- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.581
G gokyuzundekiturna naslsn canm ?
Tedavi işini artık burda düşünmüyorum canım İstanbul'a gidicez bugün dersten sonra, annem gidiyor memlekete onu uğurlamaya hem de bir kaç merkezle gorusucem,telefonla görüştüm ama yüzyüze de bir görüşüp eğer uygun olursa on beş tatilde gidip başlamayı düşünüyorum.BENİMDE BOĞAZLARIMDA BİR AĞRI VAR DÜN YAĞMURDA ISLANDIM SIRILSIKLAM OLDUM ONDAN SANIRIM
ÇOK MERAK ETTİM KAÇ OLUĞUNU KULAĞIMA SÖYLE KİMSE DUYMASIN
EŞİN İŞE BAŞLADIĞINDA ARTTIRIRSIN O ZAMAN CANIM
HADİ BAKALIM O ZAMAN TEDAVİ NE OLDU
BENİMDE BOĞAZLARIMDA BİR AĞRI VAR DÜN YAĞMURDA ISLANDIM SIRILSIKLAM OLDUM ONDAN SANIRIM
ÇOK MERAK ETTİM KAÇ OLUĞUNU KULAĞIMA SÖYLE KİMSE DUYMASIN
EŞİN İŞE BAŞLADIĞINDA ARTTIRIRSIN O ZAMAN CANIM
HADİ BAKALIM O ZAMAN TEDAVİ NE OLDU
tebrik ederim seni canım irade çok önemli . 23 ocağa çok kalmadı konuştuğumuz gibi yaparsın mazeretin var allah izin açıklığı versinCanım arkadaşım, ruh ikizim diyorum sana hakikaten bir çok konuda çok benziyorum sana:) öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum :)
Arkadaşlar benim 23 ocakta önemli bir sınavım olduğu için kaptanımıza bildirdim , giremiyorum okuyamıyorum, en son sınavdan sonra baştan sona okucam,yine de özlüyorum burayı, buraya girince çok takılıyorum ve çıkamıyorum kendime söz verdim , sınavı geçene kadar bişiler okumak yok..
Güzel gidiyor benim diyetim , ders çalışıyorum diye saldırmıyorum hiç bişeye, hep sağlıklı menülerle devam herkes gibi benim de yılbaşında cıslarım oldu maalesef ama hemen ertesi gün sebze suyu içerek biraz olsun hafiflettim diyebilirim, yeni yılda herkes gibi benim de beklentilerim var ama öncelikle sağlık tabi ki,ilk beşte kilolarımdan tamamen kurtulmak var tabi ki.Eşimin ailesine davetliydik yılbaşı için efsane bir sofra vardı, her şeyden az az yedim, hiç saldırmadım o dikkatimi çekti, bu halim beni mutlu etti açıkçası dedim ki gökyüzü hala kilolusun ama beyninde bitirmişssin bazı şeyleri, o yüzden mutluyum arkadaşlar, bir kilo eksik bi kilo fazla değil , beynimiz bize nasıl bir komut veriyo onu hakikaten yönetebiliriz, bunu yapmamız lazım, ben çok tatlıcı bi tipimdir, tabi ki sütlü tatlıları severim şerbetliyle aram hiç iyi olmadı zaten (iyi ki de olmadı) İrade diyette önemli bir husus gerçekten, mesela çevremden insanlara bakıyorum, ben yeni doğum yaptım günde bir ekmek yerim sütüm azalır diyolar veya benim demirim düşük şunu yemem lazım diyorlar veya grip oldum bi leğen portakal mandalina, yok öyle bişey yarım mandalina bile iş görür demişti arkadaşım, hakikaten öyle porsiyon kontrolü çok çok önemli yeni diyet dönemimde en çok dikkat edeceğim husus bu, kendime iyileri örnek alacağım, kötü menüleri ve kuralsız porsiyonları değil, bir kere yersen bişey olmaz diyenleri değil..Ve yanımda diyetimi sektere uğratan her kim varsa yanımdan uzaklaştıracağım onu..Zira beni seven bana ikramlıklar almaz sofrasını açmaz, bana sağlıklı menüler hazırlar ikram eder, beni zorlamaz..Ben böyle bakıyorum olaya, burası için de geçerli, ben gizli yesem kendimi kandırırım, illa ki o tarz insanlar olacak, sadece kendimizi kandırırız. sağlıklı yaşamak istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız, bunun başka yolu yok..
