- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.301
Cok guzel canm yogurt ve ayran da eklemeni tavsiye ederim
İnsallah canm esin polis miydi sennle mi konusmustuk bunuEşim haftada 3 gün gece çalışıyor canım o yüzden olmuyor... bi de benim cadı kızım uyanıkken sürekli kucakta geziyoruz zaten ama sporun yeri bi başka oluyor tabiki bakalım Mart’ta düğün var o zamana kadar veririm
Gozden kacrmisim kuzum kusura bakma afyt olsunYarın canım ya dün yoğurt vardı
Anladm cnm atlayacagim zamna denerim hangisi daha uygunsa onunyaoarim artikIple daha yorucu oluyor ama ipsiz atlayıp fatda görenler de var
Evet cnm icmedim dayandum yaptim cardio mu aldim dusumu
Ama MEnü nn bira az geldi bana gerçi benimde az amaEvet canım emziriyorum
burdayım canım ama kaptanınız kim? görmedi galibanihaaal bir takıma girdin mi ? canm biz burdayız
hoş buldum evet listedeydim cuma bildirim yapamadan takım kapandı. tibete başlayamadım bir türlü. ama spora başladım artık bugün. arkasından callen yapmaya başlayayım yavaştan diyorum. o da düzene girdiğinde tibete başlamak istiyorum. sen devam edebildin mi?Hoş geldin canım tabi ki gelebilirsin cuma günü bildirim yapmadın listedeydin değil mi.
Bu arada tibete devam mı ?
Ama MEnü nn bira az geldi bana gerçi benimde az ama
İyi canım ama yine de dikkat et bol bol dereotu ye bi de rezene iç sütü artırıyorGün içinde içtiğim su yetiyor canım.
Aynen canım rezene bugün içmedim dunde icemedim aldım kullanıyorum normalde :)İyi canım ama yine de dikkat et bol bol dereotu ye bi de rezene iç sütü artırıyor
sabah (12:00)
akşam (17:30)
- 2 tavada yumurta
- 1 dilim Keçi peyniri
- Süt kaymağı
- ceviz kaju badem fındık kavrulmamış
- 5 6 zeytin
- çay
su:3 lt
- şekersiz tahinli kabak tatlısı
Spor: 20dk eliptik
aralarda şekersiz türk kahvesi ve maden suyu
Tatlıdan sonra benim karnım acıkır valla
Merhaba canım, hoşgeldin Yen’i yılın ilk transferi...Merhaba 2 takımda idim aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek? 3 hafta kadar izin kullandım izinden döndüm 1 haftabildirim yaptım takım kapandı. Takım arkadaşlarım burdalar
geldim cnm şifremi unuttum telefondn giriş yapamıyorumtugbaFB cnm nerelerdesin
annnaaa ben 2 hafta sonra listeye giremeyecek miyimMerhaba canım, hoşgeldin Yen’i yılın ilk transferi...
Mesajını geç gördüm yılbaşı nedeniyle
Bizimle olmak istiyorsan 1. Sayfadaki kurallarımızı kabul etmelisin
Sonrasında kendinle ilgili biraz daha bilgi paylaşıp,tanışıp, kaynaşırsın.
Cuma günü bildirimini yapabilirsin. Sen 12. Kişisin haftaya yellow da listeye girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?