- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.601
Evt canm 2 kiloda bile hafifliyor insan ee bide kaslarında alışmış olacak o sűrecte hemen daha rahat gelmeye basliycak
Evt canm 2 kiloda bile hafifliyor insan ee bide kaslarında alışmış olacak o sűrecte hemen daha rahat gelmeye basliycak
İki ablam bir erkek kardeşim var,şanslıyım o konuda ama işte çalıştığım için yine de zor olacak Bursa'dan gidip gelmek,Bülent tıraş la da gorusucem onu da çok ovuyorlar bakalım hakkımızda hayırlısı artıktebrik ederim seni canım irade çok önemli . 23 ocağa çok kalmadı konuştuğumuz gibi yaparsın mazeretin var allah izin açıklığı versin
direk tartı geldi aklıma bildirimi unutma emi :)
en iyisini yapıyrsun istanbulda kalacak yerinde var iyi yerde tedvi çok önemli
Canım şuan deniyorum portakal suyu süt çorba ağırlıklı ama biraz halsizlik yapıyor sabah tartildigimda 200 gr vermistim birde oglanla uğraşıyorum memeyi bırakıyor zorla emziriyorum midesinde reflü Var mis emdigini içtiğini kusuyor ki öyle böyle bir kusma değil 3 ayın içind e görsen küçücük kaldi çocuk dün doktora gittim mide kanalı dar olabilir dedi kanal dar olunca yedikleri geri cikarmis bir de reflu olunca hiç yediği durmuyormuş neyse ilaç verdi mamayı değiştirdi günde altı kere sağ sütünü dedi eve geldik oyuzden bu hafta pek kilo verebiliyormuşum gibi degilhmm süt içerim olmazsa 1 kupa tarçınlı ya da kahveli .
öğlen protein yiyemem şimdi sipraiş versem 14 te gelyor sıra çok oluyor öğlen olunca yoğun oluyor
sıvı ağırlıklı beslenmek bırakınca kilo aldırır mı acaba ?
Şimdi aklıma geldi sen akşamları z.yağ içiyorum yazmıştn canm ben salataya bile elim titreyerek damlatıyorum yemeklere de çok çok az zytn.yağ koyuyorum eğer yağı o şekilde içersen kilo asla vermessin heleki akşamları içtiğinde o yağ direk vucudunda yağolarak depolanıyor haberin olsun hemen onu bırak başka bir tuvalet çőzűmű bulYokcnm yapmadim sadece 1 avuc ici cekirdek yemistim azdi baya
akşamları beni de en zorlayan kısım cnm spor yapınca cnm yemek istmyor dün hastane ziyaretine gittim geldim boğazım agrıyo derken sporum kaldı içime hiç sinmedi bgn de misafir var erken kalkarlarsa yatmadan yaparımkayısıyı 3 taneye kadar yiyebilirsin ara öğünlerin birinde sıkıntı olmaz . pöç çorbası ne ?
pekmezi tedavime katkı diye ekliyorum canım normalde 2 yk tüketmem lazım . bugün koymayayım o zaman yarın içerim .
genelde böyle gidiyor ama akşam bozuluyor işteböyle olunca wcye rahat çıkıyorum bugün sabah çıktım mesela
akşam yatmadan bi kaşık pekmez üstüne su tuvalete çıkartıyorCanm akşamı oşekilde yeme muz akşam saatinde ağır olur bide pekmez hiç olmaz muzda pekmezda direk şeker olarak depolanıyor o saatte canmmeyveyi yiyceksek mutlaka sabah en geç őğlen yenmeli zaten sende sabah muz yemissin en ağır meyvedir kendisi ama spor yapanlar için sabah yemek doğru bir seçim aksam başka bir şey ye canm yoğurtla sebze yapsan çok iyi olur bence yogurtdan kalsiy ve proteinin almis olursun ve yogurt ile sebze sayesimde bagirsaklarda iyi calisacagi icin tuveletede iyi cikarir sabah tarti olduğu icin ben őyle yapıcam
Kilo fazlası olan birinin pekmez yada yağ gibi yűksek kalorili ve direk yağolarak dwpolanan gıdalarla tuvalete çıkmaya çalışması doğru değil yoğurt,kefir,ayran,magnezyum ve bolsebze,lif gibi tuvalete cikartan aynı zaman da da yağyakımına da destek olan kilo verdirici şeylerle varken pekmez içmek çok yanlış bence onu 45-50 kilo olupda tuvalet sorunu yaşıyanlar yapsınakşam yatmadan bi kaşık pekmez üstüne su tuvalete çıkartıyor
bugünkü menü
sabah
1 ç bardğı orman meyveli kefir
1 kupa sütlü kahve yarım yağlı sütten
öğlen 12,30 gibi
1 tabak etli nohutlu bamya
1 avuç kadar pide
ara
1 ç.bardağı kefir
17:00 gibi
1 muz yicem
18.00 reformer
19:30 gibi
evet burda yesem yemek yok evde yapmaya da üşenirim
2 yk yulaf ezmesi
200 ml y.süt
1 muz
1 yk pekmez karıştırıp yesem mi acaba
Canim insallah cok iyi bir puan alirsin diyetine devam etmen cok guzel insallah 70 in altinda donersin burayaCanım arkadaşım, ruh ikizim diyorum sana hakikaten bir çok konuda çok benziyorum sana:) öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum :)
Arkadaşlar benim 23 ocakta önemli bir sınavım olduğu için kaptanımıza bildirdim , giremiyorum okuyamıyorum, en son sınavdan sonra baştan sona okucam,yine de özlüyorum burayı, buraya girince çok takılıyorum ve çıkamıyorum kendime söz verdim , sınavı geçene kadar bişiler okumak yok..