Ben spor yapamayan biriydim, sağolsun @yellow girl sayensinde eliptik bisiklet aldım çok güzel yapıyor sporunu, örnek almak lazım, herkesten öğrenebileceğimiz bişey var, kıymetini bilmek lazım, bakalım ben aranıza döndüğümdü kaç kilo vermiş olarak döneceğim:)
hepinize sağlıklı menüler, bol sular , bol sporlar diliyorm, sevgiyle kalın..
direk tartı geldi aklıma bildirimi unutma emi :)Tedavi işini artık burda düşünmüyorum canım İstanbul'a gidicez bugün dersten sonra, annem gidiyor memlekete onu uğurlamaya hem de bir kaç merkezle gorusucem,telefonla görüştüm ama yüzyüze de bir görüşüp eğer uygun olursa on beş tatilde gidip başlamayı düşünüyorum.
az yüksek fısılda duyamadım
Canm benim çok teşekkűr ederim sende benim gőzűmde aynısınCanım arkadaşım, ruh ikizim diyorum sana hakikaten bir çok konuda çok benziyorum sana:) öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum :)
Arkadaşlar benim 23 ocakta önemli bir sınavım olduğu için kaptanımıza bildirdim , giremiyorum okuyamıyorum, en son sınavdan sonra baştan sona okucam,yine de özlüyorum burayı, buraya girince çok takılıyorum ve çıkamıyorum kendime söz verdim , sınavı geçene kadar bişiler okumak yok..
Güzel gidiyor benim diyetim , ders çalışıyorum diye saldırmıyorum hiç bişeye, hep sağlıklı menülerle devam herkes gibi benim de yılbaşında cıslarım oldu maalesef ama hemen ertesi gün sebze suyu içerek biraz olsun hafiflettim diyebilirim, yeni yılda herkes gibi benim de beklentilerim var ama öncelikle sağlık tabi ki,ilk beşte kilolarımdan tamamen kurtulmak var tabi ki.Eşimin ailesine davetliydik yılbaşı için efsane bir sofra vardı, her şeyden az az yedim, hiç saldırmadım o dikkatimi çekti, bu halim beni mutlu etti açıkçası dedim ki gökyüzü hala kilolusun ama beyninde bitirmişssin bazı şeyleri, o yüzden mutluyum arkadaşlar, bir kilo eksik bi kilo fazla değil , beynimiz bize nasıl bir komut veriyo onu hakikaten yönetebiliriz, bunu yapmamız lazım, ben çok tatlıcı bi tipimdir, tabi ki sütlü tatlıları severim şerbetliyle aram hiç iyi olmadı zaten (iyi ki de olmadı) İrade diyette önemli bir husus gerçekten, mesela çevremden insanlara bakıyorum, ben yeni doğum yaptım günde bir ekmek yerim sütüm azalır diyolar veya benim demirim düşük şunu yemem lazım diyorlar veya grip oldum bi leğen portakal mandalina, yok öyle bişey yarım mandalina bile iş görür demişti arkadaşım, hakikaten öyle porsiyon kontrolü çok çok önemli yeni diyet dönemimde en çok dikkat edeceğim husus bu, kendime iyileri örnek alacağım, kötü menüleri ve kuralsız porsiyonları değil, bir kere yersen bişey olmaz diyenleri değil..Ve yanımda diyetimi sektere uğratan her kim varsa yanımdan uzaklaştıracağım onu..Zira beni seven bana ikramlıklar almaz sofrasını açmaz, bana sağlıklı menüler hazırlar ikram eder, beni zorlamaz..Ben böyle bakıyorum olaya, burası için de geçerli, ben gizli yesem kendimi kandırırım, illa ki o tarz insanlar olacak, sadece kendimizi kandırırız. sağlıklı yaşamak istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız, bunun başka yolu yok..
