Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel

1 tane ekler yetmez mi ki

Afiyet olsun güzel.

Bugünkü menu.
Sabah; bir dilim, ekmek üç çatal menemen, 2 dilim keçi peyniri 3 zeytin bir bardak çay.

Öğlen; bir tabak yeşil mercimek yemeği.

Akşam; bir haşhaşlı dilim çörek bir çatal revani 2 parca cips bir tane bisküvi ve bir bardak Nescafe. Misafir vardı ancak bu kadar yapabildim.

1 saat spor 2,5 lt su.

Menüler gelmeye başlamış
Sabah 1 cupcake yedim
Öğlen sonra 14 gibi 1 küçük şişe su içtim
16.00 gibi anne yapımı oklava tatlısı şireli
18.30 gibi sofraya oturduk
Bolca salata
2.yk kadar humus
3 4 tane içli köfte
Avuç içi kadar fırında tavuk göğsü
1 kuş butu yağda kızarmış
3 4 yk kadar pirinç pilavı
1 dilim sireli tatlıdan
Az yediğimi düşünüyorum
Avm de de 1 saat kadar dolandık eşim ile yarına çorba salata planım var 16gibi zaten spora gidicem

Uc dört tane içli köfte fazla değil mi keşke bir yada iki yeseydin. Ama yürüyüş yapmışsın hareketsiz kalmamissin.

Kızlar nasılsınız... ben bugünü hafif geçirmeyi düşünüyorum akşam kızım erken uyursa da 3 mile lesli yapıcam... Cuma günü 69 olmam lazım...
Bende malesef dün annem de fazla kaçırdım kızlar aslında ben hiç tatlı,hamurişī tarzı hiç bir şey yemedim abur cubur da yemedim yasak gıda aslında sıfır ama yediklerimin biraz fazla kaç meyveyi çerezi filan biraz fazla kaçırdım akşam yemeğinde de kalorisi çok yüksek oldu malesef yoksa herşey yolunda gidecelti ve aynen canm bende dünki kalorimi bugün dengeliycem mutlaka bugün bazı öğünleri atlayarak gidiyorum kaloriyide çok az tutmaya çalışıcam

İlk menu benden gelsin

Sabah 11 de bir bardak kefir bir avuç çiğ badem fındık

Kahvaltı 13.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yarım dilim kırmızı pancar
2 dilim tb ekmeği

Ara 15.30 yarım nar

Aksam 17.30 bir tabak yeşil mercimekli beyaz lahana yemeği,yarım turp ve bir kase yoğurt

2.5 litre su 45 dk yürüyüş

Kızlar bugün gec uyandim uyandığımda kefir içince tokluk oldu kahvaltı gecikti normalde erken yaparım kahvaltıyı

Kızlar ben bugün 3.30 gibi ev yapimi cigkogte yedim 6 7 tane marulla sonra da bisey yemiycem dengelenmiş olur mu

Kahvaltida 1 yumurta tam bugday ekmegi arasina 3 dilim kadar
Maydoniz
5 zeytin
Zeutinyagi nane ve pul biberli yogurt

Arada da 1 dilim ayva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…