Güzel gidiyor benim diyetim , ders çalışıyorum diye saldırmıyorum hiç bişeye, hep sağlıklı menülerle devam herkes gibi benim de yılbaşında cıslarım oldu maalesef ama hemen ertesi gün sebze suyu içerek biraz olsun hafiflettim diyebilirim, yeni yılda herkes gibi benim de beklentilerim var ama öncelikle sağlık tabi ki,ilk beşte kilolarımdan tamamen kurtulmak var tabi ki.Eşimin ailesine davetliydik yılbaşı için efsane bir sofra vardı, her şeyden az az yedim, hiç saldırmadım o dikkatimi çekti, bu halim beni mutlu etti açıkçası dedim ki gökyüzü hala kilolusun ama beyninde bitirmişssin bazı şeyleri, o yüzden mutluyum arkadaşlar, bir kilo eksik bi kilo fazla değil , beynimiz bize nasıl bir komut veriyo onu hakikaten yönetebiliriz, bunu yapmamız lazım, ben çok tatlıcı bi tipimdir, tabi ki sütlü tatlıları severim şerbetliyle aram hiç iyi olmadı zaten (iyi ki de olmadı) İrade diyette önemli bir husus gerçekten, mesela çevremden insanlara bakıyorum, ben yeni doğum yaptım günde bir ekmek yerim sütüm azalır diyolar veya benim demirim düşük şunu yemem lazım diyorlar veya grip oldum bi leğen portakal mandalina, yok öyle bişey yarım mandalina bile iş görür demişti arkadaşım, hakikaten öyle porsiyon kontrolü çok çok önemli yeni diyet dönemimde en çok dikkat edeceğim husus bu, kendime iyileri örnek alacağım, kötü menüleri ve kuralsız porsiyonları değil, bir kere yersen bişey olmaz diyenleri değil..Ve yanımda diyetimi sektere uğratan her kim varsa yanımdan uzaklaştıracağım onu..Zira beni seven bana ikramlıklar almaz sofrasını açmaz, bana sağlıklı menüler hazırlar ikram eder, beni zorlamaz..Ben böyle bakıyorum olaya, burası için de geçerli, ben gizli yesem kendimi kandırırım, illa ki o tarz insanlar olacak, sadece kendimizi kandırırız. sağlıklı yaşamak istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız, bunun başka yolu yok..
Ben spor yapamayan biriydim, sağolsun @yellow girl sayensinde eliptik bisiklet aldım çok güzel yapıyor sporunu, örnek almak lazım, herkesten öğrenebileceğimiz bişey var, kıymetini bilmek lazım, bakalım ben aranıza döndüğümdü kaç kilo vermiş olarak döneceğim:)
hepinize sağlıklı menüler, bol sular , bol sporlar diliyorm, sevgiyle kalın..
düzenli menüleri paylaşmaya çalışırsan herkesten fikir alırsın aslında .Canım şuan deniyorum portakal suyu süt çorba ağırlıklı ama biraz halsizlik yapıyor sabah tartildigimda 200 gr vermistim birde oglanla uğraşıyorum memeyi bırakıyor zorla emziriyorum midesinde reflü Var mis emdigini içtiğini kusuyor ki öyle böyle bir kusma değil 3 ayın içind e görsen küçücük kaldi çocuk dün doktora gittim mide kanalı dar olabilir dedi kanal dar olunca yedikleri geri cikarmis bir de reflu olunca hiç yediği durmuyormuş neyse ilaç verdi mamayı değiştirdi günde altı kere sağ sütünü dedi eve geldik oyuzden bu hafta pek kilo verebiliyormuşum gibi degil
1 gün inlenme günün oldu bugün wcye gittiğinde squat yapmaya çalışsaydın en bsit çözüm hoş insan unutuyorakşamları beni de en zorlayan kısım cnm spor yapınca cnm yemek istmyor dün hastane ziyaretine gittim geldim boğazım agrıyo derken sporum kaldı içime hiç sinmedi bgn de misafir var erken kalkarlarsa yatmadan yaparım
biraz şaşaırt o zaman vücudu yaptıkların ile yapmadıklarını değiştir meselaBu arada 3 4 hafta önce 58 i geçmiştim. Keşke o zaman girseydim gruba bari ilerleme kaydediyorum diye iyi olurdu. Dkh bıraktım 3 hafta hiç bir şey yapmadan 2.5 kilo gitti. bacaklarım sanki inceldi.Kilodan ziyade ödem atmışım gibi bir rahatlama oldu. 55.5 'te kaldım şu an ilerleme kaydetmek çok zor bu kiloda. çünkü benim oturmuş kilom bu civarda.
