- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.621
Görümcem de semra Karaman'da yaptırdı şuan hamile,ama semra hoca kendisi hiç bir uygulamaya katılmıyor her defasında başka doktorlar bakıyor bu sebeple aklımda soru işareti kaldı yoksa o da çok iyihad bakalım merak ettim erkenden paylaş o zaman
amin semra kahramı çok duymuştum benim zamanımda fakat randevu bulmak zor diyorlardı
woowww süpersin
hadi bakalım haftaya olsun temiz olsun
Geçmiş olsun canım ıhlamur içCoook hastayim bogazim bogazim oksururken cigerim agriyor sanki hogsum aciyor dun yuruyuse cikmasaydim keske kaaa
Yarın tartı var diye bugün olabildiğince az tuttum canım menüyüSupersin canm listelerin hergun daha iyiye gdyr spor da guzel
Emziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
3 parça tavuk ızgara
Ara öğün
Sütlü kahve
Spor
2 mile Leslie
50 iç bacak hareketi
50 dış bacak hareketi
50 yan hareketi
Su
Şimdilik 2 litre
Canım arkadaşım, ruh ikizim diyorum sana hakikaten bir çok konuda çok benziyorum sana:) öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum :)
Arkadaşlar benim 23 ocakta önemli bir sınavım olduğu için kaptanımıza bildirdim , giremiyorum okuyamıyorum, en son sınavdan sonra baştan sona okucam,yine de özlüyorum burayı, buraya girince çok takılıyorum ve çıkamıyorum kendime söz verdim , sınavı geçene kadar bişiler okumak yok..
Güzel gidiyor benim diyetim , ders çalışıyorum diye saldırmıyorum hiç bişeye, hep sağlıklı menülerle devam herkes gibi benim de yılbaşında cıslarım oldu maalesef ama hemen ertesi gün sebze suyu içerek biraz olsun hafiflettim diyebilirim, yeni yılda herkes gibi benim de beklentilerim var ama öncelikle sağlık tabi ki,ilk beşte kilolarımdan tamamen kurtulmak var tabi ki.Eşimin ailesine davetliydik yılbaşı için efsane bir sofra vardı, her şeyden az az yedim, hiç saldırmadım o dikkatimi çekti, bu halim beni mutlu etti açıkçası dedim ki gökyüzü hala kilolusun ama beyninde bitirmişssin bazı şeyleri, o yüzden mutluyum arkadaşlar, bir kilo eksik bi kilo fazla değil , beynimiz bize nasıl bir komut veriyo onu hakikaten yönetebiliriz, bunu yapmamız lazım, ben çok tatlıcı bi tipimdir, tabi ki sütlü tatlıları severim şerbetliyle aram hiç iyi olmadı zaten (iyi ki de olmadı) İrade diyette önemli bir husus gerçekten, mesela çevremden insanlara bakıyorum, ben yeni doğum yaptım günde bir ekmek yerim sütüm azalır diyolar veya benim demirim düşük şunu yemem lazım diyorlar veya grip oldum bi leğen portakal mandalina, yok öyle bişey yarım mandalina bile iş görür demişti arkadaşım, hakikaten öyle porsiyon kontrolü çok çok önemli yeni diyet dönemimde en çok dikkat edeceğim husus bu, kendime iyileri örnek alacağım, kötü menüleri ve kuralsız porsiyonları değil, bir kere yersen bişey olmaz diyenleri değil..Ve yanımda diyetimi sektere uğratan her kim varsa yanımdan uzaklaştıracağım onu..Zira beni seven bana ikramlıklar almaz sofrasını açmaz, bana sağlıklı menüler hazırlar ikram eder, beni zorlamaz..Ben böyle bakıyorum olaya, burası için de geçerli, ben gizli yesem kendimi kandırırım, illa ki o tarz insanlar olacak, sadece kendimizi kandırırız. sağlıklı yaşamak istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız, bunun başka yolu yok..
Ben spor yapamayan biriydim, sağolsun @yellow girl sayensinde eliptik bisiklet aldım çok güzel yapıyor sporunu, örnek almak lazım, herkesten öğrenebileceğimiz bişey var, kıymetini bilmek lazım, bakalım ben aranıza döndüğümdü kaç kilo vermiş olarak döneceğim:)
hepinize sağlıklı menüler, bol sular , bol sporlar diliyorm, sevgiyle kalın..
Teşekkür ederim sabahları dediginiz gibi tuketiyorum o zaman ekledim programa.Kayisiyi Gönül rahatligirahatligiyla kullanabikirsin 1 subardagina 2 tane kayisiyi 2 ye boulerek koy sabaha kadar beklesin sabah kayisilari ye suyu da ic ic m aabah ac karnikekefir olabilir benm arkadasim yesilcay iciyor skntili zamanlarinda
Canim insallah cok iyi bir puan alirsin diyetine devam etmen cok guzel insallah 70 in altinda donersin buraya
CNm bugün protein olsun dedimÇok az değil mi canım yaaaa
m şimdi gördüm başlangıç kilon bayağı yüksekmiş.. ve şuanda çok iyi bi kilodasın.. neler yaptın ne kadar sürede verdin bizimle paylaşır mısıninşallah canım :)
muayenede semra mi bakıyor peki opuya transfere girmiyor demiGörümcem de semra Karaman'da yaptırdı şuan hamile,ama semra hoca kendisi hiç bir uygulamaya katılmıyor her defasında başka doktorlar bakıyor bu sebeple aklımda soru işareti kaldı yoksa o da çok iyi
Çok iyi yapmışsn canm17 de yiyeceğim muzu yemedim.
Evde ev yoğurdum yok ya çorba salata ya da sebze yemeği salata ile geçiririm sonrası sadece su olur
Ben kahvaltıdan 2 saat sonra sporuma bisiklet + çember yapıyor ondan sonrada spor sonrası tekrar protein verektiği için de bir bardak sűt ile kahve yapıp içiyorum akşam yemeğinden 2 saat sonrada tranbolin ile zıplıyorum bu şekilde düzene oturttum canm yani gündüz spor yapıldıBen şimdi spora gidiyorum hadi bana katılın sizde 50 dk reformer beni bekler
Tesekkurler canm balli zencefil yedim.bir de ihlamur iyi gder yapayim hemnGeçmiş olsun canım ıhlamur iç
Cok guzel cnm devam etYarın tartı var diye bugün olabildiğince az tuttum canım menüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?