- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.281
Bence dengelenmiş olur.Kızlar ben bugün 3.30 gibi ev yapimi cigkogte yedim 6 7 tane marulla sonra da bisey yemiycem dengelenmiş olur mu
Kahvaltida 1 yumurta tam bugday ekmegi arasina 3 dilim kadar
Maydoniz
5 zeytin
Zeutinyagi nane ve pul biberli yogurt
Arada da 1 dilim ayva
İlk menu benden gelsin
Sabah 11 de bir bardak kefir bir avuç çiğ badem fındık
Kahvaltı 13.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yarım dilim kırmızı pancar
2 dilim tb ekmeği
Ara 15.30 yarım nar
Aksam 17.30 bir tabak yeşil mercimekli beyaz lahana yemeği,yarım turp ve bir kase yoğurt
2.5 litre su 45 dk yürüyüş
Kızlar bugün gec uyandim uyandığımda kefir içince tokluk oldu kahvaltı gecikti normalde erken yaparım kahvaltıyı
Insallah canim acayip latte istiyor korkumdan icemiyorum simdi spor da yapicamBence dengelenmiş olur.
Insallah canim acayip latte istiyor korkumdan icemiyorum simdi spor da yapicam
Yaa meden meden atlayamadin ki canm iodiz atlayinca olmuyor mu kinacabacnm çok faydalı ama gerçek iple atlamak kolay değil cidden ben gecen sene atlıyordum 62 lerde cok faydası oldu bu sene atlayım dedim atlayamadım
PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİLütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız
Sahihuban (66,20/Gk/Hk
Nilar(65,60/Gk/Hk
Masal3487 (58,50/?
Buki_89 (67,8/?
orkide1453 (63,70/63,8--62.50
Verano_porteno (58.5/?
Ponçikbirgelincik (66,10/?
drdotty(77,3/77,00/76,00
Sevgiclk (77,90/?
Kmsl Hnd (70,10/?
gokyuzundekiturna( 76,70 /?
Gizembetulyusa(97,50 /97.7/89
Milana firuze( 69,10/?
buzmavileylak (64,50/?
ELF_LR35 (101,30/?
3cadianasi (80,0?
sedoga (57,00/?
yellow girl (72,00/?
Ocean (97,20/96,4/hedef?
Yasii_ (76,90/?
sena zeynep (66,40/65.60/55)
cumion (55,70/?
tgb1907 (67.3/?
SchonerDuft (70,00/?
Bayağı azmış canım menün afiyet olsun.. emziriyor muydun senSabah ( bu sabah geç kalktım 12 gibi)
3 tane zeytin bir dilim ekmek üç parça sucuk bir dilim peynir 5 dal maydanoz ve bir bardak çay.
Öğlen yok
Akşam bir tas mercimek çorbası 2 kaşık zeytinyağlı kereviz yemeği. 2,5 lt su
Şimdi bir saat spor yapacağım.
Afyt olsun cnm col.guzelKozlar hemen menümü bildiriyorum
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Ara öğün
1 bardak ev yapımı limonata
Akşam
Fırında et
3 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kaşık Rus salatası
1 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kase yoğurt
Spor
2 mile Leslie (aslında 3 yapacaktım kızım uyandı mecbur ayağımda salladım)
50 sguat
Şimdi de sütlü kahve içiyorum
Cok guzel canm yogurt ve ayran da eklemeni tavsiye ederimSabah ( bu sabah geç kalktım 12 gibi)
3 tane zeytin bir dilim ekmek üç parça sucuk bir dilim peynir 5 dal maydanoz ve bir bardak çay.
Öğlen yok
Akşam bir tas mercimek çorbası 2 kaşık zeytinyağlı kereviz yemeği. 2,5 lt su
Şimdi bir saat spor yapacağım.
Sağol canım inşallah hergünüm sporlu olur Cuma’ya kadar yapıcam inşallah .....geçen sene hamile kalmadan önce Leslie ile güzel kilo vermiştim ama haftada 4 gün düzenli olarak yapıyordum... bu sefer de ne olursa yorgun da olsam düzenli yapıcam inşallahAfyt olsun cnm col.guzel
Guzel cnm afiuet olsunİlk menu benden gelsin
Sabah 11 de bir bardak kefir bir avuç çiğ badem fındık
Kahvaltı 13.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yarım dilim kırmızı pancar
2 dilim tb ekmeği
Ara 15.30 yarım nar
Aksam 17.30 bir tabak yeşil mercimekli beyaz lahana yemeği,yarım turp ve bir kase yoğurt
2.5 litre su 45 dk yürüyüş
Kızlar bugün gec uyandim uyandığımda kefir içince tokluk oldu kahvaltı gecikti normalde erken yaparım kahvaltıyı
İnsallah yaparsin cnm esin gec mi geliyor bebisi 45 dakikaligina emanet edemez misin aksamlariSağol canım inşallah hergünüm sporlu olur Cuma’ya kadar yapıcam inşallah .....geçen sene hamile kalmadan önce Leslie ile güzel kilo vermiştim ama haftada 4 gün düzenli olarak yapıyordum... bu sefer de ne olursa yorgun da olsam düzenli yapıcam inşallah
Evet cnm icmedim dayandum yaptim cardio mu aldim dusumuSık dişiniaz daha dayan karate hayali ile ver kilolarını
Iple daha yorucu oluyor ama ipsiz atlayıp fatda görenler de varYaa meden meden atlayamadin ki canm iodiz atlayinca olmuyor mu kinacaba
Eşim haftada 3 gün gece çalışıyor canım o yüzden olmuyor... bi de benim cadı kızım uyanıkken sürekli kucakta geziyoruz zaten ama sporun yeri bi başka oluyor tabiki bakalım Mart’ta düğün var o zamana kadar veririmİnsallah yaparsin cnm esin gec mi geliyor bebisi 45 dakikaligina emanet edemez misin aksamlari
Bayağı azmış canım menün afiyet olsun.. emziriyor muydun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?