bana kefir filan fayda etmiyor bazen bazen normal çıkıyorum bazen de iki üç gün çıkamıyorumKilo fazlası olan birinin pekmez yada yağ gibi yűksek kalorili ve direk yağolarak dwpolanan gıdalarla tuvalete çıkmaya çalışması doğru değil yoğurt,kefir,ayran,magnezyum ve bolsebze,lif gibi tuvalete cikartan aynı zaman da da yağyakımına da destek olan kilo verdirici şeylerle varken pekmez içmek çok yanlış bence onu 45-50 kilo olupda tuvalet sorunu yaşıyanlar yapsın
cicim 20 tane vc de yaptım dur bi daha yapayımdüzenli menüleri paylaşmaya çalışırsan herkesten fikir alırsın aslında .
zaten önce de bebeğinin sağlığı geliyor . yarın belli olur bugünde 100 gr vermiş olabilirsin
1 gün inlenme günün oldu bugün wcye gittiğinde squat yapmaya çalışsaydın en bsit çözüm hoş insan unutuyor
dün eşim meyveli almış ara öğün kahvaltı olmadığı için bugünlük dengeler . bir dahakine sade al diye uyarırım olmazsa .orman meyveli kefir olmadi olmadi canim cokkalorili onlar aksam yulaf ezmeli karisim.iyi.fikir hem.yarin icin de iyi olur
bu hafta pek erken belki haftaya be kuzum...Sahihuban bu hafta mezun ediyor muyuz seni son 1,20 gr kaldı
Kayisiyi Gönül rahatligirahatligiyla kullanabikirsin 1 subardagina 2 tane kayisiyi 2 ye boulerek koy sabaha kadar beklesin sabah kayisilari ye suyu da ic ic m aabah ac karnikekefir olabilir benm arkadasim yesilcay iciyor skntili zamanlarindaMerhaba herkese
Sabah güne pöç çorbası ile başladım. Biraz ağır olabilir ama et suyu ve et proteindir diye düşünüyorum.
Akşama da karnabaharı havuçlu haşlama salata düşünüyorum.
3 mil leslie yapacağım. Bağırsakları hızlandıran bir kürünüz var mı? Evde çok kayısı var ama şekerli diye tereddüt ediyorum.
Supersin canm listelerin hergun daha iyiye gdyr spor da guzelEmziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
3 parça tavuk ızgara
Ara öğün
Sütlü kahve
Spor
2 mile Leslie
50 iç bacak hareketi
50 dış bacak hareketi
50 yan hareketi
Su
Şimdilik 2 litre
had bakalım merak ettim erkenden paylaş o zamanzaten cumaya şurda ne kaldı canımm...hahaha aklıma şaban geldi
amin semra kahramı çok duymuştum benim zamanımda fakat randevu bulmak zor diyorlardıİki ablam bir erkek kardeşim var,şanslıyım o konuda ama işte çalıştığım için yine de zor olacak Bursa'dan gidip gelmek,Bülent tıraş la da gorusucem onu da çok ovuyorlar bakalım hakkımızda hayırlısı artık
woowww süpersincicim 20 tane vc de yaptım dur bi daha yapayım
hadi bakalım haftaya olsun temiz olsunbu hafta pek erken belki haftaya be kuzum...
Yok canm her zmn degil o dedgm de 2 hafta hic tuvalete cikamastim bende dogumdan kotu bir hatira kaldi cok cok mecbur kalmadan icmiyorm icersende 1 tatli kasigi ki zaten onkadar kotu ki onu icnek omrumde 2 kere içtim icmemek icin de elimden geleni yapiyrm ogh aklima geldiŞimdi aklıma geldi sen akşamları z.yağ içiyorum yazmıştn canm ben salataya bile elim titreyerek damlatıyorum yemeklere de çok çok az zytn.yağ koyuyorum eğer yağı o şekilde içersen kilo asla vermessin heleki akşamları içtiğinde o yağ direk vucudunda yağolarak depolanıyor haberin olsun hemen onu bırak başka bir tuvalet çőzűmű bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?