- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.561
ay ne güzel helal olsun
mekik çok faydalı göbeğe birebir
ben çok kilolu olduğum için yapamıyorum
Kızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldumyılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum ama sőylemem kiiiiii yarını bekleyin hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin
Kızlar ben bıgün protein yapıcam inşallah etkisini görürüm
bir kaç birşey daha ekleyebilirsin hatta spor sonunda mutlaka esneme hareketleri yap çok iyi geliyor
off evde olsam ben de sabah yapardım sporumu akşam yorgun oluyorum
Kızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldumyılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum ama sőylemem kiiiiii yarını bekleyin hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin
Hahahhhh çok fenasın kızzzzz
Sőylemiycem kiiiiiiAyyy merak ettim
Yok ben kuzum niye sıkilayim ben de bu hızlı kilo alışları olduğu sürece hep buralardayim kürkçü dükkanı burasıbizden sıkıldın mı grup olmadan devam ederim diyorsun bakim
valla bilemedim ki nasıl bir nick bulsak sevdiğiniz bir karakter ismi olabilirmasal3487
ooo hedefime yaklaştım diyosun yaniKızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldumyılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum ama sőylemem kiiiiii yarını bekleyin hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin
ooo hedefime yaklaştım diyosun yani
hadi bakalım maşallah o zaman sana
evet akşamları yapıyorum bacaklarım şekle girmeye başladıCanim sende akşam yaparsin yarım saat bile yapsan çok rahatliyor insan emin ol. Spor yapınca hafiflemiş gibi hissediyor insan.
Afyt olsun güzel cnmdünkü menümü atayım
07:30 1 haşlanmış yumurta, bir serçe parmak peynir. 3 zeytin
09.30 1/4 simit
11.00 bir mandalina
12.30 bir kepçe çorba, et kavurma, küçük bir lavaş, yarım ayran, domates biber maydonoz
15.30 bir elma
19,30 bir kepçe çorba, 5 kaşık ıspanak, 3 et köfte, bir lokma ekmek canım çekti
su 2lt. spor henüz yok ciğerlerim toparlanamadı
Afyt olsunbende power walk yaziyordünkü menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta , 3 yk lor peynir, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği:
öğlen: tulum peynirli kepekli ekmeğe küçük kare tost ayran.
akşam: 2 köfte: 5 yk bulgur pılavı, brokoli
ara öğün yapamadım.
kızlar bu lesslie ile iligli çok video var hangisini yapıyorsunuz
Merak ettimbak smdiKızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldumyılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum ama sőylemem kiiiiii yarını bekleyin hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin
Canm yılbaşın da kaçamak yapmadını ? Evet kaçamak lar çok etkiliyor zaten + bile çıkılıyor kaçamak olunca canm.bu haftadan sonra bidaha hiç kaçamak yapma ozaman hızla giderMerak ettimbak smdibende sabah tartildim ama detoks ise yaramayacak gbi halbuki ilk yaptigimda cok guzel gitmisti bakalim yarin yarin ne cikacak tartida ctesi aksam yemegi ve sali lahvalti haricinde kacamagmda olmadhhaluki bu kadarkcok etkiler mi.yaaa
Yokcnm yapmadim sadece 1 avuc ici cekirdek yemistim azdi bayaCanm yılbaşın da kaçamak yapmadını ? Evet kaçamak lar çok etkiliyor zaten + bile çıkılıyor kaçamak olunca canm.bu haftadan sonra bidaha hiç kaçamak yapma ozaman hızla gider
BENİMDE BOĞAZLARIMDA BİR AĞRI VAR DÜN YAĞMURDA ISLANDIM SIRILSIKLAM OLDUM ONDAN SANIRIMbenim de hiç çalışasım yok boğazlarım acıyor geceleri öksürük tutuyor
ÇOK MERAK ETTİM KAÇ OLUĞUNU KULAĞIMA SÖYLE KİMSE DUYMASINKızlar ben de dayanamayp bitartıya vőz ucuyla bakiim dedim çok mutlu oldumyılbaşı haftasidı ve biz 3gün üst üste dışarda geçirmiştk çol dikkat etmişdim aslında hiç bir yerde salmadm ama genede bőyle bir hafta da pek yüzüm gulmez derken cok mutlu oldum ama sőylemem kiiiiii yarını bekleyin hadi bakiim hırslanın sizde yemeyin
EŞİN İŞE BAŞLADIĞINDA ARTTIRIRSIN O ZAMAN CANIMAnca bu kadar yapabildim canım eşim evde bir dahaki hafta başlıyacak ise duş kahvaltı derken herkes uyurken bu kadar yapabildim yani.
Yok ben kuzum niye sıkilayim ben de bu hızlı kilo alışları olduğu sürece hep buralardayim kürkçü dükkanı burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?