Ben spor yapamayan biriydim, sağolsun @yellow girl sayensinde eliptik bisiklet aldım çok güzel yapıyor sporunu, örnek almak lazım, herkesten öğrenebileceğimiz bişey var, kıymetini bilmek lazım, bakalım ben aranıza döndüğümdü kaç kilo vermiş olarak döneceğim:)
hepinize sağlıklı menüler, bol sular , bol sporlar diliyorm, sevgiyle kalın..
muz katıcaktır bence pekmeze gerek YÖKbugünkü menü
sabah
1 ç bardğı orman meyveli kefir
1 kupa sütlü kahve yarım yağlı sütten
öğlen 12,30 gibi
1 tabak etli nohutlu bamya
1 avuç kadar pide
ara
1 ç.bardağı kefir
17:00 gibi
1 muz yicem
18.00 reformer
19:30 gibi
evet burda yesem yemek yok evde yapmaya da üşenirim
2 yk yulaf ezmesi
200 ml y.süt
1 muz
1 yk pekmez karıştırıp yesem mi acaba
detoks gibi olmuşbugünkü menü
sabah
öğlen 12,30 gibi
1 avuç kadar pide
ara
1 ç.bardağı kefir
1 muz yicem
18.00 reformer
2 yk yulaf ezmesi
200 ml y.süt
1 muz
kayısıyı 3 taneye kadar yiyebilirsin ara öğünlerin birinde sıkıntı olmaz . pöç çorbası ne ?Merhaba herkese
Sabah güne pöç çorbası ile başladım. Biraz ağır olabilir ama et suyu ve et proteindir diye düşünüyorum.
Akşama da karnabaharı havuçlu haşlama salata düşünüyorum.
3 mil leslie yapacağım. Bağırsakları hızlandıran bir kürünüz var mı? Evde çok kayısı var ama şekerli diye tereddüt ediyorum.
pekmezi tedavime katkı diye ekliyorum canım normalde 2 yk tüketmem lazım . bugün koymayayım o zaman yarın içerim .Canım zaten
muz katıcaktır bence pekmeze gerek YÖK
genelde böyle gidiyor ama akşam bozuluyor iştedetoks gibi olmuş
Bence de bugün içme yarın içersin.. bugün ne kadar az o kadar iyikayısıyı 3 taneye kadar yiyebilirsin ara öğünlerin birinde sıkıntı olmaz . pöç çorbası ne ?
pekmezi tedavime katkı diye ekliyorum canım normalde 2 yk tüketmem lazım . bugün koymayayım o zaman yarın içerim .
genelde böyle gidiyor ama akşam bozuluyor işteböyle olunca wcye rahat çıkıyorum bugün sabah çıktım mesela
Canm akşamı oşekilde yeme muz akşam saatinde ağır olur bide pekmez hiç olmaz muzda pekmezda direk şeker olarak depolanıyor o saatte canmbugünkü menü
sabah
öğlen 12,30 gibi
1 avuç kadar pide
ara
1 ç.bardağı kefir
1 muz yicem
18.00 reformer
2 yk yulaf ezmesi
200 ml y.süt
1 muz
az yüksek fısılda duyamadım
Dananın kuyruk sokumunda yağlı yumuşak bir et oluyor ya kasaplarda yuvarlak yuvarlak olur dolapta. Onun baya kaynatılmasıyla yapılan bir çorba. Aslında sulu et haşlaması işte.kayısıyı 3 taneye kadar yiyebilirsin ara öğünlerin birinde sıkıntı olmaz . pöç çorbası ne ?
tebrik ederim seni canım irade çok önemli . 23 ocağa çok kalmadı konuştuğumuz gibi yaparsın mazeretin var allah izin açıklığı versin
direk tartı geldi aklıma bildirimi unutma emi :)
en iyisini yapıyrsun istanbulda kalacak yerinde var iyi yerde tedvi çok önemli
Canm benim çok teşekkűr ederim sende benim gőzűmde aynısınsenin de bana çok katkın 5kilo filan daha at bak o eliptik ozamn okadar rahat kolay gelicekki rahat rahat uzun uzun yapıcaksn ooohhhh gitsin yağlar inslh çok güzel kilo vermiş olarak dőnersin sınavdan ve inslh sınavdan en yűksek notları alırsın canm umarm bende seni 69larda listeye girmiş olarak karşılarm
Evt canm 2 kiloda bile hafifliyor insan ee bide kaslarında alışmış olacak o sűrecte hemen daha rahat gelmeye basliycakeminim öyle olacak canım sen başarırsın, azimlisin:) biraz daha kilo verirsem eliptik daha iyi yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?