Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt canm 2 kiloda bile hafifliyor insan ee bide kaslarında alışmış olacak o sűrecte hemen daha rahat gelmeye basliycak

benim de misafirim gelecek hem cuma hem cumartesi, akşam ama yemekli , bende ikisine de balık yapmayı düşünüyorum hem pratik hem kolay, 3kere ertelemiştim artık 3.sünde sınavım var diyemedim utandım

ana yemek bir gün hamsi bigün istavrit, ayrıca balık çorbası yapcam iki menüyede, roka salatası, rende sebze salatası , pancarlı kırmızı biberli salata.. tatlı yapmıcam zaten gelenlerin hepsi sağlıklı beslenio tatlı istemezler ve beklemezler, bir ara kabaklı kup düşünmüştüm ama vazgeçtim. bu kadar sence yeter mi canım

İki ablam bir erkek kardeşim var,şanslıyım o konuda ama işte çalıştığım için yine de zor olacak Bursa'dan gidip gelmek,Bülent tıraş la da gorusucem onu da çok ovuyorlar bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Canım şuan deniyorum portakal suyu süt çorba ağırlıklı ama biraz halsizlik yapıyor sabah tartildigimda 200 gr vermistim birde oglanla uğraşıyorum memeyi bırakıyor zorla emziriyorum midesinde reflü Var mis emdigini içtiğini kusuyor ki öyle böyle bir kusma değil 3 ayın içind e görsen küçücük kaldi çocuk dün doktora gittim mide kanalı dar olabilir dedi kanal dar olunca yedikleri geri cikarmis bir de reflu olunca hiç yediği durmuyormuş neyse ilaç verdi mamayı değiştirdi günde altı kere sağ sütünü dedi eve geldik oyuzden bu hafta pek kilo verebiliyormuşum gibi degil

Yokcnm yapmadim sadece 1 avuc ici cekirdek yemistim azdi baya
Şimdi aklıma geldi sen akşamları z.yağ içiyorum yazmıştn canm ben salataya bile elim titreyerek damlatıyorum yemeklere de çok çok az zytn.yağ koyuyorum eğer yağı o şekilde içersen kilo asla vermessin heleki akşamları içtiğinde o yağ direk vucudunda yağolarak depolanıyor haberin olsun hemen onu bırak başka bir tuvalet çőzűmű bul

akşamları beni de en zorlayan kısım cnm spor yapınca cnm yemek istmyor dün hastane ziyaretine gittim geldim boğazım agrıyo derken sporum kaldı içime hiç sinmedi bgn de misafir var erken kalkarlarsa yatmadan yaparım

akşam yatmadan bi kaşık pekmez üstüne su tuvalete çıkartıyor

Bu arada 3 4 hafta önce 58 i geçmiştim. Keşke o zaman girseydim gruba bari ilerleme kaydediyorum diye iyi olurdu. Dkh bıraktım 3 hafta hiç bir şey yapmadan 2.5 kilo gitti. bacaklarım sanki inceldi.Kilodan ziyade ödem atmışım gibi bir rahatlama oldu. 55.5 'te kaldım şu an ilerleme kaydetmek çok zor bu kiloda. çünkü benim oturmuş kilom bu civarda.

akşam yatmadan bi kaşık pekmez üstüne su tuvalete çıkartıyor
Kilo fazlası olan birinin pekmez yada yağ gibi yűksek kalorili ve direk yağolarak dwpolanan gıdalarla tuvalete çıkmaya çalışması doğru değil yoğurt,kefir,ayran,magnezyum ve bolsebze,lif gibi tuvalete cikartan aynı zaman da da yağyakımına da destek olan kilo verdirici şeylerle varken pekmez içmek çok yanlış bence onu 45-50 kilo olupda tuvalet sorunu yaşıyanlar yapsın

orman meyveli kefir olmadi olmadi canim cokkalorili onlar aksam yulaf ezmeli karisim.iyi.fikir hem.yarin icin de iyi olur

Canim insallah cok iyi bir puan alirsin diyetine devam etmen cok guzel insallah 70 in altinda donersin buraya

düzenli menüleri paylaşmaya çalışırsan herkesten fikir alırsın aslında .
zaten önce de bebeğinin sağlığı geliyor . yarın belli olur bugünde 100 gr vermiş olabilirsin
1 gün inlenme günün oldu bugün wcye gittiğinde squat yapmaya çalışsaydın en bsit çözüm hoş insan unutuyor
biraz şaşaırt o zaman vücudu yaptıkların ile yapmadıklarını değiştir mesela

bana kefir filan fayda etmiyor bazen bazen normal çıkıyorum bazen de iki üç gün çıkamıyorum

cicim 20 tane vc de yaptım dur bi daha yapayım

orman meyveli kefir olmadi olmadi canim cokkalorili onlar aksam yulaf ezmeli karisim.iyi.fikir hem.yarin icin de iyi olur
dün eşim meyveli almış ara öğün kahvaltı olmadığı için bugünlük dengeler . bir dahakine sade al diye uyarırım olmazsa .
akşam karar değişmez ise öyle ypayım pratik ve doyurucu zaten

Kayisiyi Gönül rahatligirahatligiyla kullanabikirsin 1 subardagina 2 tane kayisiyi 2 ye boulerek koy sabaha kadar beklesin sabah kayisilari ye suyu da ic ic m aabah ac karnikekefir olabilir benm arkadasim yesilcay iciyor skntili zamanlarinda

Supersin canm listelerin hergun daha iyiye gdyr spor da guzel

zaten cumaya şurda ne kaldı canımm...hahaha aklıma şaban geldi
had bakalım merak ettim erkenden paylaş o zaman
amin semra kahramı çok duymuştum benim zamanımda fakat randevu bulmak zor diyorlardı
cicim 20 tane vc de yaptım dur bi daha yapayım
woowww süpersin
bu hafta pek erken belki haftaya be kuzum...
hadi bakalım haftaya olsun temiz olsun

Yok canm her zmn degil o dedgm de 2 hafta hic tuvalete cikamastim bende dogumdan kotu bir hatira kaldi cok cok mecbur kalmadan icmiyorm icersende 1 tatli kasigi ki zaten onkadar kotu ki onu icnek omrumde 2 kere içtim icmemek icin de elimden geleni yapiyrm ogh aklima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…