedef kilolariniza bir an önce ulaşırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zaman da iyileşirsinÇok hastayım kızlar gece ateşim 39 a kadar çıktı
Bugün çok saçma beslendim
Canım hiç bir şey istemedi
Sabah 2 dilim kadar ekmek az bi peynir 3 zeytin 2 çatal omlet
Öğle 2 kepçe yayla çorbası
Ara 1 portakal
Akşam 2 dilim ekmek peynir 5 zeytin çay
GCanm altarnatif olarak kahvaltıda yoğurdun içine ceşitli meyveler doğrayp karıştırarakda yiyebilirsin
yada süt yanında kuruyemiş
yada yulaf,meyve ve süt karıştr
Yada bugunki öğle yemeyin gibi soğan,biber,domates vs.sebzeleri yumurta ile pisir bu arada biz burda onun adına menemen deriz çok sevilir Türkiyede
Canım ben iki kız annesıyın kızımın biri 1 bucuk yaşında diğerı 4 aylık. Bu yuzden yemek yapmaya zamanım olmuyor bazen coğu zaman ögunleri gecişdirmeye calısıyorum.Canım afiyet olsun akşam öğünü pek hoş gelmedi gözüme çikolatalı süt bisküvi olmamış sanki
Henüz tanımıyorum seni şartlar nedir bilemedim yanlış bişey söylemek istemem ama bunlar yerine daha doyurucu ve az kalorili ana yemek statüsünde bişeyler olursa diyet sürecide, koruma sürecide daha rahat olur
EmZiren anne menüsü
Kalkınca
1 bardak sıcak limonlu su
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim pide ekmeği
Öğle
Kuru Elmalı yoğurt
Akşam(yemeğe davetliydik)
1 tabak karalahana sarması
1 küçük içli köfte
3 kaşık çoban salata
2 kalık barbunya pilaki
1 bardak ayran
3 litre su
Canm çok zor bir menü tebrikler bunu yapabilmişsin ben bunlarla duramam gibi
evet limon sıkıp az bişi tuz atıyorum ama çok az .Detoks gibi olmuş. Yarım demet Maydonozu limonlayip mi yiyorsunuz
Afyt olsun cnm pidelerim saati haricinde guzeli menu28 aralık menüm
Sabah 9:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 zeytin
Yeşillik
11:00
8-10 fındık
12:30
1 kepçe köy çorbası
Et sote
1,5 dilim ekmek
16:00 bir elma
19:30
2 dilim kuşbaşılı pide
Bende ya yoğurt yada zeytinyağlı limonlu yiyorumben genelde brokoli , beyaz lahana, karnıbahar bunları haşlnmş yogurtla yiorum bide sewiyorumda dsamak tadımada uygun yogurt sarmısak kekik bol acı pul biberle doyurucu oluyor . akşam menülermi hep böyle geçiştiyorum
Öğlen ile akşamın öğünü birbirini tamamlamış gibi :)Sabah 10:00 *1 dilim peynır * yarım dilim ekmek *1 bardak sut (250 ml ) Öglen 14:00 * patates yemegı 1 tabak * 1.5 dilim ekmek * 2 dilim peynır * yagsız domates sosu Ara Yarım muz Akşam 19:30 Sebzelı yumurta. Ceyrek dilim ekmek. Bir dilim peynır. Su 2 lıtır
Guzel cnm afyt olsunEmZiren anne menüsü
Kalkınca
1 bardak sıcak limonlu su
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim pide ekmeği
Öğle
Kuru Elmalı yoğurt
Akşam(yemeğe davetliydik)
1 tabak karalahana sarması
1 küçük içli köfte
3 kaşık çoban salata
2 kalık barbunya pilaki
1 bardak ayran
3 litre su
Doğru beslenmeyı ögreneneyen biriyim .Öğlen ile akşamın öğünü birbirini tamamlamış gibi :)
Hem çok sağlıklı hemde direk yağ yakıcı harika canmben genelde brokoli , beyaz lahana, karnıbahar bunları haşlnmş yogurtla yiorum bide sewiyorumda dsamak tadımada uygun yogurt sarmısak kekik bol acı pul biberle doyurucu oluyor . akşam menülermi hep böyle geçiştiyorum
Yok canm ben karatay da daha kotu olmustum bana hic uygun diil
Canım bu diyet bir menü olamaz ben bugün eğitimdeydim herkes sildi süpürdü inan ben bunun çeyreğini yemedim pilav ve börek bari seçim yapsaydın ikisinden biri, o zaman tamam derdim akşam resmen ziyafet çekmişsin ne diyim afiyet olsun miktarlar da yazılmamış porsiyon kontrolü önemli ..Hayrli aksamlar kizlar
Aksama kadar cok iyiydi aksam misafrlikte coo yedim
Sabah09?00 1 haslanmis haslanm peynir zeytin
Oglen 14.00 1tabak yumurtalinisoanak tarhana corbasi salata 1 avuc kuruyemis
Aksam 19.30
Hindi eti pirinc ppilavi komposto 1 dilim borek 1 kase corba 2 tane kabak tatlisi
21.30 ceyrk ekma yarim yarim ceyrek mandalina
Spor 75 dakika falandi sanirin yuruyus
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?